0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νιώθω ότι δεν έχω αντίπαλο.
Γνωρίζει κάποιος, εφόσον γίνουν οι μεταθέσεις των προϋπαρχόντων ειδικοτήτων, στις τοποθετήσεις θα μετέχουν και οι μεταταγμένοι και ο καθείς παίρνει αυτό που του αναλογεί βάσει μορίων; Μήπως θα προηγηθούν στις τοποθετήσεις οι προϋπάρχουσες και μετά οι μεταταγμένοι;
Συνάδελφε μήπως βιάζεσαι? Είσαι σίγουρος για την απόφαση του υπουργείου σχετικά με τις υποχρεωτικές? Αν ξέρεις την απόφαση δεν την μοιράζεσαι μαζί μας?
απουσιάζουν οι ΠΕ19/20 από τις μεταθέσεις της
Όπως έχω πει ό,τι γνωρίζω είναι από φήμες που μαθαίνω από άλλους που υποτίθεται έχουν ενημέρωση εκ των έσω (αιρετούς, γραμματείς, βουλευτές κλπ). Το τελευταίο...πως να το πω, ενημέρωση-κουτσομπολιό-φήμη, είναι ότι το θέμα των μετατάξεων παγώνει και η κατάσταση μένει ως έχει (μου το είπε "παλιά" ΠΕ11 που την ενδιαφέρει το θέμα). Δεδομένο δε θεωρώ κάτι, απλά αναρωτιέμαι εάν δεν αλλάξει κάτι με τις μετατάξεις (και μείνουν ως έχουν όλοι) οι προϋπάρχουσες ειδικότητες που θα πάρουν μετάθεση, θα προηγηθούν στις τοποθετήσεις όπως πέρυσι; π.χ. Το μοναδικό οργανικό κενό ΠΕ11 της περιοχής μου το πήρε "παλιά" που ήρθε με μετάθεση με 79 μόρια και όχι η μεταταγμένη που είχε 134 (καθώς οι μεταταγμένοι αποκλειστήκαμε από τις τοποθετήσεις).