0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι πε11 εχουν παθει τα μεγαλυτερα εγκεφαλικα απο ολους..η πλειοψηφια με πανω απο 100 μορια κολλημενοι στα νησια και με ποσοστο μεταθεσης τα τελευταια 2 χρονια καπου γυρω στο 3 με 4%..λογικο η αντιδραση τους να ειναι η πιο σφοδρη..απο βουλευτες θυμαμαι και εγω που ρωτουσαν για την αδιαφανεια των υποχρωτικων μεταταξεων και φυσικα φωνη βοωντος εν τη ερημω..ο γραμματεας του κουρακη σε επιτροπη θεατρολογων την παρασκευη ειπε οι μεταταξεις ειναι σαν να μην εγιναν ποτεευχομαι σε οσους εχουν τα περισσοτερα μορια να δικαιωθουν γιατι αν παραμεινουν σφηνα οι μεταταγμενοι μετα οι αλλοι θα παρουν συνταξη απο τα νησια καταστρατηγωντας τη φυσικη σειρα..δεν περιμενεις να συνταξιοδοτηθει ο αλλος με τα 20 η τα 60 μορια πριν απο σενα που εχεις πανω απο 100..μπραβο στο υπουργειο που αποκατεστησε την αδικια, τοσο γενναια πραξη που κανεις δεν το περιμενεκουραγιο στους μεταταγμενους που ηταν θυματα της αλαζονειας και ασχετοσυνης του αρβανιτοπουλου..πολλοι απο μας θα μπορουσαμε να ειχαμε βρεθει στις θεσεις τους.
Συνάδελφε, να κάνω μια υποθετική ερώτηση: το 2011 υπήρξε προσχέδιο νόμου για την ενοποίηση Α/θμιας και Β/θμιας σε επίπεδο ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ με δημιουργία ενός υπηρεσιακού συμβουλίου (το έχω κρατήσει αν κάποιος το θέλει). Δεν προχώρησε και ας φανταστεί ο καθένας τους λόγους. Ας υποθέσουμε ότι οι υποχρεωτικές μετατάξεις δεν είχαν γίνει ποτέ και ότι το υπουργείο αποφάσιζε τελικά αυτή την ενοποίηση. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα οι μεταθέσεις των ΠΕ11 της Α/θμιας που είναι όπως λες στο 3-4% να γινόντουσαν 0%, καθώς τις όποιες νέες θέσεις θα τις έπαιρναν οι υπεράριθμοι του αντίστοιχου παλαιού ΠΥΣΔΕ.Τι θα έλεγε τότε η ΔΟΕ; Αρνούμαστε την ενοποίηση, φτιάξτε τις νέες θέσεις, κάντε μεταθέσεις και μετά κάντε την ενοποίηση;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εξεγείρονται οι μεταταγμένοι και κανονίζουν διαμαρτυρίες... αφού θα ξαναγίνουν μετατάξεις και όσοι είχαν πραγματικά τα μόρια θα παραμείνουν στον τόπο συμφερόντων τους και δεν θα ξεσπιτωθούν οι οικογένειές τους. Εκτός και αν αυτοί που τα υποκινούν αυτά είναι αυτοί που δεν είχαν τα μόρια...
Εγώ άφησα οργανική, και παρόλο που κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναπάρω (αν και δεν είναι σίγουρο γιατί ο αριθμός όσων ζητήσουν τώρα μετάταξη θα αυξηθεί), δεν ανέχομαι να παίζει μαζί μου το υπουργείο και να μου λέει είσαι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΗ.
γιατι συμμετειχες στις υποχρεωτικες αφου ειχες οργανικη; οι υποχρεωτικες ηταν για τους υπεραριθμους αν και δεν απεκλειε αυτους που ειχαν οργανικη (βγαλε ακρη δηλαδη.. για να καταλαβετε τι σοι διαδικασια εγινε)
"Παράθεση από: moon στις Σήμερα στις 05:46:01 μμΕγώ άφησα οργανική, και παρόλο που κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναπάρω (αν και δεν είναι σίγουρο γιατί ο αριθμός όσων ζητήσουν τώρα μετάταξη θα αυξηθεί), δεν ανέχομαι να παίζει μαζί μου το υπουργείο και να μου λέει είσαι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΗ." Δεν σου λέει το Υπουργείο ότι είσαι υπεράριθμη, από μόνη σου, υποβάλλοντας αίτηση για υποχρεωτική μετάταξη αυτοχαρακτηρίστηκες πλεονάζον προσωπικό, δηλαδή υπεράριθμη.
Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα. Πουθενά δεν έλεγε ότι αυτοχαρακτηρίζεσαι πλεονάζον προσωπικό. Το υπουργείο οφείλει εφόσον αποφασίζει να κάνει πισωγύρισμα, να το κάνει σωστά.