0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ernie στις Απρίλιος 27, 2015, 10:48:29 μμδεν ξέρω γιατί μπαίνετε εσείς, εγώ μπαίνω για να νυστάξω
ουσιώδη γεγονότα όπως… χμμ… ας πούμε… φιλικός και πολιτικός συγχρωτισμός με κατηγορούμενους για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για να δούμε τι άλλο καλό μπορούμε να βρούμε…. α ναι…. εδώ είμαστε… πληθώρα αναπάντητων δημοσιευμάτων για κατάχρηση δημοσίου χρήματος (ποσά σε εκατομμύρια ευρώ).
Κατ αρχήν συγγνώμη που έβρισκα το νήμα και τους περισσότερους από εκείνους που έγραφαν εκείνη την περίοδο βαρετούς. Η εξάσκηση δεν φαίνεται να έχει βελτιώσει τον τρόπο, το ύφος ή το περιεχόμενο της γραφής τους. Είναι γνωστό πως η επιμονή ανταμείβεται, είναι γνωστό ότι ανταμείβεται υπό προϋποθέσεις, είναι άγνωστο αν πληρούνται, μία υποψία όμως υπάρχει. Εγώ σχολίασα (και) επίσημες ανακοινώσεις που εν μέρει διαβάστηκαν (και) στο συνέδριο της ΔΟΕ και έτυχαν ευρύτατης αποδοχής (από αυτούς που τους είπαν ότι πρέπει να τύχουν ευρύτατης αποδοχής).Αν νομίζετε ότι είναι μαλακίες (θεμιτό, άσχετα αν το συμμερίζομαι ή όχι) μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας (αν έχετε) σε αυτούς που τις έκαναν αρχικά. (για την ιστορία, ανάμεσα στα μεγάλα λόγια για κοινά συμφέροντα δεν ακούστηκε καμία πρόταση για αποκατάσταση δικαιοσύνης - αυτό για όσους επιχειρούν να ανακατασκευάσουν λεγόμενα και προθέσεις)Και μία φιλική συμβουλή, αν θέλετε να αποδημήσετε το κύρος και την προσωπικότητα κάποιου (που βλέπω ότι είναι το καινούριο σας χόμπι εξ ου και ο ερασιτεχνισμός), ίσως θα ήταν πιο σοφό να επικεντρωθείτε όχι στο πως διαχειρίζεται τον χρόνο του κατά την άδειά του αλλά σε ουσιώδη γεγονότα όπως… χμμ… ας πούμε… φιλικός και πολιτικός συγχρωτισμός με κατηγορούμενους για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για να δούμε τι άλλο καλό μπορούμε να βρούμε…. α ναι…. εδώ είμαστε… πληθώρα αναπάντητων δημοσιευμάτων για κατάχρηση δημοσίου χρήματος (ποσά σε εκατομμύρια ευρώ). Αλλά εσείς ασχοληθείτε με το νυχάκι του ελέφαντα.
Απόλαυσε την ασυλία σου........... συνέχισε να ειρωνεύεσαι και να διαστρεβλώνεις.....Έχεις αποδείξεις ότι όσοι σχολιάζουμε στο νήμα, έχουμε τέτοιου είδους σχέσεις;; Λίγη αυτοσυγκράτηση και ντροπή δεν θα έβλαπτε νομίζω....Μάλλον δεν έχεις διαβάσει κανένα σχόλιο το προηγούμενο διάστημα, διαφορετικά δεν θα έγραφες ότι δεν ακούστηκε καμία πρόταση για αποκατάσταση δικαιοσύνης. Ίσως ήταν η περίοδος που νύσταζες πολύ από τις άκρατες ειρωνείες που εκτόξευες σε βάρος των μετατασσόμενων. Ήταν μάλλον η περίοδος που βγάζετε ανακοινώσεις όπου μας αποκαλούσατε θύτες, που μας καλούσατε "Αν πραγματικά νιώθετε αδικημένοι, ελάτε να παλέψουμε όλοι μαζί να γυρίσετε πίσω στις θέσεις σας"και που τελείωναν με την φράση ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ (26/03/2015). (Προφανώς οι μετατασσόμενοι δεν είναι Έλληνες...)
Έτσι μπράβο! Πέρα από την διαφωνία μας.... σε όλα..........έτσι σε προτιμώ Αυτό κράτησα από τα λεγόμενά σου. Δε θυμάμαι να ζητούσες αυτό όμως. Ζητούσες την κεφαλή μας και την ανάκληση όλων των μετατάξεων. Όταν κάποιοι είπαν αυτό ακριβώς το σενάριο πέσατε να τους φάτε.
Ποτέ δεν ζήτησα ανάκληση χωρίς να δείξω μέριμνα για όσους έχουν κάνει ήδη αίτηση.Καμία πρότασή μου δεν ήταν αιτήσεις εξ αρχής (όπως αυτή του υπουργείου).Συνέχισε να νομίζεις ότι με μειώνεις με τους χαρακτηρισμούς σου.Θα σε αγαπάω περισσότερο
Ο στόχος μου επετεύχθη από τη στιγμή που έστρωσα τον ... μου και έκανα όλη αυτή τη δουλειά.Και δεν ήταν στόχος μου να σας ανακαλέσω, αλλά να αναδειχθεί όλο το τερατούργημα αυτό.
Οι πίνακες αυτοί είναι ήδη στο Υπουργείο σε εμπλεκόμενα χέρια. Είχαν το ρόλο της διαλεύκανσης της υπόθεσης σε όσους για πρώτη φορά αντιμετώπιζαν αυτό το θέμα από θέση ευθύνης πλέον.
Υποθέτω πως είναι ειλικρινής η πρόταση/πρόκληση για κατάθεση προτάσεων και συνοψίζω τι θεωρώ απόδοση δικαιοσύνης πάνω στο θέμα στα ακόλουθα βήματα (αυστηρά με αυτή τη σειρά), 1) Πρόσκληση επικαιροποίησης των αρχικών αιτήσεων εθελοντικών μετατάξεων χωρίς καμία δυνατότητα τροποποίησης αποκλειστικά για τις οργανικές που συστήθηκαν για τις εθελοντικές μετατάξεις (ενημερώνομαι πως υπάρχει ΦΕΚ σύστασης)2) Διενέργεια εθελοντικών μετατάξεων με την αρχική μοριοδότηση3) Ολοκλήρωση διαδικασίας σύστασης (ή μη σύστασης) οργανικών θέσεων για κοινές και μη κοινές ειδικότητες (από 0 έως 7000) και δημοσίευση αυτής. 4) Μεταθέσεις προϋπαρχουσών ειδικοτήτων με μόρια μετάθεσης του ’155) Για κοινές και μη κοινές ειδικότητες, a) πρόσκληση επικαιροποίησης των αρχικών αιτήσεων με μόρια μετάθεσης του ’13 (υπό συζήτηση αν πρέπει να γίνουν με μόρια μετάθεσης, όχι υπό συζήτηση αν θα είναι με τα μόρια του ‘13) b) δυνατότητα τροποποίησης αρχικής αίτησης με δήλωση όλων των περιοχών όπου συστήνονται οργανικές c) εθελοντική συμμετοχή όσων δεν ικανοποιήθηκαν στις εθελοντικές (νομίζω πως εννοείται και αφορά μόνο μη κοινές ειδικότητες αλλά το γράφω καλού κακού) d) ε e) έλεγχος αιτήσεων6) Όσοι ‘υποχρεωτικώς μεταταγμένοι’ δεν επικαιροποιήσουν τις αιτήσεις τους και όσοι δεν πάρουν μετάταξη (με αυτή τη διαδικασία) επιστρέφουν στα ΠΥΣΔΕ προέλευσης. Ο χρόνος που διανύθηκε στην α/θμια λογίζεται ως χρόνος απόσπασης και ως μόρια δυσμενών συνθηκών υπολογίζονται αυτά της πλησιέστερης δευτεροβάθμιας σχολικής μονάδας.7) Ως ειδική μέριμνα για όσους είχαν οριστική τοποθέτηση σε σχολείο στην β/θμια πριν τις ‘υποχρεωτικές μετατάξεις’ προτείνω την εθελοντική χρήση της επιλογής αυτοχαρακτηρισμού ως οργανικά υπεράριθμοι για 3 ή 4 χρόνια (2+50% ή 2+100%, υπό συζήτηση και αυτή και όποια άλλου είδους μέριμνα). Εννοείται, τήρηση κενών (υπό συζήτηση η τήρηση πλεονασμάτων), συμμετοχή τμήματος προσωπικού, δημοσιοποίηση μορίων, σαφείς προθεσμίες κλπ
εθελοντική συμμετοχή όποιου άλλου ήταν διορισμένος το ’13 και το επιθυμεί (υπό συζήτηση αν πρέπει να υπάρχει όρος 2, 3, 5 ετών προϋπηρεσίας, υπηρέτησης οργανικής κλπ)
Αν πραγματικά νιώθετε αδικημένοι, ελάτε να παλέψουμε όλοι μαζί να γυρίσετε πίσω στις θέσεις σας" 26/03/2015