0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ταλιράκια για να μη μου παραπονιέσαι.Το θέμα έχει λήξει προς το παρόν.Δεν ανακαλείται τίποτα.Γνωρίζει ο κύριος αναπλ υπουργός ότι υπήρξαν παρανομίες, αλλά δεν πειράζει.
Το παλικάρι είναι πολύ μπροστά και μόνο ευφυείς σκεπτόμενοι εκπ/κοι τον καταλαβαίνουν !!!
Για να υπάρξουν παρανομίες πρέπει να διωχθούν ποινικά όσοι τις διέπραξαν. Από ο,τι θυμάμαι όμως μετά τον έλεγχο δεν απέδωσαν δόλο σε κανένα. Από που προκύπτει ότι 1500 θα επέστρεφαν στα κατσάβραχα; Εσυ μας έλεγες ότι για 300 άτομα ταλαιπωρούμαστε όλοι, τώρα έγιναν 1500;
Ωχχχχ! Κρίμα το παλικάρι!
Με στιχάκια επιπέδου χοίρου,γίνομαι ποιητής εκ του προχείρου
Κορίνα, το θέμα δεν είναι τι χαζομάρες γράφει στα "rollia άπαντά" του. Εγώ σχολίασα την μεταστροφή ενός που έγραφε με κάποιον συγκεκριμένο απεχθή τρόπο σε ποιητή "φαμφάρα". Ε..... δεν τον λες και ...... μπράβο!
ΝΟΜΙΜΕ, πες τα όλα με τη σειρά,Πριν το ρίξει στην ποίηση, έλεγε να γίνει έλεγχος των μορίων. Έγινε και δε βγήκε λαβράκι. Μετά έλεγε ανάκληση ΟΛΩΝ και όχι 1500 μόνο. Γιατί πως αλλιώς θα έκανε αίτηση και αυτός; Τώρα λέει για 1500. Δε καταλαβαίνω, ειλικρινά όμως, γιατί επιμένει να μας πολεμάει ακόμα και τώρα που ανακλήθηκαν οι ανακλήσεις, άρα δεν θα γίνει αυτό που προσδοκούσε!
Δηλώνω ισοπεδωμένος από τους οδοστρωτήρες επιχειρημάτων.Τους a la carte εραστές της νομιμότητας.Γειά σας και σας αγαπώ που έλεγε και η Μαρία Αλιφέρη
Δε καταλαβαίνω, ειλικρινά όμως, γιατί επιμένει να μας πολεμάει ακόμα και τώρα που ανακλήθηκαν οι ανακλήσεις, άρα δεν θα γίνει αυτό που προσδοκούσε!Θέλεις να μου απαντήσεις σ' αυτό;
Κι εσένα σε αγαπώ και ας με βρίζεις.
@rolloσύνελθε να .........τσακωθούμε σαν άντρες
Και δεν ήταν στόχος μου να σας ανακαλέσω, αλλά να αναδειχθεί όλο το τερατούργημα αυτό.[/b]
Οι πίνακες αυτοί είναι ήδη στο Υπουργείο σε εμπλεκόμενα χέρια. Είχαν το ρόλο της διαλεύκανσης της υπόθεσης σε όσους για πρώτη φορά αντιμετώπιζαν αυτό το θέμα από θέση ευθύνης πλέον.
.............................................. αν ενωμένοι ζητούσαμε τα ΕΑΕΠ, ίσως είχαμε μισή ελπίδα παραπάνω να εγκριθούν οι 7000 οργανικές. Αλλά... (τα γνωστά)..............................................
Έτσι μπράβο! Πέρα από την διαφωνία μας.... σε όλα..........έτσι σε προτιμώ Αυτό κράτησα από τα λεγόμενά σου. Δε θυμάμαι να ζητούσες αυτό όμως. Ζητούσες την κεφαλή μας και την ανάκληση όλων των μετατάξεων. Όταν κάποιοι είπαν αυτό ακριβώς το σενάριο πέσατε να τον φάτε.