0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τα αναλυτικά προγράμματα έχω δει και άλλα πολλά...Απλώς θα πω 1 τελευταίο και τέλος!Καθένας θα πάρει αυτό που πρέπει με την αράδα του!Δεν γίνεται τα 30 μόρια (το 30 είναι παράδειγμα) να είναι 2 χρόνια τώρα δίπλα από το σπίτι του (στην πε που δεν ήθελε κι όλας...το σπίτι του ήθελε) και τα 90 στου διαόλου τη μάνα!Ο "σχεδιασμός" δεν έχει επικοινωνηθεί σωστά και καθένας από χτες τ' απόγευμα γράφει ότι νάναι...Δεν πειράζει...Λυπάμαι που κάποιοι με ενστάσεις "στενοχωριούνται" και αγχώνονται τώρα για το τι θα πάρουν αλλά στόχος ήταν είναι και πρέπει να είναι ένα: η αποκατάσταση του δικαίου! Λυπάμαι επίσης που κάποιοι που βόλταραν σε κάποιους ορόφους δεν βολτάρουν πια για να τα κάνουν "μπάχαλο". Δεν πειράζει...ο καιρός είχε γυρίσματα όπως απεδείχθη και δεν το λέω χαιρέκακα...όπως λέει και η παροιμία "ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται" εδώ βέβαια κρατήσαμε διετία να ακούμε ότι "δεν ρισκάραμε". Άλλο και τούτο πάλι....όχι Ουγκάντα αλλά κάτι που δεν υπάρχει μου θυμίζει αυτό. Τι είναι οι υπηρεσιακές μεταβολές; Ρίσκο; Καζίνο;Ηρεμία και νηφαλιότητα προτείνω αλλά πού;;; Δεν θα κάτσω φυσικά να πω ανώνυμα τίποτα άλλο εδώ. Αυτά ειπώθηκαν εκεί που έπρεπε με στοιχεία και αποδείξεις όσο αυτοί που "ρίσκαραν" πήγαιναν απέναντι από το σπίτι τους 2 χρόνια τώρα.Σας αποχαιρετώ!
Η τακτικη σου να τσουβαλιασεις ψυχες με βαρεις χαρακτηρισμους με βρισκει αντιθετο.Δεν ανταποδιδω, δεν συμφωνω, ουτε ψευτης, ουτε κλεφτης ειμαι με 23 χρονια υπηρεσιας και 131 μορια. Αυτο το παραμυθι πρεπει να τελειωνει.
Τιποτα δεν φοβαμαι απλα ενισταμαι στο να διορθωνεις μια αδικια με μια αλλη.Δεν το βλεπω ατομικα αλλα συγκεντρωτικα, η συνεξεταση θα ηταν ισως η πιο δικαιη λυση
Λες να είναι κόλπο για να περάσει το: παραμένουν οι μεταταγμένοι, θα δοθούν οργανικά κενά, θα προηγηθούν οι μεταθέσεις των πρωτοβάθμιων, ο καθείς παίρνει αυτό που του αναλογεί βάση μορίων;Ενδιαφέρον κόλπο.
Για πες μου λοιπόν αφού είσαι υπέρμαχος της δικαιοσύνης στην Αχαΐα Ηλεία Αιτωλοακαρνανία που στην πρώτη διαπιστωτικη δεν έδωσαν ούτε ένα κενό στα γαλλικά και εν συνεχεία προέκυψαν κενά (χωρίς να δοθεί δυνατότητα για νέες αιτήσεις) με αποτέλεσμα να βρεθούν άτομα σε θέσεις φιλέτα με ελάχιστα μόρια πως λύνεται χωρίς ακύρωση των μετατάξεων? Όχι λόγια στον αέρα. Στην πράξη...
Και τα αναλυτικά προγράμματα έχω δει και άλλα πολλά...Απλώς θα πω 1 τελευταίο και τέλος!Καθένας θα πάρει αυτό που πρέπει με την αράδα του!Δεν γίνεται τα 30 μόρια (το 30 είναι παράδειγμα) να είναι 2 χρόνια τώρα δίπλα από το σπίτι του (στην πε που δεν ήθελε κι όλας...το σπίτι του ήθελε) και τα 90 στου διαόλου τη μάνα!Ο "σχεδιασμός" δεν έχει επικοινωνηθεί σωστά και καθένας από χτες τ' απόγευμα γράφει ότι νάναι...Δεν πειράζει...Λυπάμαι που κάποιοι με ενστάσεις "στενοχωριούνται" και αγχώνονται τώρα για το τι θα πάρουν αλλά στόχος ήταν είναι και πρέπει να είναι ένα: η αποκατάσταση του δικαίου! Λυπάμαι επίσης που κάποιοι που βόλταραν σε κάποιους ορόφους δεν βολτάρουν πια για να τα κάνουν "μπάχαλο". Δεν πειράζει...ο καιρός είχε γυρίσματα όπως απεδείχθη και δεν το λέω χαιρέκακα...όπως λέει και η παροιμία "ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται" εδώ βέβαια κρατήσαμε διετία να ακούμε ότι "δεν ρισκάραμε". Άλλο και τούτο πάλι....όχι Ουγκάντα αλλά κάτι που δεν υπάρχει μου θυμίζει αυτό. Τι είναι οι υπηρεσιακές μεταβολές; Ρίσκο; Καζίνο;Ηρεμία και νηφαλιότητα προτείνω αλλά πού;;; Δεν θα κάτσω φυσικά να πω ανώνυμα τίποτα άλλο εδώ. Αυτά ειπώθηκαν εκεί που έπρεπε με στοιχεία και αποδείξεις όσο αυτοί που "ρίσκαραν" πήγαιναν απέναντι από το σπίτι τους 2 χρόνια τώρα.Σας αποχαιρετώ!ΥΣ. Τα 30 μόρια δεν θα πάρουν τώρα οργανική, θα πάρουν με φθίνουσα σειρά αυτοί που πρέπει, όπως γινόταν με τις μεταθέσεις μια ζωή. Με τη σειρά τους και τα 30 θα πάρουν με το πέρασμα του χρόνου. Εμ πώς;