0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ούτε αύριο πιστεύω ότι θα προκύψει κάτι συνταρακτικό από την επαφή Επιτροπής-Υπουργείου.
Φως φαναρι θα την πανε για μετα της 13/5
Εγώ πιστεύω ότι προσπαθούν να βρουν μια λύση με μεταθέσεις για τις προυπάρχουσες
Εγώ πιστεύω ότι δεν ασχολήθηκαν με τίποτα ακόμη
... Να το πω άλλη μία φορά ...... Ε Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε ...... και η απόφαση του ΣτΕ ίσως κρίνει ότι η ΟΚΠΕ δεν ...... έχει έννομο συμφέρον να ζητά την ακύρωση του Νόμου 4172...... Ε Λ Π Ι Δ Ε Σ θα είχε να ανατρέψει το Νόμο μία Αίτηση Ακύρωσης από ...... την ΟΛΜΕ ... ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΦΟΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ...... υποχρεωτικά αναγκάζονταν να ΜΕΤΑΤΑΧΘΟΥΝ...... ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ... ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΣΕ στο ΣτΕ ...... η ΔΟΕ ηθικά μόνο θα μπορούσε να κάνει για τα Μέλη της ...... και όχι Νομικά ... γιατί η Μετάθεση με την Μετάταξη δεν έχουν ... καμία Νομική σχέση...... Δωράκι ... γνώση ...
psyxraimia το διοικητικο εφετειο μορει να ακυρωσει το νομο, η αποφαση θα παρει καποιους μηνες σωστα το ειπες. επισης δεν εχει καμια σημασια αν εκκρεμει η δικη στο ΣΤΕ για να αναβληθει στο εφετειο. δεν ειμαι νομικος αλλα την ψαχνω.''Το διοικητικό εφετείο ως πρωτοβάθμιο δικαστήριο εκδικάζει αιτήσεις ακύρωσης κατά διοικητικών πράξεων, όπου το προβλέπει ο νόμος, εκδικάζει δηλαδή σε πρώτο βαθμό ακυρωτικές διαφορές. Οι αποφάσεις του προσβάλλονται με ένδικα μέσα ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας ανάλογα με το είδος της διαφοράς. Απόφαση σε δεύτερο βαθμό σε διοικητική διαφορά ουσίας (δηλαδή απόφαση επί έφεσης κατά απόφασης Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου) προσβάλλεται με αίτηση αναίρεσης, ενώ απόφαση σε ακυρωτική διαφορά (πρώτος βαθμός δικαιοδοσίας) προσβάλλεται με έφεση. Η αρμοδιότητά τους ρυθμίζεται από τον Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας και από τον ν. 702/1977.''