0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σέβομαι ιδιαίτερα όσους μεταταγμένους διαβάζουν και δε σχολιάζουν σε αντίθεση με όσους προσπαθούν να κάνουν το ψάρι κρέας στην όλη υπόθεση.
Δυστυχώς Κορίνα το υπουργείο δεν οφείλει τίποτα!Πάντα βέβαια η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά μέχρι τώρα δεν είδα την ελπίδα να έρχεται...έχασε το δρόμο βλέπεις μετά το mall...
@mariefranceΑν ήσουν χρόνια μέλος του forum θα ήσουν πολύ πιο προσεκτική απέναντι σε μέλη που διαχρονικά έχουν προσφέρει σε αυτό.Αντί να εκτιμήσεις την προσφορά πληροφορίας την κατακρίνεις.Να καταφερθείς προς εμένα που έχω γίνει ειρωνικός κάποιες στιγμές, να το κάνεις.Όχι απέναντι σε κάποιον που είναι πάντοτε ευγενής.Αλλά προς το παρόν συνοδοιπόροι σας είναι τύποι διαδρομιστές με γνωστούς σκοτεινούς ρόλους
Παρεκτρέπεσαι....κρίμα..... μονά ζυγά ....δικά σαυ....
Η πλεονεξία είναι κακός σύμβουλος. Δώσατε πολιτικό και στενό κομματικό χαρακτήρα σε ένα εκπαιδευτικό ζήτημα, ενώ μετά τον έλεγχο που έγινε, αλλά και πριν τον έλεγχο φυσικά, θα μπορούσε να βρεθεί δίκαιη λύση για όλους τους εμπλεκόμενους. Αντιθέτως παντού ακουγόντουσαν κατάρες και αφορισμοί κατά των κακούργων και ακατανόμαστων. Σήμερα διαβάζω για σύμβουλους, περιστέρια, γεράκια και δεν ξέρω τι άλλου είδους πτηνά θα εμφανιστούν στον ορίζοντα.Επιτρέψτε μου όμως να επανέλθω: α) Υπάρχει συλλογική ευθύνη; β) Αν υποθέσουμε ότι η προηγούμενη πολιτική ηγεσία για προφανείς λόγους δεν ήθελε την ανακοίνωση των μορίων κ.λ.π., η σημερινή πολιτική ηγεσία γιατί αποφεύγει την δημοσιοποίηση;; γ) Ποταμώ ουκ έστιν εμβήναι δις τω αυτώ (Ηράκλειτος) επειδή Τα πάντα ρει και ουδέν μένει. (Ηράκλειτος)δ) Είχαμε υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση το 2013 μαζί με την αίτηση για μετάταξη. Ποια η τύχη της;;ΥΓ. Αυτά που γράφω πάλι σήμερα απετέλεσαν σημείο ειρωνικών και άλλων επιθέσεων σε βάρος μου. Δεν κρατώ κακία σε κανέναν, απλά σημειώνω πως επειδή ζούμε σε μικρή χώρα ίσως μερικοί γνωριζόμαστε μεταξύ μας και πρέπει να είμαστε το ίδιο προσεκτικοί όπως και στην πραγματική ζωή, μην ξεχνώντας ότι είμαστε εκπαιδευτικοί.
@mariefranceΑν ήσουν χρόνια μέλος του forum θα ήσουν πολύ πιο προσεκτική απέναντι σε μέλη που διαχρονικά έχουν προσφέρει σε αυτό.Αντί να εκτιμήσεις την προσφορά πληροφορίας την κατακρίνεις.Να καταφερθείς προς εμένα που έχω γίνει ειρωνικός κάποιες στιγμές, να το κάνεις.Όχι απέναντι σε κάποιον που είναι πάντοτε ευγενής.Αλλά προς το παρόν συνοδοιπόροι σας είναι τύποι διαδρομιστές με γνωστούς σκοτεινούς ρόλους[/quoteΠαρεκτρέπεσαι όντως και ειναι λυπηρό που απο την ανάρτηση μου πιάστηκες απο αυτο που σε συμφέρει Νουθεσιες άλλου δε σου επιτρέπω Οσο για αυτούς που εχουν προσφέρει τους γνωρίζω καλα ειμαι κι εγω κάμποσα χρονια εδω μέσα εσυ μάλλον εισαι καινούριοςΠροσφέρουν πληροφόρηση επειδή ειναι αποσπασμένοι ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ σε φορείς τέλος Η υποκρισία με ενοχλεί και θα το λέω
Συνοδοιπόροι με την έννοια του ΣΥΜΜΑΧΟΥ Νόμιμε. Το διευκρινίζω.