0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελπίζω να μη φθάσουμε στο σημείο να αμφισβητηθεί και η απόφαση του ΣτΕ με απλοϊκά επιχειρήματα.Την καλημέρα μου
Όσον αφορά τις μη κοινές ειδικότητες το στε δεν τις έκρινε νόμιμες απλά δεν τις εξέτασε.. Άλλο πράγμα το ένα άλλο το άλλο. Ίσως προχωρώντας την σκέψη μου ανοίγει ο δρόμος της αμφισβήτησης και για τις μη κοινές...
Συνάδελφοι το ενημερωτικό έγγραφο παρουσιάζει σημείο προς σημείο την απόφαση του ΣτΕ Είναι πολύ απλοϊκό να ισχυριζόμαστε ότι δεν είναι αντικειμενικό...επειδη το κοινοποίησε συνάδελφος ΠΕ05Να το συγκρίνετε με την απόφαση που δημοσιεύεται στην άλλη ιστοσελίδα. Είναι πόλη απλό.Κάποιες προτάσεις που γίνονται.....άλλοι είναι αρμόδιοι να τις κρίνουν.Τόσο καιρό περιμέναμε την απόφαση του ΣτΕ.....δημοσιεύτηκε....αυτή είναι και δεν αλλάζει._
Το κείμενο στην ιστοσελίδα xeneglosses αποτελεί την ερμηνεία μιας μεταταγμένης εκπαιδευτικού ΠΕ05, οπότε δεν είναι και τόσο αξιόπιστο. Στο esos υπάρχει ένα απόσπασμα.
Εδώ νομίζω είναι όλη η απόφαση.http://www.alfavita.gr/arthron/ekpaideysi/apofasi-vomva-toy-ste-gia-tis-metataxeis-ekpaideytikon-n-41722013-paramenoyn-se
Δηλαδή, τα δικαστήρια αποφασίζουν μόνο ως προς το έννομο συμφέρον του αιτούμενου και όχι γενικότερα.