0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@ best of Ρώτησε αυτούς που υπόσχονταν και του πουλιού το γάλα για να μαζεύουν ψήφους..κάτι θα ξέρουν...
Παρακαλώ αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό και συγκεκριμένο να αναφέρεις στο ερώτημα μου να μην απαντας καθόλου διότι δεν εμπλουτίζεις την συζήτηση με πληροφορίες.
Μπορεί κανείς να μου πει ποιος θα προηγηθεί στην διεκδίκηση των οργανικών?Εμείς οι μεταταγμένοι ή οι διοριστέοι του 2008?Ή ισχύει ότι οι διοριστέοι τον πρώτο χρόνο δεν παίρνουν οργανική?Μήπως και εμείς οι μεταταγμένοι δε θα δικαιούμαστε αμέσως οργανική και τη διεκδικήσουμε αργότερα συγκρινόμενοι με τους διοριστέους του '08?Συνάδελφοι,πολλά ειπώθηκαν, δυστυχώς ένας δε βρέθηκε να δώσει μια σοβαρή απάντηση στο ερώτημα που έθεσα και νομίζω απασχολεί πολλούς...Δυστυχώς...Αντ'αυτού μαλώνετε μεταξύ σας περί νομιμότητας και παρανομίας...Λες και θα το λύσουμε τώρα αυτό!Τις παρανομίες του εκάστοτε υπουργείου παιδείας. Σοβαρευτείτε και κοιτάξτε με τα δεδομένα που ξεδιπλώνονται μπροστά μας τι θα γίνει!!!
Κανονικά, κανείς δεν προηγείται. O μόνος τρόπος είναι να συσταθούν οργανικά οι νέοι κλάδοι στην Α/θμια και κατόπιν να τοποθετηθούν οριστικά οι μεταταγμένοι και οι νεοδιόριστοι στις κενές οργανικές θέσεις που θα κατανεμηθούν στις σχολικές μονάδες κατόπιν υπουργικής απόφασης με συνεξέταση αιτήσεων κατά την πάγια διαδικασία που ορίζουν τα ΠΔ 50/96 & 100/97. Υπογραμμίζω όμως ότι θα τεθεί κώλυμα εξ αντικειμένου στην οριστική τοποθέτηση και μετάθεση των νεοδιόριστων διότι, εφόσον χάθηκε ο μήνας Σεπτέμβριος, δεν θα έχουν υπηρετήσει ένα έτος στην περιοχή που υπάγονται οργανικά προκειμένου να θεμελιώσουν δικαίωμα μετάθεσης και, συνεπώς, δεν θα μπορούν να υποβάλουν τη σχετική αίτηση σύμφωνα με τη διαδικασία των μεταθέσεων του Νοεμβρίου.
Απάντησα προηγουμένως:
Τα παμε,πως οι διοριστεοί με βάση την 527/2015 θα πάρουν όλοι ανεξαιρέτως οργανική στο φεκ διορισμού τους. Η νόμιμη διαδικασία είναι αυτή και πραγματοποιείται γιατι πρώτη φορά εφαρμόζεται 100% ΑΣΕΠ!Όλα τα άλλα ήταν παρανομίες για να διορίζονται οι εκτός ΑΣΕΠ.Γι αυτό κόψτε τις συγκρίσεις με το παρελθόν!
Συνεχίζεις την απαράδεκτη τακτική σου...ακομα δεν τον είδαμε Γιαννάκη τον βγάλαμε..Γνωρίζεις ότι κανένας νεοοδιόριστος δεν παίρνει οργανική άλλα προσωρινή τοποθέτηση;Γνωρίζεις ότι πάρα πολλοί εκ των μεταταγμενων έχουν προϋπηρεσία 20, 25 και 30 ετών;Γνωρίζεις ότι πριν τον ΑΣΕΠ υπήρχε άλλο σύστημα διορισμών και υπήρξε μεταβατική περίοδός.Δεν κατέχουν οι του ΑΣΕΠ την νομιμότητα εξ αποκαλύψεως και όλοι οι άλλοι είναι στον βούρκο της παρανομίας;Γνωρίζεις επίσης την ύπαρξη και εφαρμογή των ΠΔ 50 και ΠΔ 100;
Συνάδελφε,δεν με νοιάζει για τους παλαιότερους ασεπίτες που ανέχθηκαν 30μηνα,24μηνα,ενιαίο,ΙΔΑΧ...Ποιός απο σας νοιάστηκε τα 6 χρόνια που ήμασταν αδιόριστοι;Κανένας απο εσάς.Κατα τον ίδιο τρόπο δεν με νοιάζει πόσοι προυπηρεσία έχουν οι άλλοι ασεπίτες.Πήραμε δικαστική απόφαση να διοριστούμε με οργανική,θα διοριστούμε με οργανική!Τόσο απλό!!!
Ενόχλησε το ερώτημα μου και είναι κατανοητό. Αναμένω απάντηση.