0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νόμιμε; Σας; Είπα κάτι για εσένα; Μπορεί να απεμπολείς τη συλλογική ευθύνη, μπορεί να θέλεις να μη σε βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι, αλλά βλέπω ότι με κεκτημένη ταχύτητα υπερασπίζεσαι άτομο που δε γνωρίζεις και μπορεί να είναι ξέρεις σε αυτούς που δε θα ήθελαν να τηρηθεί ο αλγόριθμος...Μπαίνεις μόνος σου στη συλλογική ευθύνη. Δε φταίω εγώ.Όπως και ο περαστικός που ορθώς δεν ανησυχεί όντας στον τόπο που θέλει...Και πάλι ξεχνάτε ότι η συγκεκριμένη αποκάλεσε μέλος του φόρουμ ρουσφετολογικά αποσπασμένο.Από εκεί ξεκίνησε η συζήτηση.Αλλά πριν 3 καλοκαίρια, "ευχαριστούμε πολύ Patrea για την ενημέρωση"
Δεν μας λες εσύ που είναι η οργανική σου, που υπηρετείς όλα αυτά τα χρόνια πως είσαι καθημερινά σε μέρες και ώρες που τα σχολεία λειτουργούν μέσα στο φόρουμ και γράφεις ατελείωτα κατεβατά παριστάνοντας τον εισαγγελέα, και γιατί σε πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος για να φλυαρείς στα φόρουμ την ώρα που θα έπρεπε να είσαι στην τάξη ή να προσφέρεις διοικητικό έργο;
ποιο το συμφέρον σου από τις ανακλήσεις των μετατάξεων; δεν έκανες αίτηση και το μετάνιωσες; έκανες αίτηση και επειδή το βύσμα σου δεν έπιασε, βρήκες καλύτερο και τώρα θέλεις να ξαναγίνουν οι μετατάξεις;
Υπερασπιζόμαστε άτομο που δεν γνωρίζουμε, γιατί έχει καταντήσει αηδία η προσωπική επίθεση κατά ορισμένων συναδέλφων.
Να με συγχωρείς που 1) στα διαλείμματα και στα κενά μου μπαίνω στο φόρουμ όταν δεν έχω εφημερίες (αν είμαι σε σχολείο)ή 2) κάνω διάλειμμα στο 8ωρο του διοικητικού ωραρίου (αν είμαι σε φορέα) και κυρίως που μπαίνω στο δίκτυο από το κινητό.
Ακριβώς. Αυτή είναι η διαφορά μας. Άλλο το υποθέτω, άλλο το τεκμηριώνω.Να υποθέσεις ό,τι θέλεις.Να υποθέσεις και ότι ο 4172 τηρήθηκε, αλλά θα οδηγηθείς σε άτοπο.
Συγνώμη αν διακόπτω τους μονολόγους μερικών, τα απαξιωτικά σχόλια κάποιων άλλων και τις ειρωνίες κάποιων τρίτων, αλλά:1) από που προκύπτει ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις την Παρασκεύη2) πέρα από τα σχόλια σε αναρτήσεις του FB και τις προσωπικές εκτιμήσεις περί του πόσο παράνομη ή μη ήταν η διαδικασία και του αν θα πρέπει να ανακληθούν εκγύκλιοι, να ακυρωθούν νόμοι μερικώς ή ολικώς και τέλως πάντων τον πόνο του κάθε πικραμένου (χωρίς καμία διάθεση για ειρωνία), ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙ
Χαίρομαι που έχετε φτάσει μέχρι αυτό το επίπεδο.Μπορείτε να συνεχίσετε να προσπαθείτε να με εκφοβίσετε.Αν μπαίνω από το σχολικό δίκτυο, μπορείτε να αιτηθείτε να μπλοκάρει το pde ως μη συναφές.Επίσης, "2. Οι εκπαιδευτικοί οφείλουν κατά την ώρα της διδασκαλίας να έχουν θέσει εκτός λειτουργίας εκτός από τα κινητά τους τηλέφωνα και οποιαδήποτε άλλη συσκευή που διαθέτει σύστημα επεξεργασίας δεδομένων εικόνας και ήχου"Ζητείστε 30ωρο παιδιά. Στα κενά επιτρέπεται να το έχουμε.Ζητήστε αύξηση ωραρίου, μόνο για τη