0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φοβερή διαφορά στις εγγραφές δε το συζητώ εισαι παλιουρας κι εγω νεουδιΟσο για τη δίκη μου τη μετάταξη δε σε αφορα αν και εχω πει εδω μέσα οτι ήρθα με ένσταση σε περιοχή που εχει ακόμα κενά τυπικά Στο λέω για τελευταία φορα εισαι υποκριτής οταν σε ενοχλούν επιλεκτικά τα ρουσφέτια Τωρα τα υπόλοιπα ... Να χαμε να λέγαμε Άντε καληνύχτα
Για πες μας και για τη δοτικότητα του ΠΥΣΔΕ προέλευσης...
Εγγραφή 23 Μαρτίου 2010.Εγγραφή Δεκέμβριος 2009.Άσε τα μάλλον.Και κοίταξε, καλά κάνει και προσφέρει πληροφόρηση, όση μπορεί.Η δική σου μετάταξη άραγε δεν είναι καθόλου ρουσφετολογική; Αν ψάχναμε το ιστορικό σου αντιλαμβανόμαστε σε ποια φάση έχεις μεταταχθεί...
Κατά τα άλλα θέλετε και δημοσιοποίηση στοιχείων...
Νόμιμε; Σας; Είπα κάτι για εσένα; Μπορεί να απεμπολείς τη συλλογική ευθύνη, μπορεί να θέλεις να μη σε βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι, αλλά βλέπω ότι με κεκτημένη ταχύτητα υπερασπίζεσαι άτομο που δε γνωρίζεις και μπορεί να είναι ξέρεις σε αυτούς που δε θα ήθελαν να τηρηθεί ο αλγόριθμος...Μπαίνεις μόνος σου στη συλλογική ευθύνη. Δε φταίω εγώ.Όπως και ο περαστικός που ορθώς δεν ανησυχεί όντας στον τόπο που θέλει...Και πάλι ξεχνάτε ότι η συγκεκριμένη αποκάλεσε μέλος του φόρουμ ρουσφετολογικά αποσπασμένο.Από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση.Αλλά πριν 3 καλοκαίρια, "ευχαριστούμε πολύ Patrea για την ενημέρωση"
Συγκρατήσου και μην χαρακτηρίζεις τους άλλους. Μάλλον αρχίσατε να φακελώνετε κόσμο..... Διάβασε τα ερωτήματα μου πάλι....Κρίμα και πάλι κρίμα....αυτά κάνετε......Τόσους χαρακτηρισμους κάνατε, μερικοί θα επιστρέψουν σε εσάς πάλι......έπρεπε να το σκεφθείτε νωρίτερα...