0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού δεν έκανες αίτηση βρε γιατί σε νοιάζει τόοοοσο πολύ να ξανατρέξει η διαδικασία;Γιατί δε δείχνεις αλληλεγγύη στους μεταταγμένους;Φίλε μου ....μασάει η κατσίκα ταραμά;
Μα εμένα δεν με νοιάζει το υπουργείο. το υπουργείο είναι εξουσία και θα πει ότι θέλει προκειμένου να την βγάλει αναίμακτα.εμείς οι υπόλοιποι είναι το θέμα τι κάνουμε και τι ζητάμε
Εσύ δεν έκανες αίτηση και δε κοιτάς το συμφέρον σου γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να ζητάς κάτι; Δε πας να πιείς κανένα καφέ αφού το φόρουμ δεν είναι για σένα όπως λες;
Όταν ένας νόμος δεν εφαρμόζεται σωστά, δεν ακυρώνεται ο νόμος, αλλά εκτελείται ξανά όπως πρέπει ο νόμος.
Γιατί το ΥΠΟΠΑΙΘ επιμένει να μην ανακοινώνει τα πλήρη στοιχεία όλων των αιτήσεων όλων των αιτούντων;
δηλαδή δεν πρέπει να έχω άποψη για τα συμβάντα στην εκπαίδευση; πρέπει να με αφορούν προσωπικά;τι λογική είναι αυτή;
Αυτό -εαν αφήσουν κάποιοι να γίνει -θα λύσεί το 80-90% των προβλημάτων και τότε πράγματι με λίγες ικανοποιήσεις ενστάσεων θα λυθεί το όλο θέμα...εαν αφήσουν κάποιοι να γίνει...Εαν πρόσεξές την απάντηση μιας ομάδας μεταταγμένων γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια να δικαιολογήσουν αυτή τη στάση του υπουργείου. Λες να έχει σχέση με την απάντηση στην απορία σου;
Μα αυτή ακριβώς (τουλάχιστον για μένα) είναι η ουσία. έχει αποδειχθεί άπειρες φορές ότι όποιος τυχαίνει να ευνοηθεί από μία διαδικασία μπάχαλο (βλέπε Ελληνικό Κράτος), μελλοντικά μία άλλη διαδικασία μπάχαλο θα τον αδικήσει.Οπότε μην πασπαλίζετε το μπάχαλο με νομιμότητα και ηθική γιατί το ίδιο μπάχαλο αδυσώπητα θα σας πλακώσει στο μέλλον.Αλληλεγγύη λέγω αλληλεγγύη παντού......
Φυσικά και μπορείς αν και το αν λόγω νήμα δεν ενδείκνυται για ιδεολογία. Αλλά να μη νομίζεις ότι και μεις δε καταλάβαμε ότι ...δεν είσαι και τόσο αλληλέγγυος που μας λες!
Χοντρή πατάτα με τους «Διαθέσιμους» που επιστρέφουνΕπομένως, παρουσιάζονται στα σχολεία τους, αναλαμβάνουν υπηρεσία και συμμετέχουν αυτοδίκαια στο Σύλλογο Διδασκόντων. Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.