0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως φαίνεται η αντιστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και σιγά σιγά βγαίνουν οι αποφάσεις των Διοικητικών Εφετείων που δικαιώνουν όσους έχουν προσφύγει.
Συμφωνώ απόλυτα.
@ forschung Αγαπητέ μου έχεις χάσει κάθε έλεγχο...... Κρίμα γιατι είσαι εκπαιδευτικός, αν δεν είσαι troll
Τσιτωμένα τα νεύρα βλέπω ... αλλά από «ψητό» τίποτα. Κρίμα γιατί η «άσκηση» ήταν εύκολη και μπορούσες άνετα να γράψεις πάνω από τη βάση, διότι το θέμα «ανεμογκάστρι» είναι όντως «ευκολάκι». Έχει και πολύ πιο δύσκολα και δυσεπίλυτα θέματα ….
Το ΥΠΟΠΑΙΘ θα έπρεπε να καλέσει ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, αιρετούς ΚΥΣΔΕ/ΚΥΣΠΕ και τους προέδρους των επιστημονικών ενώσεων, να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα του ελέγχου εγγράφως, να τους προτείνει τις δυνατές λύσεις με τα υπέρ και τα κατά και να ζητήσει την άποψη τους εντός συντόμου χρονικού διαστήματος(3-4 ημέρες). Επίσης πρέπει να αναρτήσει τα μόρια και τις προτιμήσεις των 5700 αιτήσεων.Αντί να ενεργήσει έτσι, αφήνει το θέμα να σέρνεται και να δημιουργούνται αντιπαλότητες.
« Απάντηση #16333 στις: Μάιος 27, 2015, 06:06:16 μμ »Επειδή προσωπικά βαρέθηκα όλη αυτή την παραφιλολογία και επειδή δεν αδίκησα κανέναν, ας δώσουν όλες τις αιτήσεις στην δημοσιότητα για να γνωρίζουμε τι ακριβώς έγινε και τι δεν έγινε. Όλα τα άλλα είναι φθηνές δικαιολογίες. Παρατηρώ όμως ότι όσοι κραύγαζαν και σήκωναν σκόνη για διαφάνεια, πνίγηκαν μέσα στις ίδιες τους τις κραυγές και την ίδια τους την σκόνη. Δεν είμαι διατεθειμένος να παίξω το πολιτικό ή παραπολιτικό παιχνίδι κανενός. Δεν δέχομαι την συλλογική ευθύνη και όσοι παρανόμησαν, όποιοι και αν είναι αυτοί ας υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους. ΥΓ.. Υπάρχει και ένας μύθος για όλα αυτά, αλλά δεν θέλω να τον γράψω προς το παρόν.
Επειδή ο κόσμος χάνεται και εσύ συνεχίζεις να τρολλάρεις σου θυμίζω τι έγραφα πριν δυο μήνες.Λυπάμαι, αλλά έχεις ξεφύγει εντελώς. Σκοπός σου είναι να στοχοποιεις όποιον νομίζεις ότι δήθεν καλύπτει παρανομίες.Και επειδή είσαι υπέρμαχος της διαφάνειας απάντησε μου με δικά σου λόγια:*Γιατί δεν ανακοινώνει τα μόρια και τις προτιμήσεις το ΥΠΟΠΑΙΘ;;
Γεια σας.....μολίς έκανα εγγραφή στο forum γιατί με ενδιαφέρει το θέμα.......αν και εξ' αιτίας της αδειας ανατροφης ......έχω μείνει πίσω.....θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε τίποτα για τις εθελοντικές μετατάξεις (αυτες πριν τις υποχρεωτικές) Ο λόγος που ρωτώ είναΙ ο εξής...αυτη την εβδομάδα πηγα στο γραφείο της περιοχής μου να κάνω την αίτηση απόσπασης...ακούω δυο υπαλλήλους να συζητάνε για τις εθελοντικές μεταταξεις. Ρωτώ λοιπόν τον έναν τι συμβαίνει με το εν λογο θεμα και μου απανταει οτι εγκριθηκαν καποιες μεταταξεις αλλα εχουν κυκλοφορησει οι λιστες με τα ονοματα μονο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ (δηλαδη δεν εχουν ανακοινωθει σε καποιο site επισημα) αλλα εχουν αποσταλει υπηρεσιακα στις δ/νσεις ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ που πηραν μεταταξη ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ
Δημήτρης ΜπράτηςΜε αφορμή ερωτήματά σας ,σχετικά με τις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπκών της ΠΕ ,σας ενημερώνω για τα εξής:1.Προχωρά η διαδικασία σύστασης οργανικών θέσεων των κοινών ειδικοτήτων στην ΠΕ και πιθανόν αύριο να εκδοθεί η υπουργική απόφαση.Μόλις συσταθούν οι θέσεις θα γίνουν οι μεταθέσεις ειδικοτήτων.Οι θέσεις που προβλέπονται είναι οι εξής:ΠΕ 06:1284ΠΕ 11: 1277ΠΕ 16: 758Σύνολο κοινών ειδικοτήτων 3319.Θα ακολουθήσει η διαδικασία σύστασης οργανικών θέσεων των μη κοινών ειδικοτήτων ,που δεν επηρεάζουν τις μεταθέσεις της ΠΕ.Οι θέσεις των μη κοινών ειδικοτήτων έχουν ως εξής:ΠΕ 05:552ΠΕ 07:471ΠΕ 08:1113ΠΕ 32: 841ΠΕ19,20: 1379Σύνολο μη κοινών ειδικοτήτων:4356ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 7675 οργανικές.2.Οι αμοιβαίες μεταθέσεις,δασκάλων και νηπιαγωγών, πιθανόν να εξετασθούν ως το τέλος της βδομάδας.3.Για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ ,καθώς και σε φορείς δεν υπάρχει ακόμα κανένα χρονοδιάγραμμα.