0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαίρομαι που παραδέχεσαι την αδιαφάνεια των μετατάξεων-μεταθέσεων.Και να πω και κάτι τελευταίο. Η απόσπαση είναι για έναν και μόνο χρόνο, είναι κάτι προσωρινό. Η μετάταξη-μετάθεση είναι για πάντα, είναι δίκαιο επομένως να γίνει με διαφανή και δίκαιο τρόπο. Δεν γίνεται ο καθένας μας που έχει πια εκατό μόρια να είναι στο νησί και το βουνό και άλλος με δεκαπέντε και είκοσι στο σπίτι του σε αστικό κέντρο.Οι ίδιες οι ενστάσεις που έγιναν από το 2013 και μετά αποτυπώνουν την πραγματικότητα αυτής της μαύρης σελίδας στην εκπαίδευση. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Δεν τα παραδέχεσαι και καταλαβαίνω τον λόγο που δεν θέλεις να τα παραδεχτείς.
εγώ δεν κατάλαβα ρε παιδιάεπί της αρχής η όλη διαδικασία δεν ήταν παράνομη, με δελτίου τύπου δεν έγινε ?
Εφόσον οι υπηρεσιακές μεταβολές ήταν τόσο εύκολες τόσα χρόνια στην Πρωτοβάθμια, γιατί δεν είχατε κάνει μετάταξη με την πάγια διαδικασία; Αναφέρομαι φυσικά στις κοινές ειδικότητες. Εγώ γνωρίζω άτομο που έκανε μετάταξη με την πάγια διαδικασία πριν μερικά χρόνια, πήγε σε νησιωτική περιοχή για μια χρονιά (αφού πήρε ό,τι θέση είχε απομείνει μετά τις τότε μεταθέσεις) αλλά την επόμενη χρονιά πήρε μετάθεση στον τόπο συμφερόντων του.
Από δευτέρα θα έχουμε νέα για το θέμα και η απόφαση θα είναι του υπουργού και όχι μία επιτροπής |(άτυπης)... τελικά αν δεν μπορείς να πιάσεις τον Αρβανιτόπουλο (βασικά δεν θες να τον πιάσεις) και του συμβούλους του το 2013 πιάνεις τα εύκολα θύματα τους μεταταγμένους... ωραία νοοτροπία!!! Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ότι δεν τόλμησε ο Σαμαράς... θα στείλει στους διαόλου την μάνα 3800 οικογένειες (χωρίς να είναι και μνημονιακή υποχρέωση, όπως η διαθεσιμότητα)... Καλά μου λέγαν κάτι ΚΚέδες παλιότερα: " Που πας και μπλέκεις με αυτούς, έλα με εμάς, σοσιαλδημοκράτες κρυφοί δεξιοί είναι, απέξω αριστερά και μέσα μικροαστικά σκουλικάκια"... αμ δεν τους άκουγα τότε...
Μα αν κάνατε αίτηση σε περιοχή που δεν υπήρχε οργανικό κενό μετά τις μεταθέσεις, πώς να πάρετε;Εγώ μιλάω για περιοχές όπως Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.
Συνάδελφοι Ποιοι οδηγούνται στην ανεργία; Ποιος τους πήρε τη θέση τους....κ.λπ.; Αποσπάσεις δεν έπαιρναν όλα αυτά τα χρόνια οι μεταταγμένοι και στις δύο βαθμίδες; Οι Α/θμιοι ΠΟΤΕ; Μια χαρά ήταν το δίπορτο όλα τα χρόνια, που θα συνεχίσει να υπάρχει....χάθηκε όμως κάθε μέτρο με τα παιδιά του Πειραιά και του Ευρίπου και του Λόρδου.... Γιατί κάποιοι που δογμάτιζαν κόμπαζαν και ειρωνεύονταν... για το πλήθος των μορίων τους ενοχλούνται; Αφού τα έχουν, με διαφάνεια να πάρουν τις οργανικές θέσεις... Η θέση τους είναι εξασφαλισμένη απλά τους ενοχλεί που θα προηγηθούν οι Α/θμιοι...γιατί δεν λένε πόσες είναι οι συνταξιοδοτήσεις στη
α να κάνω τουρ στην Ελλάδα κι από το κατσάβραχο να πάω σε νησί... ωραία ιδέα... πώς δεν τη σκέφτηκα... σίγουρα με δουλεύεις!!!
Εγώ ξέρετε τι λέω;Να βγουν τα μόρια στη φόρα και να επαναληφθεί η διαδικασία με τα ίδια άτομα που έκαναν αίτηση το 2013 και τα ίδια κριτήρια;Αλήθεια πως σας φαίνεται κάτι τέτοιο;