0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβως αυτο!Ας μην μιλατε λοιπον καποιοι για δικαιωση,διοτι καμια σχεση με δικαιοσυνη δεν εχει ολο αυτο.Απλα πηρατε και εσεις μερος και λαβατε μεριδιο απο τα κοψιδια,που δεν σας ανηκαν.
@γατόπαρδε...Κι έλεγα, σε χάσαμε, δεν θα εμφανιστείς ξανά ? Δεν πειράζει, υπάρχει ελευθερία λόγου άλλωστε. Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει κι εσύ να σεβαστείς, χρονιάρες μέρες, και να μην λες στον κόσμο τι να λέει και τι να μη λέει, όπως κανένας δεν σου λέει εσένα τι να πεις ή τι όχι. Δεν ξέρεις ο κάθε ένας πόσο κι εάν έχει ταλαιπωρηθεί στην μέχρι σήμερα ακαδημαϊκή του πορεία. Εξάλλου, υποτίθεται ότι το παρόν topic είναι κυρίως ενημερωτικό και όχι χώρος για να κατηγορεί ο ένας τον άλλον. Ήμαρτον πια.Άντε, καλή μας χρονιά!
Αφού τι βλέπεις ότι δεν πείθεις κανέναν τι το συνεχίζεις;
Και ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις αν πείθει τους άλλους; Μήπως σε πείθουν τα κεφαλαία γράμματα; Έχετε μαζευτεί εδώ και κράζετε κόσμο νομίζοντας ότι έτσι θα βρείτε το δίκιο σας. Το οποίο σας στέρησε ποιος; Κάποιος που έκανε αίτηση για μετάταξη; Επειδή δεν μπορείτε να τα βάλετε με τον Αρβανιτόπουλο και τους συμβούλους του; Οι μόνοι που αδικήθηκαν κατάφωρα από τις υποχρεωτικές είναι οι προϋπάρχουσες ειδικότητες της α'θμιας που τώρα δεν μπορούν να πάρουν μετάθεση, αλλά ακόμα και για αυτό δεν φταίνε όσοι έκαναν αίτηση. Ούτε έχετε δικαίωμα να κατηγορείτε εμάς τους υπόλοιπους των νεοσυσταθέντων κλάδων που επιτέλους ικανοποιήθηκαν οι ενστάσεις μας και να μας αποκαλείτε βύσματα. Κι εμείς μια χαρά ήμασταν στη θεσούλα μας στην β'θμια, και είχαμε κάνει κάποιοι αίτηση και για τις εθελοντικές αλλά όταν βγήκε το δελτίο τύπου για τις υποχρεωτικές δεν θα λέγαμε "όχι δεν κάνω αίτηση γιατί είναι παράνομο". Αν είναι παράνομο δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό, και πολύ ευχαρίστως να ακυρωθούν και να πάρουμε πίσω και τις οργανικές μας όσοι τις αφήσαμε. Αλλά δεν έφαγα τα κοψίδια κανενός, που απορώ πώς με τόση έπαρση τα θεωρούν δικά τους. Ούτε η χρήση των κεφαλαίων γραμμάτων και οι μακροσκελείς απαντήσεις σε κάθε σελίδα στο forum δίνουν αυτόματα δίκιο σε κάποιον.
Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να επέμβουν οι διαχειριστές. Το πράγμα έχει ξεφύγει. Μορφωμένοι και "καλλιεργημένοι;" άνθρωποι είμαστε. Εδώ θεωρούν κάποιοι μάλλον τον εαυτό τους δικαστές και κρίνουν και καταδικάζουν τους άλλους. Δεν είχα σκοπό να ξαναγράψω κάτι στο παρόν νήμα. Φτάνει όμως με τις κακίες και τα πικρόχολα σχόλια. Αν κάποιοι εδώ μέσα έχουν απωθημένα, δεν σας φταίνε οι μεταταγμένοι.Παρακαλώ πολύ τους διαχειριστές να πράξουν τα δέοντα...
Χρόνια πολλά σε όλους . Όποιος χαλιέται με τέτοιες αντιπαραθέσεις σε χρονιάρες μέρες ας μην επισκέπτεται το νήμα αγαπητοί , υπάρχει άλλο νήμα με ευχές , αγάπες και λουλούδια.Αν και δεν συμμετείχα στην διαδικασία των μετατάξεων, θέλω να συμπαραταχθώ με όσους ζητούν την ακύρωση της διαδικασίας και την επανέναρξή της από το μηδέν. Η όλη (πολλαπλών φάσεων) διαδικασία είναι φυσικά επαίσχυντη ηθικά και πιθανότατα διάτρητη νομικά. Είναι όμως και ένα μνημείο κλασσικής νεοελληνικής τσαπατσουλιάς και ανοργανωσιάς. Ας μην ξεχνάμε πώς άρχισε η διαδικασία. Ως μια μνημονιακή υποχρέωση η οποία σερνόταν επί διετία , κατά την οποία διετία θα μπορούσε να οργανωθεί και να εκτελεστεί άψογα και αδιάβλητα και μάλιστα επ ωφελεία και του κράτους και των εκπαιδευτικών και των σχολείων. Αντ αυτού ξέμεινε για την τελευταία στιγμή, έγινε βιαστικά και ανοργάνωτα όπου βέβαια βρήκαν την ευκαιρία να δράσουν τα πανταχού παρόντα λαμόγια .Οχι δεν είμαι αφελής. Πιστεύω ακράδαντα οτι πρώτα ήταν θέμα βλακείας και τσαπατσουλιάς το όλο χάλι και δευτερευόντως λαμογιάς. Και ο συνδυασμός είναι αχτύπητος. Κατά τ αλλα μας φταίνε οι Ευρωπαίοι.Δεν παύει ποτέ να με εκπλήσσει το ταλέντο των συνελλήνων μου να "ηθικοποιούν" το συμφέρον τους. το Οπωσδήποτε "βολεύτηκαν" και μη βύσματα , αλλά το από τη στιγμή που κάποιοι εξ αυτών ζητάνε να μην ακυρωθεί ΟΛΗ η διαδικασία και να ξαναγίνει εξ αρχής ,οργανωμένα και αδιάβλητα , με σύσταση και ανακοίνωση των νέων οργανικών ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ , επειδή βολεύτηκαν , στα μάτια μου είναι εξίσου υπόλογοι με τα βύσματα .
Γιατί ζητάς συνέχεια την συνδρομή των διαχειριστών; έκανα κάποιο έγκλημα και δεν το ξέρω; Εκτός αν δεν έχεις επιχειρήματα και θέλεις να μας αναγκασεις να σιωπήσουμε.. Εεε κάτι τέτοιο δεν θα γίνει..
Νομίζω πως ταιριάζει εδώ γάντι η παροιμία που λέει, ότι όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...Καλή χρονιά σε όλους ανεξαιρέτως... Auf Wiedersehen! Aντίο... για όσους δεν κατέχουν την γερμανική γλώσσα. Δεν έχει τελικά κανένα νόημα να ξοδεύεις χρόνο εδώ μέσα... Αυτά!!!