0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως σας εγώ βύσμα δεν είχα ρε παιδιά... δηλαδή στην ζωή μου δεν έχω... αντιβύσμα έχω και πήρα. Μέσα από παράτυπη διαδικασία κάποιοι σαν εμάς δικαιώθηκαν τι να κάνουμε να πούμε όχι;;; κουράγιο στους συναδέλφους που ταλαιπωρούνται ακόμα και ελπίζω η νέα κυβέρνηση να ανοίξει τις θέσεις για μετάθεση και να πάει καθένας στο σπίτι του, όπως δικαιούται μετά την προσφορά του τόσα χρόνια στην επαρχία και στα ξερονήσια...
Κάποιοι δικαιωθήκατε γιατί απλά έπρεπε κάποιο βύσμα να βολευτεί.Όταν έρχεται πχ στην Α Θεσσαλονίκης άτομο με 60 μόρια ΕΚΤΟΣ περιφέρειας, τότε πρέπει να δικαιωθούν όλοι οι εντός περιφέρειας και όλοι οι εκτός περιφέρειας που είχαν περισσότερα από 60 μόρια και είχαν την Α Θεσσαλονίκης πρώτη επιλογή.Το αν αυτή η διαδικασία μετατρέπει όλους τους εμπλεκόμενους σε βύσματα, είναι αδιάφορο κατ εμέ.Μια διαδικασία όνειδος που μόνο χαρτοπαίκτες και μαφιόζοι μπορούσαν να εφαρμόσουν.
ξαφνικά καταενθουσιασμένοι και συγκινημένοι που ο άξιος Υπουργός Λοβέρδος σας δικαίωσε, σε αντίθεση με τον κακό Αρβανιτόπουλο, και ζητωκραυγάζετε. Απορώ, ξεχάσατε την αδικία, την αναξιοκρατία και την ταλαιπωρία κυρίως την ψυχική που περάσατε όλο αυτό το διάστημα και ίσως το οικονομικό κόστος, εάν καταφύγατε σε δικηγόρους και δικαστήρια;
Σίγουρα δεν είναι όλοι βύσματα.όλη η διαδικασία των υποχρεωτικών έχει δημιουργήσει τεράστιες αδικίες και προβλήματα, τα οποία θα τα βρίσκουμε όλοι μπροστά μας από εδώ και πέρα, ακόμα κι εσείς που πήρατε την "πολυπόθητη" μετάταξη.
Η βάση μετάθεσης για την Α΄ Αθήνας στον κλάδο Γερμανικής Γλώσσας διαμορφώθηκε στα 34,3 μόρια (βλ. www.deutsch.gr/img/Metatheseis_PYSDE_Zakynthos.xls ).Συγνώμη … μπερδεύτηκα!Η καθηγήτρια Γερμανικής Μυλωνάκη