0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην ξεχνάτε ότι στα πύσπε υψηλής ζήτησης υπάρχουν πολλοί πλεονάζοντες της ίδιας ειδικότητας στα αντίστοιχα πύσδε,οι οποίοι πριν πάρουν μετάταξη,διατίθονταν εξ΄ολοκλήρου ,για συμπλήρωση ωραρίου στην πρωτοβάθμια.Συνεπώς ήταν δύσκολη η μετάθεση αλλά εύκολη η μετάταξη.
@ GEO 63 @ FREESPIRITΑκριβώς έτσι είναι το πράγματα....Τα έχω πει και εγώ σε προηγούμενά μου μηνύματα...
Προσωπικά, σταματάω εδώ αυτή τη συζήτηση στο pde.Παροτρύνω τους συναδέλφους που μετείχαν μόνο στις εθελοντικές, είτε έκαναν μετά και με την πάγια διαδικασία, είτε όχι, να καταθέσουν ενστάσεις-ερωτήματα μαζικά στο υπουργείο.Στην υπογραφή μου έχω βάλει ένα υπόδειγμα.Τέλος προτείνω σε όλους τους εμπλεκόμενους να διαβάσουν τις σελίδες του νήματος από την 900 και έπειτα για να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη άποψη. Όποιος επιθυμεί περεταίρω ανάλυση της δικής μου προσέγγισης ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.Έστω και την έσχατη στιγμή εύχομαι να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί όλους τους συναδέλφους, εκτός αυτών (όσο λίγοι και αν είναι) που χρησιμοποίησαν κάθε είδους δόλο για να υπερκεράσουν τους συναδέλφους τους.Και διευκρινίζω ότι δεν εννοώ το σύνολο όσων έκαναν αίτηση.Σε προηγούμενες αναρτήσεις μου έχω επισημάνει ότι αίτηση έκαναν όσοι γνώριζαν εκ των έσω, αλλά και όσοι δε γνώριζαν και ήταν πραγματικά απελπισμένοι χωρίς να φοβούνται κάτι χειρότερο. Και αυτό το τελευταίο το σέβομαι.Δε σέβομαι όμως με τίποτα στημένες δημοσιεύσεις που σκοπεύουν να πετάξουν την μπάλα εκτός γηπέδου.