0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
όταν οι μεταταγεντες και οι διαθεσιτες δεν επαρκουν να καλυψουν τα λειτουργικα κενα των εαεπ τα υπολοιπα θα δοθουν προς μεταθεση? αρα μειωνονται μαχαιρι και οι αποσπασεις?
Πάντως στην περιοχή που είμαι (Κυκλάδες) όταν προσελήφθη αναπληρωτής ΕΣΠΑ, πήγε σε ΕΑΕΠ από όπου ΕΦΥΓΕ αυτός που είχε την οριστική τοποθέτηση (ναι είχε την οργανική που λέμε). Ο μόνιμος συμπλήρωνε ωράριο σε 2-3 σχολεία και ο ΕΣΠΑ είχε το ωράριο του στο ΕΑΕΠ ωσάν μόνιμος. Τώρα το πως κάποιος ΕΣΠΑ τοποθετείται σε περιοχή (στο συγκεκριμένο νησί έτυχε να έχει συγγενείς και...σχέση...έτυχε...) που δεν υπάρχει ανάλογο κενό (θα μπορούσε να τοποθετηθεί αναπληρωτής από άλλο προϋπολογισμό) δεν ξέρω. Έχουν, πάντως, τον τρόπο να τους χωρέσουν εάν θέλουν.
Εκτός από την ανακοίνωση του εγγράφου για την σύσταση και κατανομή των θέσεων κλάδων ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ32, ΠΕ18.41, ΠΕ19-ΠΕ20, ΠΕ06 , ΠΕ011, ΠΕ16 , το ΥΠΟΠΑΙΘ πρέπει να ανακοινώσει για λόγους ηθικής τάξεως και ποιο ήταν το αποτέλεσμα του ελέγχου των αιτήσεων των μετατασσόμενων.
Απ΄ότι δείχνει το πράμα μάλλον με τα ΕΑΕΠ θα καλύψουν όλους τους διαθεσίτες αλλά και τους μεταταγμένους με οργανικές.Ίδωμεν την συνέχεια.Υ.Γ. Μόνιμε με γεια την νέα καρέκλα στο avator, από που την ψώνισες?
Έλα ρε, και γω που νόμιζα ότι θα γίνει μεταφορά θέσεων μεταταγμένων, βάσει νόμου κιόλας!
Το μόνο ερώτημα μου είναι αν για κάποια ειδικότητα προκύψει μεγάλη απόκλισι μεταξύ του αριθμού των μεταταγμένων και του αριθμού των οργανικών που θα στείλουν οι διευθύνσεις (πχ ΠΕ11), τι θα γίνει μετά;
Φοβερή η παρακάτω φωτο – ξαναεμφανίστηκε ο Καθηγητής Αρβανιτόπουλος ως «αγανακτισμένος»…http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CE%BB%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B4%CE%AC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BA%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD
Και τι θα γίνει αν οι οργανικές που θα στείλουν οι διευθύνσεις είναι λιγότερες από τους μεταταγμένους;