0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από αυτά που γράφεις παραπάνω δεν προκύπτει ότι μπορεί κάποιος να πάει με πενταετία σε άλλη βαθμίδα.Επίσης η θέση με πενταετία δεν είναι απόσπαση αφού χάνεις την οργανική σου.Δεν είμαι σίγουρος και για αυτό ρωτάω, αλλά μου κάνει εντύπωση η σιγουριά σου και το στυλ "τα έχουμε ξαναπεί αυτά"Διότι μπορεί να τα έχετε ξαναπεί αλλά το υπουργείο λέει άλλα (καμία σχέση με το δικό σου σκεπτικό)http://www.pde.gr/index.php?page=7418Οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ19-ΠΕ20 που ανήκουν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έχουν τη δυνατότητα να αποσπαστούν μόνο στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το ίδιο ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ19-ΠΕ20 της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Μπορούν δηλαδή να αποσπαστούν μόνο στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. πόσο μάλλον για πενταετία ε?Οπότε καλό θα είναι όταν δίνουμε σύμβουλες και το παίζουμε ειδήμονες, να είμαστε απολύτως σίγουροι, και να γράφουμε με υπευθυνότητα.
Νέα παρέμβαση του
Αυτές που γράφει το άρθρο στη συνεδρίαση ΚΥΣΔΕ 17-7-14.
πρέπει να περιμένεις την καινούργια συνεδρίαση ΚΥΣΔΕ (νομίζω αύριο) όπου θα βγουν τα ονόματα από τις μεταθέσεις και λογικά και από τις μετατάξεις.@ORIGINAL_Gε ωραία, όπως εκ των υστέρων θα δώσει οριστική τοποθέτηση (οργανική θέση σε σχολείο δηλαδή) σε αυτούς που μετατάχθηκαν "υποχρεωτικά", έτσι θα το έκανε και σε αυτούς που έκανα αιτήσεις τον Οκτώβριο και Μάρτιο. (εννοείται σε περιοχές Α/μιας που έχουν έλλειμα)Τι μου διαφεύγει;
αυτό με τη αποδέσμευση ότι δεν σημαίνει μετάταξη δεν το καταλαβαίνω αρκετά. Δηλαδή μπορεί να σε αποδεσμεύσει το ΚΥΣΔΕ αλλά να μην σε "υποδεχτεί" το ΚΥΣΠΕ;για ΠΕ06 και ΠΕ11 δεν γνωρίζω. Σίγουρα ξέρω πάντως ένα σωρό νομούς που έχουν ελλείψεις σε ΠΕ19-20