0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα γυρίσουν πίσω ή θα "γυρίσουν" πίσω στη β/θμια της επιλογής τους? γιατί εδώ είναι Ελλάδα και αν δεν τρως κρέας δεν ξέρεις να τρως (βλ. ανθρωποφαγία, ανθρωποταχυφαγεία κλπ)
εχμ... εσύ το εχεις εντοπίσει σε ενα μονο άτομο?
Ο Λοβέρφος έκανε την "πάπια" στην επερώτηση του Σταθά με ημερομηνία 23/6/2014 για την οριστική τοποθέτηση των μεταταχθέντων, αλλά και σε μεταγενέστερη επερώτηση της Ξουλίδου με ημερομηνία 4/7/2014 για τη δημοσιοποίηση των μορίων και την οριστική τοποθέτηση των μεταταχθέντων, ενώ απαντά σε πλήθος άλλων. Τα βρίσκουμε σκούρα εδώ, υπουργέ;
Κ εγω οταν ρωτουσα περσι αν θα μπορω ποτε να επιτρέψω πισω στη β βαθμια, με ειρωνευονταν κιολας!Είναι εντυπωσιακό που αυτοι που εχουν άκρες, έχουν πολλές κ οχι μονο μια! Παντος καιρού, δηλαδή.
Εγω έχω την εντύπωση ότι μεγάλο ποσοστό των υποψηφίων στις εθελοντικές μετατάξεις έκαναν αίτηση και στις "υποχρεωτικές" του περυσινού Αυγούστου και τα κατάφεραν. Δεν ξέρω ποσοι απομένουν που να ζητούν την μετάταξη τους και να μην τα καταφέρνουν. Κι αν το ΠΥΣΠΕ απέρριψε τωρα τις αιτήσεις τους, άμα συσταθούν οι οργανικές σε 1,2 χρόνια δε θα είναι υποχρεωμένο να τις δεχτεί; Αυτό που ρωτάω δηλαδή, είναι αν η αιτηση μετάταξης απο βαθμίδα σε βαθμίδα, από σχολείο σε φορέα, ή από ειδικότητα σε ειδικότητα, ικανοποιείται αυτοδίκαια ή αν εξαρτάται από την ύπαρξη οργανικών ή από ποια άλλα κριτήρια τελος πάντων...