0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρώτα από όλα να πω ένα "Hello" μιας και παρακολουθούσα μέχρι τώρα σιωπηλά το forum.Με τον κίνδυνο να γίνω γραφικός ουσιαστικά επαναλαμβάνοντας το ίδιο ερώτημα, από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να δουλέψεις ως ωρομίσθιος στην ΠΔΣ και ταυτόχρονα και σε ιδιωτική εταιρία κανονικό 8ωρο. Προσωπικά έχω έρθει σε προφορική συμφωνία με τον εργοδότη μου στην ιδιωτική εταιρία, ώστε να σπάω το 8ωρό μου για να μπορώ να πηγαίνω στο σχολείο. Ποιο συγκεκριμένα, 9-1 γραφείο, 1-4 σχολείο και 4-8 ξανά γραφείο.Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Ο ίδιος μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα αν δηλώσουμε πλήρες ωράριο και όχι ημί-απασχόληση. Να υποθέσω ότι κάπως κάπου, με τα ένσημα ίσως, πάει να μου την φέρει;
Καλημέρα.1) Μπορεί κάποιος να εργάζεται ως ωρομίσθιος σε Ολοήμερα Δημότικα και σε ΕΠΑΣ του Οαέδ;2) Μπορώ να κάνω τρείς δουλειές τη μέρα(π.χ Ολοήμερα,ΚΕΕ,Εταιρεία) και να μου βάζουν 60 ένσημα το μήνα;3) Υπάρχει τελικά κάποιος νόμος σχετικά με το που και πόσο μπορούμε να εργαστούμε και μέχρι πόσα ένσημα μπορούμε να έχουμε;
Ο κάθε μήνας που δουλεύεις σου δίνει 25 ένσημα.Δηλαδή σε κάθε έτος μπορείς να πάρεις το πολύ 300,ανεξάρτητα απο το φορέα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Για το πρώτο ερώτημα γνωρίζει κανείς κάτι;
Καλημέρα! Θέλω την γνώμη σας! Είμαι ωρομίσθια εδώ και 2 χρόνια σε ολοήμερα. Υπάρχει περίπτωση μέσα σε 2-3 χρόνια να διοριστούμε ή να κοιτάξουμε για πουθενά αλλού. Με κάλεσαν απο μία τράπεζα για δουλειά και δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορώ να δουλεύω και στα δύο, αν βολεύει το πρόγραμμα?