0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι απορίας άξιο πως όταν είσαι εν αμφιβόλω σε πλεονεκτική θέση με τον απέναντί σου θεωρείς σώφρον να τον προκαλείς και να τον ειρωνεύεσαι. Ειδικά όταν αυτός, ο από κάτω εν προκειμένω, δείχνει μια διάθεση κατανόησης προς όσους δικαίως ανησυχούν (ο Νόμιμος αλλάζει άποψη για μένα ανά δεκάλεπτο παρεμπιπτόντως) μην τους πάρει η μπάλα για κάποιους μετεωρίτες.Αν θεωρείτε προς το συμφέρον σας το να με ειρωνεύεστε, συνεχίστε κάποιοι...Δε σας βγήκε σε καλό και ούτε θα σας ξαναβγεί.Προς το παρόν αναγκαστήκατε να δώσετε 5 ευρώ...
Νόμιμε εγώ δε μιλάω για μεταταξομεταθέσεις. Προφανώς όσοι το λένε είναι γιατί υπάρχει υπέρβαση κενών και αναγκαστική διάθεση στη ...
................................Η επιθυμία μου είναι η δικαιοσύνη. Κάθισα τόσους μήνες και έκανα τόση ανάλυση για να μου λες ότι επιθυμώ να μείνετε χωρίς οργανικές; Όχι. Επιθυμώ να υπάρξουν οι 7000 οργανικές (με επέκταση των ΕΑΕΠ μπορεί να είναι και λίγο παραπάνω) και να γίνουν σωστά οι μετατάξεις ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.Διαφορετικά να γίνουν μονο οι δικές σας, στα κενά της 1ης διαπιστωτικής και ελεύθερες οι επόμενες 7000-κενά 1ης διαπ.Θεωρώ ότι όλους σας συμφέρει το 1ο σενάριο, αλλά δίκαιο είναι και το 2ο.......................................
Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες καταλήγουν στο σενάριο των μη ανακλήσεων. Θα προηγηθούν όμως οι μεταθέσεις των α/θμιων, και ότι μείνει θα δοθεί στους μεταταγμένους. Να δούμε τι θα γίνει και με τη σύσταση των οργανικών...