0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς ετσι ειναι Αυτο θα εξετάσει το ΣΤΕ
Απο
Θα υποβάλλω πάλι μια ερώτηση αν και δυο χρόνια δεν παίρνω απάντηση. Παρακαλώ όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει να μην αναφέρει χαρακτηρισμούς του τύπου ..όλοι τα ίδια ειναι....στην Ελλάδα ζεις...κλπ.. Περιμένω απάντηση με επιχειρήματα.Ο κ. Κουράκης τον Απρίλιο του 2015 διέταξε επανέλεγχο όλων των αιτήσεων όσων ζήτησαν μετάταξη...υποσχόμενος διαφάνεια, ανακοίνωση των μορίων και άλλα πολλά. Γιατί δεν το έκανε πράξη αφού το υποσχέθηκε και όλοι το ζητούσαν;Να δούμε τελικά και ποιοι ειναι αυτοί που είχαν ελάχιστα μόρια ή δεν έκαναν αίτηση( κατά τις φήμες) και πήραν μετάταξη.
Ολη η εκπαιδευτικη κοινοτητα θιγεται απο παρανομες υπηρεσιακες μεταβολες.
Άρχισες το γνωστό τροπάριο .. Ότι δεν μας συμφέρει το ονομάζουμε τρολ.. Η αλήθεια ενοχλεί.. Αλήθεια εσύ πήρες μετάταξη εντός του ιδίου νομού ή ήταν μεταταξομετάθεση (είδες νέα λέξη προέκυψε από τα αίσχη των υποχρεωτικών μετατάξεων...)Εγώ απορώ γιατί δεν επεμβαίνει αυτεπαγγελτα εισαγγελέας.. Μήπως θα έπρεπε κάποιοι από Αθήνα να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση;
@Wizard: "Εκτός, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από βουλευτές για τροπολογία στις επικείμενες μεταθέσεις... " Έχω χάσει επεισόδια; Άρα αυτό θα αφορά τους Αβάθμιους..... μόνο που υπάρχουν τρία θέματα. 1. Τι κριτήρια μπορούν να μπουν σε αυτές τις περιπτώσεις; 2. Για τι αριθμό μιλάμε; 3. Τόσοι πολλοί τελικά που θα περισσεύουν τι θα απογίνουν;
Γιατι δεν το ξεκινάς εσύ, αντι να προτρέπεις τους άλλους. Απορώ πραγματικά.Αναρωτιέμαι που είσασταν όλοι εσείς το 2013;
Το πυσδε μου το 2013 ΔΕΝ ΕΊΧΕ