0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
sensible, δεν κατανοώ από που προκύπτουν οι 1200 μεταβολές. Μπορείς να μου το εξηγήσεις;
Κάτι δεν διαβάζεις σωστά. Ο Μπρατης κάθε δυο ώρες αλλάζει θέση. Τα βυσματακια όπως λες δεν με απασχολούν γιατί μας βασανίζουν όλους....ας χάσουν την μετάταξη...που αν δεν ήταν βύσματα δεν θα την έπαιρναν. Συλλογική ευθύνη δεν υπάρχει, χώρια που βλέπω μια εκδικητική τάση με λόγια του τύπου καλά να πάθετε που συμμετείχατε...και δεν το βλέπατε.....κλπ
Το θέμα είναι ότι εσείς εμπιστευτήκατε το Υπουργείο του Άρβι και του συμβούλου του!
Εγώ δεν εμπιστεύομαι κανένα Υπουργείο, μόνο υπερασπίζομαι το δίκαιο: Διαφάνεια, αξιοκρατία, ισονομία, νομιμότητα:λέξεις που δεν χαρακτηρίζουν τη διαδικασία των υποχρεωτικών!
Απορώ, αυτά που λέτε τα πιστεύετε πραγματικά εσείς οι μεταταγμένοι; Εντάξει, να καταλάβω τη δυσμενή θέση σας, γιατί εξαπατηθήκατε.
Δεν το λέω εγω.Μπράτης:Στο υπουργείο έχουν φτάσει τρεις δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες δικαιώνονται συνάδελφοι που είχαν κάνει προσφυγές για τη διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων.Η μία εξ αυτών κρίνει ότι ήταν παράνομο το ότι προηγήθηκαν στις τοποθετήσεις εκείνοι που ήταν στην ίδια περιφέρεια ,έναντι άλλων που προέρχονταν από άλλη περιφέρεια κι είχαν περισσότερα μόρια.Η εφαρμογή της δικαστικής απόφασης θα έχει ως αποτέλεσμα 1200 μεταβολές στις μη κοινές ειδικότητες.Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος ανάκλησης της απόφασης των μετατάξεων και για τις μη κοινές ειδικότητες,που δεν δημιουργούν πρόβλημα με ειδικότητες της ΠΕ.
Σου απάντησα στο ερώτημα τι φοβάμαι από τη νέα διαδικασία αφού έχω μόρια.Λάθος κάνεις. Δεν εμπιστεύτηκα κανέναν.Μιας και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά (ούτε με εσένα ούτε με τους άλλους) θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω για τον αν εσύ ή οποισδήποτε άλλος κοπτεται για το δίκαιο ή για προσωπικό συμφέρον.Δεν χρειάζεται να τρελαθείς. psyxraimia. Αυτά που είπα τα πιστεύω. Αυτά που λες εσύ δεν ξέρω που τα βρήκες. Μάλλον από κάποιον άλλο. Ας σου απαντήσει αυτός λοιπόν.
Συνάδελφε για να μην γεμίζουμε σελίδες άδικα...το ΥΠΟΠΑΙΘ πρέπει να ενημερώσει όλους τους εμπλεκόμενους με έγγραφες αποδείξεις. Μέτα θα βρεθούν λύσεις πιστεύω. Κανείς δεν τα είδε όλα αυτά...... Με εικασίες δουλειά δεν γίνεται ούτε μπορούμε να παίζουμε με την δικαιοσύνη. Αν υπάρχει απόφαση που κρίνει ότι ήταν παράνομο το ότι προηγήθηκαν στις τοποθετήσεις εκείνοι που ήταν στην ίδια περιφέρεια ,έναντι άλλων που προέρχονταν από άλλη περιφέρεια κι είχαν περισσότερα μόρια θα εφαρμοστεί και όσοι έβαλαν βύσμα όπως λέγεται θα βρεθούν σίγουρα έξω. Για τους υπόλοιπους θα βρεθεί μια λύση. Αυτά χωρίς διάθεση αντιδικίας.......
@teacher_ Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες. Επειδή λοιπόν πιστεύω ότι τη θέση που κατέχω την πήρα δίκαια (διαφάνεια δεν μπορώ να επικαλεστώ μέχρι να βγουν τα μόρια) θα παλέψω να την κρατήσω.