0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι πε20 και δουλεύω σε δουλειά με κανονικό ωράριο.Πρόσφατα με κάλεσαν από την Α΄βαθμια για να δουλέψω σε ολοήμερο και φυσικά δέχτηκα.Θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να έχω κανονικό ωράριο και να δουλεύω παράλληλα κσι ως ωρομίσθια.Υπάρχει κάποιο πρόβλημα όσων αφορά στα ένσημα ή οτιδήποτε άλλο;Αν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει.
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.
ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα, μερικοι πιο πανω απαντησαν με ερωτησεις και για διαφορετικα πραγματα..Η zafi ρωτησε αν υπαρχει προβλημα με ενσημα ή κατι αλλο. Δεν σας ειπε να της φτιαξετε το προγραμμα. Που ειναι η συναδελφικη αλληλεγγυη? Ο ωρομισθιος μπορει να δουλευει και αλλου με κανονικο προγραμμα χωρις προβλημα. Απο κει και περα, προσπαθησε να βολεψεις τις υποχρεωσεις σου.
Παράθεση από: Panos25m στις Δεκεμβρίου 02, 2007, 12:34:13 pmΣΥΓΝΩΜΗ αλλα, μερικοι πιο πανω απαντησαν με ερωτησεις και για διαφορετικα πραγματα..Η zafi ρωτησε αν υπαρχει προβλημα με ενσημα ή κατι αλλο. Δεν σας ειπε να της φτιαξετε το προγραμμα. Που ειναι η συναδελφικη αλληλεγγυη? Ο ωρομισθιος μπορει να δουλευει και αλλου με κανονικο προγραμμα χωρις προβλημα. Απο κει και περα, προσπαθησε να βολεψεις τις υποχρεωσεις σου. Της επισημαίνουμε κάποια πράγματα που μπορεί να μην τα είχε σκεφτεί...καλύτερα να πάει προετοιμασμένη παρά να μην ξέρει τι γίνεται με τις ώρες κ.λπ.Κι αυτό με τη συναδελφική αλληλεγγύη τι ήταν πάλι