0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναδρομή κάνω. Δεν επιμένω σε τίποτα. Τα γραπτά όλων μας μένουν
Συνάδελφοι, καλησπέρα και από μένα! Ανήκω στους υποχρεωτικά μεταταγμένους πε07 στην Α/θμια και σκέφτομαι να κάνω αίτηση για εθελοντική ανάκληση της μετάταξης μου. Γνωρίζει κάποιος από εσάς αν πράγματι μπορώ στην παρούσα φάση και αν πρέπει να αποτανθώ στο οικείο ΠΥΣΔΕ ή ΠΥΣΠΕ;Ευχαριστώ!!
Νόμιμε αναδρομή κάνω, έστω και σε ενεστώτα. Ακόμα πιστεύω ότι είναι λύση, αλλά πλέον δε γίνεται. Όπως λέει και ο nym έσφιξαν οι γλουτοί... Από εκεί και πέρα είναι αστείο κάποιοι να καταλαβαίνουν ότι δε μιλάω με δόλο (πχ mariefrance που τόσα και τόσα έχουμε πει) και εσύ ακόμα να ειρωνεύεσαι.ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ και ΟΛΕΣ οι αιτήσεις.Το λέω για χιλιοστή φορά.Σε 2 μέρες θα λες πάλι ότι το ξέχασα.Όμως δε θα γίνει και όλα θα μείνουν ως έχουν, αλλά πλέον το πρόβλημα είναι ότι συνέδεσαν και τις μεταθέσεις των υφιστάμενων με την κατάσταση (ενώ αν ήταν αποφασισμένοι ότι θα μείνετε στη Διάθεση θα γινόταν το περσινό σενάριο).Εν τέλει αυτό θα γίνει. Μια τρύπα στο νερό και παραπομπή για τους επόμενους. Του χέβι ντιούτι φορ δε κοτσίδα γκάι.Εμένα αυτό που μου έμεινε πλέον είναι η δεδομένη μου απόφαση να μην ξαναδώσω ούτε μισό ευρώ στο συνδικαλιστικό μου φορέα, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ, μιας και υπερασπίστηκε σθεναρά εκπαιδευτικούς της Αθμιας εις βάρος ιδιαιτέρως αυτών που είχε ήδη ρίξει με τις εσωτερικές της συμφωνίες στο νέο φτωχολόγιο και είναι δικά του μέλη.Αυτό είναι το κέρδος μου από την υπόθεση. 20-25 ευρώ το έτος. Παράθεσηedit: Και όσο για τη σύμβουλο, προσέξτε μη χρειαστεί να τη μνημονεύσετε αργότερα και ζητάτε τα ρέστα από τους εμπόρους οργανικών θέσεων... Τα λάθη της ήταν:α) Δεν έδωσε προτεραιότητα σε όσους είχαν κάνει αίτηση το 2013β) Είπε ανάκληση αντί για επανεξέταση και κυρίωςγ) ΛΑΘΟΣ που έδωσε τόσο εύκολα άφεση αμαρτιών. Επειδή είναι άτομο χωρίς πολιτικές βλέψεις ενήργησε ανθρώπινα και όχι πονηρά. Αν είχε ενεργήσει πονηρά δε θα έδινε άφεση και θα έγραφε ότι θα διερευνηθούν περαιτέρω ευθύνες εμπλεκομένων. Εκεί να δεις πόσοι θα παρακαλούσαν για ανάκληση...
edit: Και όσο για τη σύμβουλο, προσέξτε μη χρειαστεί να τη μνημονεύσετε αργότερα και ζητάτε τα ρέστα από τους εμπόρους οργανικών θέσεων... Τα λάθη της ήταν:α) Δεν έδωσε προτεραιότητα σε όσους είχαν κάνει αίτηση το 2013β) Είπε ανάκληση αντί για επανεξέταση και κυρίωςγ) ΛΑΘΟΣ που έδωσε τόσο εύκολα άφεση αμαρτιών. Επειδή είναι άτομο χωρίς πολιτικές βλέψεις ενήργησε ανθρώπινα και όχι πονηρά. Αν είχε ενεργήσει πονηρά δε θα έδινε άφεση και θα έγραφε ότι θα διερευνηθούν περαιτέρω ευθύνες εμπλεκομένων. Εκεί να δεις πόσοι θα παρακαλούσαν για ανάκληση...
rollo_tomassi έγραψεςμένα αυτό που μου έμεινε πλέον είναι η δεδομένη μου απόφαση να μην ξαναδώσω ούτε μισό ευρώ στο συνδικαλιστικό μου φορέα, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ …... … Αυτό είναι το κέρδος μου από την υπόθεση. 20-25 ευρώ το έτοςΣωπα ρε μεγάλε Και έγραφες όλες αυτές τις μ@λ@κιες τόσους 3μηνες για 25 -30 ευρώ το έτος?Δες έλεγες να σου έδινα 30 ευρώ και να κραταγες και τα ρέστα? Άντε από δω ρε λες και ξεχνιούνται τι επεδίωκες, εναντίων συναδέλφων σου και τι λάσπη έριξες εναντίων των οικογενειών τους για να εξυπηρετήσεις και μόνο τα δικά σου συμφέροντα
Δες έλεγες να σου έδινα 30 ευρώ και να κραταγες και τα ρέστα?
λες και ξεχνιούνται τι επεδίωκες, εναντίων συναδέλφων σου και τι λάσπη έριξες εναντίων των οικογενειών τους για να εξυπηρετήσεις και μόνο τα δικά σου συμφέροντα
Δε ρωτάς και την υπάλληλο του Σ.Ε.Δ.Δ. να σου πει αν τελικά ήταν όλα αγγελικά πλασμένα;founes υπόσχομαι να μην πω τίποτε άλλο για σήμερα. Προτιμώ να συνεχίσω στο δικό σου tempo...