*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4799298 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #11788 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 10:04:58 pm »
Παντως γενικως συμφωνα κ με τον αιρετο δεν υπεγραψε τιποτα... οποτε ας μη το περνουμε ως προσωπικη επι των ενστασεων κοροϊδια...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:47:13 »

Αποσυνδεδεμένος maman1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11789 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 10:36:08 pm »
Παντως γενικως συμφωνα κ με τον αιρετο δεν υπεγραψε τιποτα... οποτε ας μη το περνουμε ως προσωπικη επι των ενστασεων κοροϊδια...
και πως μας ελεγε ο αιρετος την προηγουμενη εβδομαδα πως πηρα πρωτοκολλο και παει για φεκ ;;;

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11790 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 10:37:52 pm »
και πως μας ελεγε ο αιρετος την προηγουμενη εβδομαδα πως πηρα πρωτοκολλο και παει για φεκ ;;;

εννοω δεν υπεγραψε κ κατι αλλα για παραλληλη στηριξη που τον περιμεναν να υπογραψει...

Αποσυνδεδεμένος maman1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11791 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 10:42:34 pm »
αντε καληνυχτα και αποψε!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:47:13 »

Κοσμάς

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11792 στις: Ιανουαρίου 24, 2014, 11:10:30 pm »

Αποσυνδεδεμένος el

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 'Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"ΕΛΥΤΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #11793 στις: Ιανουαρίου 25, 2014, 12:53:43 am »
Καλά είναι με τα καλά τους οι γελοίοι? (sorry αλλα η ευγένεια μου τελείωσε προ πολλου).Τηλεφώνησα το μεσημέρι,παρτε μετά τις 6 (όπως σε όλους),στις 6 πάρτε μετα τις 9 συγγνώμη της λεω με κοροϊδεύετε?Θρίλερ έχει καταντησει πια εδώ κ 2 μήνες μας πάτε από μερα σε μερα από στιγμη σε στιγμη από παρασκευη σε δευτερα κλπ.Τι να σας πω έχει πολλες συναντησεις σήμερα ο υπουργος να δουμε αν θα προλάβει να τα υπογραψει μετα τις 9.Και σας ρωτάω ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ?????????????εδώ κ δεκα μερες δεν μας παραπέμπουν στο άλλο τηλ το 2335 με τη δικαιολογια ότι έχει τελειωσει από αυτους κ πήγε στο λογιστηριο κ μετα θα επαιρνε ΦΕΚ????????????????Τόσο δουλεμα πια?Δηλαδη τι μας λενε σημερα ότι μας έστειλαν στο άλλο τηλ για να ηρεμήσουν για ένα δεκαημερο κ τελικα δεν είχαν υπογραφεί???????Τι να πω....καταντια....καλα που τους βρίσκουμε και τους ανεβαζουμε στις καρεκλες τους υπευθυνοανευθυνους  μου λετε?? >:( >:( >:(
cease the day!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος el

• Πλήρες μέλος
  • 'Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"ΕΛΥΤΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #11794 στις: Ιανουαρίου 25, 2014, 01:00:22 am »
Εντάξει, αυτό είναι σκέτη κοροϊδία! Τηλεφώνησα κι' εγώ. "Δεν έχω κάποια ενημέρωση, μάλλον να μην υπογραφούν σήμερα. Από Δευτέρα..." Μα δεν είχαν υπογραφεί εδώ και 10 μέρες της λέω. όχι, όχι μου απαντά αμήχανα. Να δούμε από Δευτέρα. Τέτοια απαξίωση στους εκπαιδευτικούς, τέτοιος εμπαιγμός δεν έχει ξαναγίνει. ΝΤΡΟΠΗ!
Καλά είναι με τα καλά τους οι γελοίοι? (sorry αλλα η ευγένεια μου τελείωσε προ πολλου).Τηλεφώνησα το μεσημέρι,παρτε μετά τις 6 (όπως σε όλους),στις 6 πάρτε μετα τις 9 συγγνώμη της λεω με κοροϊδεύετε?Θρίλερ έχει καταντησει πια εδώ κ 2 μήνες μας πάτε από μερα σε μερα από στιγμη σε στιγμη από παρασκευη σε δευτερα κλπ.Τι να σας πω έχει πολλες συναντησεις σήμερα ο υπουργος να δουμε αν θα προλάβει να τα υπογραψει μετα τις 9.Και σας ρωτάω ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ?????????????εδώ κ δεκα μερες δεν μας παραπέμπουν στο άλλο τηλ το 2335 με τη δικαιολογια ότι έχει τελειωσει από αυτους κ πήγε στο λογιστηριο κ μετα θα επαιρνε ΦΕΚ????????????????Τόσο δουλεμα πια?Δηλαδη τι μας λενε σημερα ότι μας έστειλαν στο άλλο τηλ για να ηρεμήσουν για ένα δεκαημερο κ τελικα δεν είχαν υπογραφεί???????Τι να πω....καταντια....καλα που τους βρίσκουμε και τους ανεβαζουμε στις καρεκλες τους υπευθυνοανευθυνους  μου λετε?? >:( >:( >:(
cease the day!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος WHITE

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11795 στις: Ιανουαρίου 25, 2014, 08:56:21 am »
Καλημέρα .... να δούμε σήμερα μήπως υπάρχει κανένα νέο;;

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #11796 στις: Ιανουαρίου 25, 2014, 09:14:27 am »
Συναδελφοι, για να μην ξεροσταλιαζετε αδικως στον εικονικο προθαλαμο του υπουργικου γραφειου, Σαββατοκυριακο δεν προκειται να ανακοινωθει τιποτα. Ακομη κι αν προσελθουν υπαλληλοι στο υπουργειο, αυτο συμβαινει για να εκτελεσουν συγκεκριμενη εργασια λογω ασφυκτικων χρονοδιαγραμματων (πχ διορισμοι, μεταθεσεις κτλ), πραγμα το οποιο δεν ισχυει στην περίπτωσή σας.

Καλη σας μερα. 
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11797 στις: Ιανουαρίου 25, 2014, 09:48:33 am »
ΚΙ ΌΜΩΣ !!
υπάρχει μια πάρα πολύ σημαντική εξέλιξη που πέρασε προφανώς στα ψιλά....

http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9B%CE%93%CE%95%CE%A7-363

με βάση το παραπάνω, ζητείται απο την διοίκηση να προβεί σε έλεγχο  νομιμότητας και -μεταξύ άλλων - των μετατάξεων! Που σημαίνει να ψιλοκοσκινίσει ό,τι μπορεί να έχει δηλώσει ο καθένας που πήρε μετάταξη. Μόρια, προϋπηρεσία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά κτλ κτλ κτλ...

δίνεται χρόνος ενός τριμήνου για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και προβλέπεται τόσο η ακύρωση της πράξης μετάταξης εφόσον προκύπτουν αναληθή στοιχεία όσο και η πειθαρχική δίωξη του αιτούντος....

εν όψει εξελίξεων λοιιπόν!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11798 στις: Ιανουαρίου 25, 2014, 10:24:36 am »
bitch μου φοβάμαι ότι αυτές οι διαδικασίες λόγω του χρόνου που χρειάζονται για να υλοποιηθούν, καθίστανται αυτομάτως ανέφικτες. Εξάλλου πιστεύεις ότι θα κουνήσει κανείς αυτούς τους βυσματίες, όσους (γιατί δεν είναι όλοι) βολεύτηκαν κατόπιν των σωστών τηλεφωνημάτων στα σωστά πρόσωπα με τις μετατάξεις με λίγα μόρια ? Χλωμό έως αόρατο το βλέπω...

Αποσυνδεδεμένος WHITE

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11799 στις: Ιανουαρίου 25, 2014, 10:27:41 am »
Μόλις μίλησα με το γραφείο του Υπουργού μου είπε από Δευτέρα... μετά τις 9 το πρωί..
και την ρωτάω δεν είχαν υπογραφεί..οι ενστάσεις.. και μου λέει κάποιες μόνο.
Όποτε ξανά περιμένουμε.. πόσο άλλο δεν ξέρω...έχω βαρεθεί πια να περιμένω!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11800 στις: Ιανουαρίου 25, 2014, 10:40:34 am »
bitch μου φοβάμαι ότι αυτές οι διαδικασίες λόγω του χρόνου που χρειάζονται για να υλοποιηθούν, καθίστανται αυτομάτως ανέφικτες. Εξάλλου πιστεύεις ότι θα κουνήσει κανείς αυτούς τους βυσματίες, όσους (γιατί δεν είναι όλοι) βολεύτηκαν κατόπιν των σωστών τηλεφωνημάτων στα σωστά πρόσωπα με τις μετατάξεις με λίγα μόρια ? Χλωμό έως αόρατο το βλέπω...

όσο και αν το λέμε, στην ουσία κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου και αυτό το πιστεύω βαθύτατα όσο και αν η πραγματικότητα πλειστάκις με διαψεύδει. Εν προκειμένω όμως, υπάρχει πολύς κόσμος με έννομο συμφέρον - που αν είναι αρκετά έξυπνος και επίμονος- θα πρέπει να κυνηγήσει το δίκαιο του. Προφανώς και θα πέσουν πιέσεις επί πιέσεων... αλλά πρέπει να κατανοήσουμε ως λαός πως πίεση δεν μπορούν να ασκουν αποκλειστικά τα απανταχού λαμόγια... Κάποια στιγμή και οι ραγιάδες πρέπει να σηκώσουν κεφάλι....
εγώ πάντως πιστεύω ότι θα βγει λαβράκι από όλο αυτό....
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος blum

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #11801 στις: Ιανουαρίου 25, 2014, 10:52:52 am »

εδω δεν ελεγχεται αν πηρες σωστα μεταταξη, ο φακελος ελεγχεται
δηλ αν πηρε ενας θεσσ/νικη μετταξη με 5 μορια αλλα ο φακελος και τα 5 μορια ειναι σωστα,κανεις δεν τον πειραζει
το ζητημα ειναι να ελεγχθει η διαδικασια
που εννοειται δε θα γινει ποτε
τπτ δε θα βγαλει ο ελεγχοσ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182682
  • Σύνολο θεμάτων: 19473