0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ξεφτίλα συνεχίζεται. ντροπή στον Λοβερδο που συνέχισε το αίσχος...
Αρχικά η πρόθεση ήταν οι μετατάξεις να γίνουν εντός ΠΥΣΔΕ, εντός περιφέρεις και μετά σε όλη την Ελλάδα σε συνάρτηση με τα κενά-πλεονάσματα που είχαν δηλώσει οι Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. αντίστοιχα.Αυτό λέει και ο νόμος αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά και βάλει και την κοινή λογική.
Αρχικά η πρόθεση ήταν οι μετατάξεις να γίνουν εντός ΠΥΣΔΕ, εντός περιφέρεις και μετά σε όλη την Ελλάδα σε συνάρτηση με τα κενά-πλεονάσματα που είχαν δηλώσει οι Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. αντίστοιχα.Αυτό λέει και ο νόμος αν κάποιος διαβάσει προσεκτικά και βάλει και την κοινή λογική.Κανείς δεν ενημέρωσε αυτούς που σχεδίασαν την ιστοσελίδα στην οποία έγιναν οι αιτήσεις ότι έπρεπε να απαγορεύεται η δήλωση άλλης περιοχής. Κάπου εκεί το πράγμα "ξέφυγε". Και έγινε ο χαμός γιατί πολλές Δευτεροβάθμιες δεν έδωσαν πλεονάσματα στις ειδικότητες αυτές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν μετάταξη άνθρωποι με 3πλάσια μόρια από άλλους οι οποίοι ήταν τυχεροί και ήταν σε περιοχές στις οποίες δόθηκαν πλεονάσματα.Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το εξής: Έλεγε η αίτηση "ανήκω στη ΔΔΕ ... " και στο ερωτηματικό που είχε δίπλα ως βοήθεια έλεγε "υπηρετώ στην περιοχή ... " και όσοι ήταν αποσπασμένοι στο Υπουργείο δηλώσανε
Δικαιώθηκα και εγώ. Μετά από 3 ενστάσεις, αφού 18 άτομα με λιγότερα μόρια από εμένα είχαν πάρει μετάταξη στην πρώτη προτίμηση μου. Δεν δικαιώθηκα μέσω της ένστασης. Είμαι από αυτούς που έχουν δικαιωθεί δικαστικά εδώ και τρεις μήνες μετά από πολύ κόπο, με χρηματικό και ψυχολογικό κόστος. Από την γνωστοποίηση της απόφασης περίμενα την εφαρμογή της. Δεν έβλεπα τίποτα παρά τις ερωτήσεις μου. Συνέχισα τον αγώνα με καταγγελίες στα αρμόδια όργανα (και πάλι προσφυγή στο δικαστήριο αλλά και στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης). Τα περιθώρια είχαν στενέψει και την Παρασκευή με επίσημο email έμαθα την εφαρμογή της δικαστικής απόφασης. Συγχαρητήρια σε όλους. Τα μόρια έπρεπε και πρέπει να δημοσιοποιηθούν. Τα μόρια όλων όσων έχουν πάρει μετάταξη έως τώρα.
τα περισσοτερα μορια στο νομο μου ειχα κ δεν μπηκαδικαιωθηκες με την πρωτη να φανταστω! κ εχεις τετοια εςπιχειρηματα