*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4781486 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maman1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #11368 στις: Ιανουαρίου 11, 2014, 02:09:50 pm »
συγκατοικοι ολοι στην τρελα!!!και εχεις και τους συναδελφους απο την πρωτοβαθμια να κοιτανε με μισο ματι τους μεταταχθεντες οτι και καλα τους εφαγαν τις θεσεις!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:00:00 »

Κοσμάς

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11369 στις: Ιανουαρίου 11, 2014, 02:32:10 pm »
Το περίμενε αυτό με τις ενστάσεις δεν έχει τέλος!

Αποσυνδεδεμένος brassovia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11370 στις: Ιανουαρίου 11, 2014, 06:08:24 pm »
συγκατοικοι ολοι στην τρελα!!!και εχεις και τους συναδελφους απο την πρωτοβαθμια να κοιτανε με μισο ματι τους μεταταχθεντες οτι και καλα τους εφαγαν τις θεσεις!!!

Περιμένω πόσα χρόνια για να πάρω μετάθεση κοντά στο σπίτι μου (ανήκω στην Πρωτοβάθμια) και μαθαίνω ότι η "ταρίφα" μετάταξης στην 1η φάση έφτανε μέχρι και τα 5 χιλιάδες ευρώ...Στη 2η με τις ενστάσεις  ήταν λιγότερο. Γνώρισα άτομο που μου είπε ότι πλήρωσε!
Νομίζω ότι το να κοιτάω τέτοιους "συναδέλφους" με μισό μάτι είναι το λιγότερο...

Αποσυνδεδεμένος boldboy

• Πλήρες μέλος
  • Όχι άλλο κάρβουνο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #11371 στις: Ιανουαρίου 11, 2014, 06:18:24 pm »
Ποιον πλήρωσε;
Παράγοντα του ΥΠΑΙΘ ή άλλο διαμεσολαβητή-μεσάζοντα;;
Έχει μεγάλη σημασία αυτό!!

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 11, 2014, 06:22:43 pm από boldboy »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:00:00 »

Αποσυνδεδεμένος black21

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11372 στις: Ιανουαρίου 11, 2014, 07:41:56 pm »
Περιμένω πόσα χρόνια για να πάρω μετάθεση κοντά στο σπίτι μου (ανήκω στην Πρωτοβάθμια) και μαθαίνω ότι η "ταρίφα" μετάταξης στην 1η φάση έφτανε μέχρι και τα 5 χιλιάδες ευρώ...Στη 2η με τις ενστάσεις  ήταν λιγότερο. Γνώρισα άτομο που μου είπε ότι πλήρωσε!
Νομίζω ότι το να κοιτάω τέτοιους "συναδέλφους" με μισό μάτι είναι το λιγότερο...

Εκνευρίζομαι διαβάζοντας για τέτοιες περιπτώσεις "συναδέλφων". Όσο με αφορά, κάτι τέτοιους θα τους κυνηγήσω νομικά έως ότου να ακυρωθεί η μετάταξη τους και να επιστρέψουν εκεί όπου έπρεπε να είναι. Ήδη έχω προσφύγει προσωπικά κατά όσων με απίστευτα ελάχιστα μόρια πήραν θέσεις σε περιοχές, που άλλοι πασχίζουν χρόνια...
Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Και αν ποτέ τους συναντήσετε στα σχολεία μην τους χαριστείτε.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11373 στις: Ιανουαρίου 11, 2014, 07:51:10 pm »
Εκνευρίζομαι διαβάζοντας για τέτοιες περιπτώσεις "συναδέλφων". Όσο με αφορά, κάτι τέτοιους θα τους κυνηγήσω νομικά έως ότου να ακυρωθεί η μετάταξη τους και να επιστρέψουν εκεί όπου έπρεπε να είναι. Ήδη έχω προσφύγει προσωπικά κατά όσων με απίστευτα ελάχιστα μόρια πήραν θέσεις σε περιοχές, που άλλοι πασχίζουν χρόνια...
Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Και αν ποτέ τους συναντήσετε στα σχολεία μην τους χαριστείτε.

Το θέμα είναι ότι δεν βγάζεις άκρη...ελάχιστοι είναι αυτοί που θα το παραδεχτούν και παρα πολλοί αυτοί που προσφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους. Αυτό είναι ένα τέρας με πολλά κεφάλια, όσα κι αν κόψεις, εμφανίζονται κι άλλα!

Αποσυνδεδεμένος blum

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11374 στις: Ιανουαρίου 11, 2014, 08:21:53 pm »
αυτο ειναι υπερβολη,επιτρεψτε μου να αμφιβαλλω.
αμα το πεις σε ενα αλλο μερος του φορουμ μια κοπελια θα σε απαντησει με έπιχειρηματα' και έυγενικα'

αλλα ειμαι ο πρωτος που ειπα εδω μεσα και επεσαν να με φανε για την πολιτικη βοηθεια. απλα δε ξερω ποιος χρηματιζεται? ο υπαλληλος του υουργειουειπαμε οτι τα εκαναν μπαζαλο αλλα οχι και ετσι

Αποσυνδεδεμένος ernie

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • gunga galunga
    • Προφίλ
« Απάντηση #11375 στις: Ιανουαρίου 11, 2014, 08:24:41 pm »
...και μαθαίνω ότι η "ταρίφα" μετάταξης στην 1η φάση έφτανε μέχρι και τα 5 χιλιάδες ευρώ...

Πάλι ριγμένη η πρωτοβάθμια, τα δικά μας λεφτά τους βρομούσαν και δεν τα ήθελαν; Και θα δίναμε και κάτι τις παραπάνω ως, ως γνωστόν, ελαφρώς πιο αφελείς.
αν βγούμε από την κρίση σε λιγότερο από 100 χρόνια, εμένα να μην με λένε ernie

Αποσυνδεδεμένος astro

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11376 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 12:46:53 am »
Παιδιά,χωρίς να θέλω να σας προσβάλλω, σας δουλεύουν! Γνωστός μου ήξερε ήδη πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων ότι η ένστασή του έγινε δεκτή, βρήκε το ΦΕΚ και ήρθε πριν τις γιορτές στον τόπο κατοικίας του. Κινηθείτε νομικά κατά συγκεκριμένων προσώπων που μετατάχθηκαν με λιγότερα μόρια γιατί φοβάμαι πcς δε θα τα ανακοινώσουν ποτέ επίσημα. Ούτως ή άλλως η υπηρεσία έπρεπε να σας απαντήσει σε 60 μέρες (έτσι λέει ο νόμος) οι οποίες έχουν περάσει.  Συμβουλευτείτε τους δικηγόρους σας και καλή τύχη!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11377 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 01:02:26 am »
αυτο ειναι υπερβολη,επιτρεψτε μου να αμφιβαλλω.

Εμένα συνάδελφε επέτρεψέ μου να μην αμφιβάλω...Το συγκεκριμένο άτομο διορίστηκε πριν από λίγα χρόνια και ήρθε σε περιοχή "φιλέτο". Το γνωρίζω αρκετά καλά και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για να πει κάποιος ψέματα για κάτι τέτοιο...Το αντίθετο μάλλον!
Όσο για το ποιον πλήρωσε είναι κάτι που δεν το αποκαλύπτει, αλλά έχω την εντύπωση ότι μάλλον πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11378 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 01:05:36 am »
Πάλι ριγμένη η πρωτοβάθμια, τα δικά μας λεφτά τους βρομούσαν και δεν τα ήθελαν; Και θα δίναμε και κάτι τις παραπάνω ως, ως γνωστόν, ελαφρώς πιο αφελείς.

Ριγμένοι ναι, αλλά αφελείς δεν είμαστε. Για 3.5 μήνες έμεινα στην οργανική μου, πολύ μακριά από την οικογένειά μου, πήρα απόσπαση ανέλπιστα και αποδεσμεύτηκα με καθυστέρηση και μεγάλη δυσκολία. Ήταν επιλογή συνειδητή όμως όλον αυτόν τον καιρό να μη ζητήσω "βοήθεια" από πολιτικό ή άλλο μέσο, γιατί ουσιαστικά αυτού του είδους οι πρακτικές μας έφτασαν εδώ. Περιμένω την απάντηση να τη δώσει η δικαιοσύνη αφού έχω προσφύγει νομικά!

Αποσυνδεδεμένος NEMESIS1981

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11379 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 10:07:49 am »
ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΑ

Αποσυνδεδεμένος maman1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11380 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 10:24:37 am »
καλημερα !!!ο καθενας εχει μια ιστορια να μας αφηγηθει ο φιλος του φιλου και παμε παρακατω ολα στο τελος θα φανουν αν μας κοροιδευουν ή οχι ας επικεντρωθουμε στ στοχο και υπομονη για λιγο ακομα θα δειξει στν τελικη!!!

Κοσμάς

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11381 στις: Ιανουαρίου 12, 2014, 10:55:10 am »
καλημερα !!!ο καθενας εχει μια ιστορια να μας αφηγηθει ο φιλος του φιλου και παμε παρακατω ολα στο τελος θα φανουν αν μας κοροιδευουν ή οχι ας επικεντρωθουμε στ στοχο και υπομονη για λιγο ακομα θα δειξει στν τελικη!!!

Καλημέρα
Μην ξεκινήσω και γω τις ιστορίες εδώ μέσα και κάνω τον μίτο Μάρθα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182552
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 690