0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσο μιζέρια έχουν αυτοί στη ΔΟΕ.Δήθεν ενδιαφέρονται για τις ειδικότητες, μετά από δύο χρόνια.Όπως είπε και ο Υπουργός πρόκειται για κατώτατη εκπαίδευση.(Η πρωτοβάθμια)
Μάλλον το "θεσσαλικό αιλουροειδές" δεν διαβάζει σωστά τα γραφόμενα της Ρόζας-κι ουχί "κοπελιάς, περικαλώ, συνάδελφε!... Κρίμα... Το μόνο που θα αποκαταστήσει τους ΠΑΝΤΕΣ έχει ήδη προταθεί από rollo_tomassi. Είθε στο εξής -με την επανεξέταση και δημοσιοποίηση των μορίων των "υποχρεωτικών"όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές (μετατάξεις και μεταθέσεις) να γίνονται με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.Το οποίο κι θα είχε γίνει αν δεν έθαβαν στο συρτάρι τις εθελοντικές όπου όποιος είχε τα μόρια μ ε τ α τ α σ σ ό τ α ν! Είναι τόσο απλό.
Τη ΔΟΕ δεν την ενδιαφέρουν αυτά τα αναμενόμενα που αναφέρεις , αλλά μόνο να προηγηθούν οι μετα-θεσούλες των Α/θμιων. Λες και οι μεταταγμένοι ψήφιζαν στην ΟΛΜΕ εδω και 2 χρόνια. Αυτό και αν είναι αχαριστία.
Το τσιτάχ της Θεσσαλίας μια χαρά διαβάζει. Εσύ Ρόζα μου και κείνος ο Τομάσις θέλετε την πίτα να την βγάλετε απ τα στομάχια μας. Και δεν φτάνει αυτό μόνο, αλλά την θέλετε όλη δική σας και στο τέλος να την φάτε μονάχοι σας.Καλή σας όρεξη και να μην βαρυστομαχιάσετε προσέξτε.Θα είμαστε εδώ προς βοήθεια σας.Υ.Γ. Πάλι την μπάλα στην εξέδρα την πέταξες.
Εθελοντής και ουχί...υποχρεωτικός γιατί Α Π Λ Α...α) δ ε ν ακυρώθηκαν οι εθελοντικές, είχα-έχω..., θα έχω (αυτά θα μας μείνουν έτσι να τα...ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, χαχαχαααα!!!)- μόρια δ υ σ κ ό λ ω ς αποκτημένα ως επί το πλείστον με σοβαρές ελπίδες για εθελοντική μετάταξη με την ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ μου και κανείς δεν έδωσε επίσημη απάντηση στα ερωτήματά μας τότε αν θα γίνονταν εκείνες. β) θα αυτοχαρακτηριζόμασταν πλεονάζοντες με ότι συνεπαγόταν (βλέπε εποχή ήδη...διαθεσίμων!!!)γ) η εγκύκλιος -το ξαναλέω-μιλούσε για προσωποπαγείς θέσεις, επαναλαμβάνω, συνάδελφοι! Καμία πίτα, λοιπόν και δη ατομική! Συνηθισμένη, απεναντίας, στην ...ήττα με όση εξορία έχω ζήσει, ζητώ α π λ ά διαδικασίες κ α θ α ρ έ ς κι ας μην μετατεθώ ποτέ. Μα όταν και αααν μετατεθώ, να ΜΗΝ έχω όχι...πίτα, αλλά πατήσει επί πτωμάτων, συν-αδέλφων, ster και ..."λαρισσαϊκό αγριολιόνταρο".
Ο καλύτερος τρόπος για να μην κάνεις τίποτα για ένα θέμα είναι να το αναθέσεις σε επιτροπη. Ελπίζω να καταλαβαίνετε.