0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1) Δε θέλω να μιλήσω για τον Υπουργό. Ειλικρινά δε θέλω. 2) Στο εύχομαι, αρκεί το δίκιο σου να μη δημιουργεί αδικίες.3) Ο Νόμος σου το έλεγε. Αλλά ας τρέξει σωστά η διαδικασία, ας ανακληθούν κάποιοι, μεταταχθούν άλλοι (που θα έπρεπε εξ αρχής να είναι στη θέση των, μιλάω μόνο για υποχρεωτικές) και ας πάρετε και οργανικές μαζί με όσους πάρουν μετάταξη στις εθελούσιες. Ουψ... εσύ είσαι σε υφιστάμενη ειδικότητα... Έχω πει την άποψή μου (που είναι η συνεξέταση Αθμιων-
Λοιπόν. Αφού συμφωνήσαμε με το ΝΟΜΙΜΟ σε κάτι (η 2η διαπιστωτική δεν είναι κόκκινη γραμμή στη χαρίζω) τρέξτε όλοι για ψωμί, αύριο φούρνος δε θα μείνει όρθιοςΌσο για το καρκίνωμα πάει στη διαδικασία. Το ίδιο ή κάτι αντίστοιχο πιστεύω εννοούσαν και οι αιρετοί που το είπαν. Σε αυτά που έλεγα για πληροφοριακό σύστημα, αλλά και στην κατάσταση που εξώθησαν τους εκπαιδευτικούς που αδικήθηκαν (ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗ 2η φαση) να πρέπει να γίνουν ίδιοι με τα μούτρα κάποιων (ΛΙΓΩΝ ΕΛΠΙΖΩ) για να βρουν το δίκιο τους.Όσο για την αντιμετώπιση, εκτίμηση κάνω. Μακάρι να κάνω λάθος ή τουλάχιστον να υπάρξει διαφάνεια και να μπορεί ο καθένας να τρίψει στη μούρη του εκάστοτε δάσκαλου το δίκιο του. Κάποιοι όμως δε θα μπορούν να το κάνουν (το τρίψιμο)
Να τρέξει σωστά η διαδικασία των υποχρεωτικών ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ και ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ. Έπειτα να τρέξουν οι εθελούσιες στις θέσεις που προέβλεπαν τότε μόνο για όσους έκαναν αίτηση τότε (εθελούσιες).
Αν δεν ξανατρέξει ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ η διαδικασία, αυτό που πρέπει να γίνει είναι:1) ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ όλων των μορίων, 2) δημοσίευση μορίων και πτυχίων ανά ΔΔΕ προέλευσης, 3) ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ των αιτήσεων στις ΔΔΕ, αν όντως όσοι μετατάχτηκαν έκαναν αιτήσεις *4) αν όντως μετατάχτηκαν ΣΤΙΣ 2 επιλογές τους5) Τρέξιμο πάλι του αλγόριθμου, με τις προτεραιότητες ΠΥΣΔΕ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ6) Ακύρωση των μετατάξεων όσων έχουν υπερβεί τα νούμερα της 1ης διαπιστωτικής πράξης (η 2η διαπιστωτική είναι ανήθικη μιας και δημοσιεύτηκε εκ των υστέρων), edit ακύρωση της μετάταξης και όσων μετατάχθηκαν από ΠΥΣΔΕ με ΜΗΔΕΝΙΚΟ πλεόνασμα (νόμους δε θέλουμε;; ή a la carte νόμους;)7) Αργία σε όσους εκπαιδευτικούς δήλωσαν ψευδή στοιχεία8 ) Αργία σε όσους υπαλλήλους παραποίησαν στοιχεία ή μετέταξαν σε επιλογή πέραν αυτών του εκπαιδευτικού9) Έκδοση αποτελεσμάτων μετατάξεων τόσο των υποχρεωτικών όσο και των εθελοντικών10) Σε περίπτωση ΤΡΑΓΙΚΩΝ υπεραριθμιών ενεργοποίηση του νόμου Διαμαντοπούλου για υποχρεωτικές αποσπάσεις των τελευταίων στα μόρια.
Σοβαρολογεις; εγω ως ΠΕ06 περασα τα ιδια με τον πρωτοβαθμιο που εκανε τα μπανια του τον 8/2013 και κομπαζε για την οργανικη του; Εγω που με 131 στην δευτεροβαθμια δεν μπορουσα να παρω αποσπαση και οι πρωτοβαθμιοι καθε χρονο με 20-25 μοριακα περναν αποσπαση για το σπίτι τους; δεν μας τα λες καλα.
1. Δεν αποφασίζω εγώ, την άποψή μου λέω.2. Ας είχες διοριστεί-μεταταχθεί στην Αθμια αν τους ζήλευες τόσο. Θα έβρισκες οργανικό κενό με την πάγια διαδικασία οπουδήποτε στην Ελλάδα και με 1 χρόνο υπομονή σε περίμεναν κι εσένα οι ζηλευτές οργανικές τους, οι αποσπάσεις τους και οι μεταθέσεις τους...3. Με τόσα μόρια πρόβλημα δε θα έχεις, αφού αυτοί έχουν 20-25...
Δεν ζηλευω κανεναν. Οταν διοριστηκα πριν καμποσα χρονια δεν μας εδωσε δυνατοτητα επιλογης. Ξερεις τιθεται ζητημα επιβιωσης και για τους μεταταγμενους, δεν παιρνουμε περισσοτερα χρηματα απο τους πρωτοβαθμιους!
Καλά δε θα μαλώσω και για τους ΠΕ06-ΠΕ11. Η δική μου προτροπή είναι η κοινή λύση. Διαφορετικά ρισκάρουν όλες οι πλευρές.
Με το 3 θέλεις όπως και ομπράτης να μετατρέψεις τις μετατάξεις σε μεταθέσειςΑυτό είναι κόκκινη γραμμή όπως θα λέγαν και κάποιοι άλλοι.
1. Δεν αποφασίζω εγώ, την άποψή μου λέω.2. Ας είχες διοριστεί-μεταταχθεί στην Αθμια αν τους ζήλευες τόσο. Θα έβρισκες οργανικό κενό με την πάγια διαδικασία οπουδήποτε στην Ελλάδα και με 1 χρόνο υπομονή σε περίμεναν κι εσένα οι ζηλευτές οργανικές τους, οι αποσπάσεις τους και οι μεταθέσεις τους...3. Με τόσα μόρια πρόβλημα δε θα έχεις, αφού αυτοί έχουν 20-25...@ΝΟΜΙΜΕΔεν καταλαβαίνω τι θέλεις να διαβάσω. Μη μου βάζεις link στα προσωπικά σου μηνύματα, βάλε στο κομμάτι που θέλεις. Κι άλλη φορά το έκανες αυτό. Ή αντέγραψέ το εδώ.Ούτε τα 2->10 , 10 - > 2 καταλαβαίνω.edit
1) Ποιος σου είπε ότι θα συνεξεταστώ με τους Α/θμιους και για ποιο λόγο? 2) Μπας και γράφανε το όνομα τους οι καρέκλες απάνω και δεν το ξέραμε?3) Μπας και τις φέρανε από το σπίτι τους?4) Για ποια αιτία να άφηνα την οργανική μου στην μέση εκπαίδευση?5) Δεν φτάνει που τόσα χρόνια παίρνανε τις αποσπάσεις στα γραφεία και ξαπλώνανε στους καναπέδες με 15 μόρια και μεις με τα 50 μέναμε και υπηρετούσαμε τις οργανικές τους στα κορφοβούνια και στα ξερονήσια? 6) Το μόνο που μπορεί να γίνει από δω και μπρος είναι να δώσουν τις οργανικές που ορίσανε στους μεταταγμένους. Όσο για τους Α/θμιους - ενοποίηση των 2 βαθμίδων και παραμονή και υπηρέτηση των οργανικών τους σαν καλά παιδιά, χωρίς πονηριές και ματσακουλιές.7) Οι χαζοί μας τελειώσανε μέχρι εδώ το δούλεμα. Κάθε πονηρός στην καρέκλα του, η αναζήτηση νέας καρέκλας κατελειμμένη εδώ και 2 έτη θεωρείτε κλεψιά και τιμωρείτε από τον νόμο. 9)
εδώ σελίδα 30 και κάτω.ίσως και πριν την 30http://www.pde.gr/index.php?topic=30232.406και εδώ!!!!http://www.pde.gr/index.php?topic=30232.392