0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
φίλε μου δεν θα αμφισβητήσεις τον διορισμό μας που δώσαμε γραπτές εξετάσεις για να διοριστούμε. και πού ξέρεις ότι διοριστήκαμε μετά το 2005; έχουμε οργώσει όλη την ελλάδα φίλε μου και ακόμα στις επάλξεις.και είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι (είμαι σίγουρη ότι δεν το καταλαβαίνεις) εάν κάτι είναι στην αρχή μαύρο δεν μπορεί να γίνει άσπροαναρωτήθηκες ποτέ γιατί στην εγκύκλιο των μεταθέσεων ποτέ δεν έγινε ένσταση ενώ στο τραγελαφικό των υποχρεωτικών όλοι έκαναν ενστάσεις;
Μπορούσε με τα μόρια που είχε να πάει σε κάποια από τις επιλογές του. Ήθελε, όμως, κάτι ακόμα καλύτερο. Και δεν ήταν ένας και δύο. Τριψήφιος ο αριθμός τους. Αντιλαμβάνεσθε πόσοι εμπλέκονται για να συμβεί αυτό και τι ευθύνες έχουν; Τυχαία νομίζετε η Διοίκηση σπεύδει δίκην δικαστή να αθωώσει όσους δήλωσαν λάθος μόρια; (έβγαλε και πόρισμα ότι δεν είχαν δόλο, πού το ξέρει;) Προφανώς για να μην ψαχτεί το θέμα προς τα εκεί. Δηλ. η Διοίκηση τα έβλεπε αυτά και απλά έβαζε διαφωνία; Εδώ μιλάμε για καραμπινάτη παρανομία που πρέπει να πάνε πολλοί μέσα. Αλλά σιγά μην γίνει αυτό...Υ.Γ. Ποτέ δεν γράφω βάσει φημών...
Δηλαδή θα έκανες αίτηση για μία θέση που δεν υπήρχε, δεν θα έπαιρνες μετάταξη, στη συνέχεια θα έκανες ένσταση και μετά θα ικανοποιούνταν η ένστασή σου;;; Τι μπορεί να έγραφε αυτή η ένσταση και ικανοποιήθηκε; Και εντελώς τυχαία ένας μόνο σκέφτηκε να τα κάνει αυτό χωρίς να έχει καμία πληροφόρηση...
Δηλ. αν κάποιος μετατάχθηκε σε επιλογή που δεν είχε δηλώσει θεωρείς ότι μπορεί να είναι και νόμιμο; Πώς όμως;
Καλά ο περαστικός προσπαθεί να μας πείσει ότι ο ήλιος κάθε πρωί ανατείλει από την δύση. Εν έτη 2013 με τις διαθεσιμότητες θα πήγαινε κάποιος αυτοβούλως να χαρακτηριστεί υπέραριθμός. Χωρίς έξτρα πληροφόρηση. Ποιος τα πιστεύει αυτά? Και άντε και κάποιος τόσο αθώος το έκανε. Γιατί να ικανοποιηθεί η αίτηση του? Για κενά που προέκυψαν εκ των υστέρων ίσως και κατά παραγγελία?
Καλά εσύ προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν έκανες λάθος που δεν έκανες αίτηση και για να το πετύχεις αυτό προσπαθείς απλώς να κόψεις τις μετατάξεις άλλων.
Υπάρχει η λεγόμενη κοινή λογική που δυστυχώς εδώ μέσα οι περισσότεροι δεν την γνωρίζουν. Τι να πεις...
Δηλαδή αν εγώ δεν πάρω μετάθεση, και μετά κάνω ένσταση γιατί δεν υπήρχαν κενά η διοίκηση θα μου ικανοποιήσει την ένσταση;
τελικά όντως για ορισμένους ο ήλιος ανατέλλει από τη δύση... ή μήπως δύει από την ανατολή;
Πολύ ευχαρίστως! Να δω πως τελικά κάποιος κατάφερε να πάρει μετάθεση σε θέση που δεν υπήρχε! Αφού κανείς άλλος δεν σκέφτηκε να τη ζητήσει θα μου πεις...