0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ anikologr Επειδή χειρίζεσαι άνετα τους υπολογιστές κανε μου μια χάρη. Αναζήτησε στα σχολια μου ποσες φορές τα έχω γράψει αυτά.Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη...αλλά ίσως είναι η τελευταία που του επισημαίνω...μετά θα είναι αργά....για όλους.
Πράγματα γνωστά σε όλους από αυτούς που είναι αντίθετοι σε μια νόμιμη διαδικασία του κράτους, δε σημαίνει ότι όποιος δεν σέβεται τους νόμους του κράτους έχει δίκιο!Για το "κόλπο" απάντησε άλλος.Για το ΦΕΚ που εκδόθηκε και έγιναν οι μετατάξεις με νόμιμες διαδικασίες γνωρίζεις; Ότι είναι νόμος του κράτους και κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να συμμετέχει το γνωρίζεις; ΥΓ. μη μου αρχίσεις πάλι για ηθική και αηδίες
Το ΥΠΟΠΑΙΘ θα έπρεπε να καλέσει ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, αιρετούς ΚΥΣΔΕ/ΚΥΣΠΕ και τους προέδρους των επιστημονικών ενώσεων, να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα του ελέγχου εγγράφως, να τους προτείνει τις δυνατές λύσεις με τα υπέρ και τα κατά και να ζητήσει την άποψη τους εντός συντόμου χρονικού διαστήματος(3-4 ημέρες). Επίσης πρέπει να αναρτήσει τα μόρια και τις προτιμήσεις των 5700 αιτήσεων.Αντί να ενεργήσει έτσι, αφήνει το θέμα να σέρνεται και να δημιουργούνται αντιπαλότητες.
Δεν είναι κόλπο. Σε κάποιες διευθύνσεις, αν και είχαν δοθει τα πλεονασματα, δεν αναγράφηκαν στην πρωτη διαπιστωτική. Κατόπιν επικοινωνίας των προισταμενων με το ΥΠΟΠΑΙΘ, εμφανίστηκαν στην δεύτερη. Εγινε σίγουρα στη δική μας διεύθυνση
Μου λες ότι άλλα λέει το φεκ, αλλιώς τρέχουν τον αλγόριθμο και είναι νόμιμο. Τότε τι τα θέλουμε τα φεκ?
Εφόσον δεν αναγράφησαν στην 1η διαπιστωτική, πέταξε το πουλάκι! Διότι ο καθένας έκανε την αίτησή του σύμφωνα με τα κενά που έβλεπε! (Εκτός, εκτός αν είχα κάποια άλλη πληροφόρηση...!). Η 2η διαπιστωτική έπρεπε να συνοδεύεται από νέες αιτήσεις.
Πρώυη φορά ακούω να σε υποστηρίζουν τόσοι πολλοί σύλλογοι και να πρέπει.........να ανησυχείς: Φοβερή επιχειρηματολογία
Σημασία έχει πως έγινε αφορμή για να αδικηθεί μεγάλος αριθμός ατόμων που δεν συμμετείχαν εξαιτίας ακριβώς της έλλειψης κενών η πλεονάσματων. Αυτό και μόνο προκάλεσε αλλοίωση αποτελεσμάτων... Μιλάω παράλογα?
Το υπουργείο και ο εκάστοτε υπουργός μπορεί να τροπολογήσει ανάλογα με τις ανάγκες της εκπαίδευσης κατά τη δική του κρίση. Μη με βάλεις να το ψάχνω τώρα. Τόχεις ξαναδεί αφού
Το ΦΕΚ προκυρήσει τις μετατάξεις. Οι αλλαγές έγιναν μετά σύμφωνα με αυτό που σου είπα. Έχει δικαίωμα ο υπουργός να το κάνει.