0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
..........." ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ .................".... Είσαι το ίδιο και χειρότερος με αυτούς που σε ... αδίκησαν .....
Να δώσω ένα δείγμα δωρεάν; ΠΕ05 4 άτομα πλεόνασμα στη Δράμα (σε σχέση με τις 2 διαπιστωτικές)...
Πολύ σωστά!Στη Δράμα σύμφωνα με τις διαπιστωτικές πράξεις υπήρχαν 3 κενά ΠΕ05 (Γαλλικής) και μετατάχθηκαν οι εξής επτά καθηγήτριες Γαλλικής:ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΤΟΥΦΕΞΗ ΦΩΤΕΙΝΗΜΟΥΖΟΥΚH ΝΙΚΗΣΑ
Συγγνώμη συνάδελφε που το λέω, αλλά επιτρέπεται να δημοσιεύεις ονόματα συναδέλφων σε αυτό το χώρο, χωρίς να το γνωρίζουν οι συγκεκριμένες συναδέλφισσες; Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου!!!
Προβλέπω μήνυση και αγωγή για τουλάχιστον για τα αδικήματα αξιόποινων πράξεων όπως της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδούς καταμήνυσης να έρχεται, εάν αντιληφτούν την δημοσίευση οι ονομασθέντες Σε συνδυασμό με όλα τα προλεχθεντα σε αυτόν τον μίτο περί παρατυπιών, ρουσφετιών παρανομιών, αδικιών, αδιαφανειών, μεθοδεύσεων και όλων των συναφών μ@λ@κιων αν φας την μήνυση και την αγωγή απορώ πως θα τα αποδείξεις ότι ισχύουν όλα τα παραπάνω που γράφεις και προφανώς τα συνδέεις.Ένας δικηγόρος της σειράς και όχι ένας μέσος η άριστος στοιχειοθετεί άνετα τα παραπάνω αδίκημα και το ποιος τα έγραψε είναι το πιο απλό και εύκολο να βρει.Θεωρώ ότι έχει εκτροχιαστεί το ζήτημα και τίθενται και θέμα προσωπικών δεδομένων που διακινούνται στο διαδίκτυο χωρίς την άδεια του προσώπουΆλλο ο διορισμός στο ΦΕΚ και άλλο η συκοφαντική δυσφήμηση και η ψεύδη καταμήνυση που διώκονται ποινικάΟ διαχειριστής δεν τα βλέπει αυτά? Το θέμα αποκτά πλέον και άλλου είδους ενδιαφέρον
Ο διαχειριστής δεν τα βλέπει αυτά?
Μην προσπαθείτε να εκφοβίσετε τον κόσμο, για να μην βγουν τα πραγματικά στοιχεία στην επιφάνεια. Τα ονόματα όλων των μεταταγμένων έχουν δημοσιευθεί στις αντίστοιχες Υπουργικές Αποφάσεις και στα ΦΕΚ, δεν είναι απόρρητα. Ο καθένας μπορεί να κάνει τους πίνακες copy paste σε έναν πίνακα excel και να διαπιστώσει ποιοι και πόσοι μετατάχθηκαν ανά ΠΥΣΠΕ.Δεν κατάλαβα ποια είναι η συκοφαντική δυσφήμιση; Το να αναφέρει κάποιος ονομαστικά ποιοι μετατάχθηκαν σε μία συγκεκριμένη περιοχή, ενώ τα ονόματα έχουν δημοσιευθεί σε επίσημα έγγραφα;Μήπως κάποιοι για κάποιο λόγο ντρέπονται για τη μετάταξή τους;
Ναι όπως τα λες, επίσημα έγγραφα του κράτους... εσύ τι ακριβώς αντιπροσωπεύεις;;; Τι είσαι ακριβώς... δικηγόρος; Ξέρεις ότι ακόμη και σε μία αγωγή που γίνεται και εμπλέκονται και άλλα άτομα, οφείλει το δικαστήριο να κοινοποιήσει το έγγραφο στα άτομα αυτά; Πρόσεχε τι γράφεις και ποιούς αναφέρεις ερήμην τους, θα βρεις κανένα μπελά για συκοφαντική δυσφήμιση!!!!!!Να ντρέπεσαι εσύ και οι όμοιοι σου που μιλάτε συνεχώς για βύσματα και διασύρετε συναδέλφους που δεν σας έφταιξαν σε τίποτα!!!!!!! Αν το Υπουργείο δεν έκανε σωστά τη δουλειά του, δεν ευθύνονται οι μεταταγμένοι!!! Ξεσπάστε τη πικρία και το θυμό σας αλλού και με άλλο τρόπο. Άντε πια σοβαρευτείτε και φερθείτε σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ...
Πρώτα απ' όλα εγώ προσωπικά δεν ανέφερα κάποιον ονομαστικά. Δεύτερον δεν θα μου απαγορέψεις να λέω την άποψή μου, όποιος και να είμαι. Και τέλος μήπως να μας πεις εσύ καλύτερα ποιον αντιπροσωπεύεις και για ποιον λόγο εμπλέκεσαι στη συζήτηση στο παρόν νήμα; Γιατί εγώ αντιπροσωπεύω τον εαυτό μου που έχει θιχθεί από μία άκρως αναξιοκρατική και παράτυπη διαδικασία και όσο θίγονται τα δικαιώματά μου, όχι, δεν θα ντρέπομαι να υποστηρίζω την άποψή μου.
1. Δεν θα σου ζητήσω την άδεια να εκφράζω την άποψή μου στο παρόν νήμα!!!2. Να λες την άποψή σου, χωρίς εμπάθεια όμως!