0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δείτε και αυτό... http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%85
Δείτε και αυτό... http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%85[/q\Τα έχω πει?Παράθεση από: psyxraimia στις Φεβρουαρίου 05, 2015, 05:02:30 pm...βαριόμουν να τα γράψω όλα αυτά! Συμφωνώ! Έχω γράψει όχι πολύ καιρό πριν...Ότι θα έπρεπε να είχε γίνει αίτηση Ακύρωσης Διαπιστωτικής πράξεις από τη Δ.Ο.Ε..... Όπως πολύ ορθά έκανε πρόσφατα για τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας που μετακινήθηκαν στα μέσα της χρονιάς..Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες προθεσμίες .... που ορίζονται από το Διοικητικό Δίκαιο...Δεν μπορώ να το πω με άλλα λόγια.... Υπάρχουν νομικές ενέργειες που μπορούν έγκαιρα να τις κάνουν τα όργανα που μας εκπροσωπούν μέσα στα χρονικά όρια που πολύ καλά ξέρουν..Παράθεση από: teacher_ στις Φεβρουαρίου 06, 2015, 04:27:35 pmΗ συγκεκριμένη συνάδελφος, η οποία έχει μεταταχθεί στην Πρωτοβάθμια με τις υποχρεωτικές μετατάξεις και προφανώς δεν θέλει να χάσει τη θέση της, εμμέσως πλην σαφώς μας προτρέπει να απευθυνθούμε στα δικαστήρια με όποιο οικονομικό, οικογενειακό, ψυχολογικό και επαγγελματικό κόστος, καθώς η εκδίκαση των υποθέσεων είναι χρονοβόρα, για να αποδοθεί η δικαιοσύνη και να μην αναστατώσουμε την επαγγελματική και προσωπική ζωή των μεταταγμένων είτε μετατάχθηκαν δίκαια είτε μετατάχθηκαν παράτυπα με άλλα μέσα. Μάλιστα μας επιπλήττει που δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Σαν να μας λέει «καλά να πάθετε»! Ελπίζω μία τέτοια τακτική, να απευθύνονται δηλαδή κάποιοι εκπαιδευτικοί στα δικαστήρια για να βρουν το δίκιο τους, ενώ άλλοι να βολεύονται δια της πλαγίου οδού, να μην επεκταθεί αργότερα και σε άλλες υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών. Απαράδεκτη προσέγγιση κατά τη γνώμη μου.Η μόνη προσέγγιση κατά την γνώμη τη δική μου, που βασίζεται σε πραγματική γνώση των πραγμάτων.Μου επιτρέπεις μία ερώτηση... Έχεις να σχολιάσεις κάτι στο γιατί τα αρμόδια όργανα δεν κάναν αίτηση ακύρωσης όπως κάναν σε άλλες περιπτώσεις? Ή δεν καταλαβαίνουμε τι έγινε όχι μόνο με τις μετατάξεις ...το τελευταίο εξόφθαλμο .... άλλα όλα τα χρόνια με την παιδεία!
...βαριόμουν να τα γράψω όλα αυτά! Συμφωνώ! Έχω γράψει όχι πολύ καιρό πριν...Ότι θα έπρεπε να είχε γίνει αίτηση Ακύρωσης Διαπιστωτικής πράξεις από τη Δ.Ο.Ε..... Όπως πολύ ορθά έκανε πρόσφατα για τους συναδέλφους της πρωτοβάθμιας που μετακινήθηκαν στα μέσα της χρονιάς..Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες προθεσμίες .... που ορίζονται από το Διοικητικό Δίκαιο...Δεν μπορώ να το πω με άλλα λόγια....
Η συγκεκριμένη συνάδελφος, η οποία έχει μεταταχθεί στην Πρωτοβάθμια με τις υποχρεωτικές μετατάξεις και προφανώς δεν θέλει να χάσει τη θέση της, εμμέσως πλην σαφώς μας προτρέπει να απευθυνθούμε στα δικαστήρια με όποιο οικονομικό, οικογενειακό, ψυχολογικό και επαγγελματικό κόστος, καθώς η εκδίκαση των υποθέσεων είναι χρονοβόρα, για να αποδοθεί η δικαιοσύνη και να μην αναστατώσουμε την επαγγελματική και προσωπική ζωή των μεταταγμένων είτε μετατάχθηκαν δίκαια είτε μετατάχθηκαν παράτυπα με άλλα μέσα. Μάλιστα μας επιπλήττει που δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Σαν να μας λέει «καλά να πάθετε»! Ελπίζω μία τέτοια τακτική, να απευθύνονται δηλαδή κάποιοι εκπαιδευτικοί στα δικαστήρια για να βρουν το δίκιο τους, ενώ άλλοι να βολεύονται δια της πλαγίου οδού, να μην επεκταθεί αργότερα και σε άλλες υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών. Απαράδεκτη προσέγγιση κατά τη γνώμη μου.
Το πιο δίκαιο θα ήταν οι μετατάξεις να γίνουν με τις συνθήκες που επικρατούσαν τον Αύγουστο του 13, δηλαδή με τα μόρια που είχε ο καθένας τότε.
Οι τελευταίες μετατάξεις πάντως που έγιναν τον Δεκέμβριο μετά τις ενστάσεις έγιναν με βάση τα μόρια του 2013, ακόμα κι αν πέρασε τόσος καιρός.
Ερωτώ.. Αυτοί που δεν συμμετείχαν στην διαδικασία γιατί δεν έβγαλαν αρχικά (προφανώς εκ προθέσεως) κενά στην περιοχή που τους ενδιέφερε πως θα δικαιωθούν? Όλα από την αρχή είναι η μόνη λύση. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
'Άρα αποδέχομαι εν μέρει τη διαδικασία του 13 αφού μιλάω για μόρια με την τότε σειρά; Δηλαδή, αδιαφανής διαδικασία οι διαπιστωτικές πράξεις του 13 αλλά οι καινούριες να γίνουν με εκείνα τα μόρια. Ψιλομπάζει μάλλον νομικά, ε
Και μιας και μιλάμε για νόμιμο. Εγώ πήρα μετάταξη από τη