0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή όλα όσα λέει η έκθεση των επιθεωρητών δεν συνέβησαν. Οι Θιγμένοι είναι μόνο 4-5.. Τι άλλο θα διαβάσουμε..
Ίσως γι' αυτό εμφανίστηκε τώρα το 10 μηνών πόρισμα: Τροπολογία για τις μεταθέσεις
νομίζω οτι είναι ηλίου φαεινώτερο το πόριαμα των επιθεωρητών το βγάλαν την συγκεκριμένη περίοδο οι 4-5 εκπαιδευτικοι της α/θμιας που ορύονται σε όλα τα σαιτ για την δημιουργία εντυπώσεων ενόψη στε κ μπας κ πιέσουν το υπουργείο για να δώσει κ σε αυτούς μετάθεση,όπως είχαν κάνει κ οι προηγούμενοι κ όταν πήραν την μετάθεση απ τον κουράκη δεν ξαναμίλησε κανείς..
Όχι βρε παιδια συνέβησαν πολλά εγώ δε το αρνούμαι Απο ΕΜΑΣ όμως τι ζητάτε δεν έχω καταλάβει Εκτός αν το φόρουμ αυτο αντικαθιστά το κρεβάτι του ψυχαναλυτή που απλά ξεσπατεΕγώ δε θα πω πιείτε ξύδι δεν ειμαι ετσι εγώ όμως θα πω πηγαίνετε να βρείτε το δίκιο σας εκεί που πρέπει Κι εγώ θα πάω να βρω το δικό μου γιατι όταν έκανα καλόπιστα την αίτηση μου δε γνώριζα οτι ενδέχεται να συμμετέχω σε παράτυπη παράνομη διαδικασία Η Διοίκηση ειναι ενιαία και εχει συνεχεια Αυτο εννοούσα όταν έγραφα για μεταβολή αντιλήψεων της Διοίκησης δε τιμωρείται ο υπάλληλος και με χλεύασαν κάποιοι Η Διοίκηση τωρα ακόμα κι αν εχει μεταβάλει τις αντιλήψεις της σε σχέση με τη Διοίκηση του 2013 δε φταίω εγώ
Για όσους με ρωτάνε.Όχι δεν πιστεύω ότι θα ανακληθούν οι μετατάξεις.Ακόμα κι αν το ΣΤΕ και το ΔΕΑ αποφασίσουν την ανάκληση πιστεύω θα βρεθεί παράπλευση λύση.Είμαστε στην Ελλάδα.Δύσκολα χρόνια έρχονται.Κρατήστε την αξιοπρέπειά σας.Μεγάλο σφάλμα του πυγμάχου που έχει δώσει νοκ ντάουν στον αντίπαλο να στέκεται από πάνω του και να τον χλευάζει πριν ο ρέφερι πει teeeeeen...
Ας με διορθώσει κάποιος: το ΣΤΕ στις 26/1 θα εξετάσει (αν δεν πάρει νέα αναβολή...) την συνταγματικότητα του νόμου και όχι τη διαδικασία εφαρμογής του. Άρα, δεν καταλαβαίνω σε τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πόρισμα των ελεγκτών που αναφέρεται μόνο σε παρατυπίες στη διαδικασία εφαρμογής. Εκτός, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από βουλευτές για τροπολογία στις επικείμενες μεταθέσεις...
Θα υποβάλλω πάλι μια ερώτηση αν και δυο χρόνια δεν παίρνω απάντηση. Παρακαλώ όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει να μην αναφέρει χαρακτηρισμούς του τύπου ..όλοι τα ίδια ειναι....στην Ελλάδα ζεις...κλπ.. Περιμένω απάντηση με επιχειρήματα.Ο κ. Κουράκης τον Απρίλιο του 2015 διέταξε επανέλεγχο όλων των αιτήσεων όσων ζήτησαν μετάταξη...υποσχόμενος διαφάνεια, ανακοίνωση των μορίων και άλλα πολλά. Γιατί δεν το έκανε πράξη αφού το υποσχέθηκε και όλοι το ζητούσαν;Να δούμε τελικά και ποιοι ειναι αυτοί που είχαν ελάχιστα μόρια ή δεν έκαναν αίτηση( κατά τις φήμες) και πήραν μετάταξη.
Εχεις παρει απαντηση εσυ δεν την εχεις καταλαβει.
αφού είστε περισσότεροι γιατί δεν κάνετε μια συγκέντρωση έξω απ το υπουργείο για να δεί όλος ο κόσμος πόσο πολλοί θιγόμενοι είστε,τι φοβάστε μη δεν γεμίσετε το ταξί..