0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδώ και 2 ώρες κοιτάω τις περιοχές και εκτός από 3 περιοχές που έχω αποφασίσει να δηλώσω σίγουρα πρώτες, μετά επικρατεί το χάος.
Παράθεση από: XALKIDA στις Ιουλίου 26, 2006, 05:36:42 pmΕδώ και 2 ώρες κοιτάω τις περιοχές και εκτός από 3 περιοχές που έχω αποφασίσει να δηλώσω σίγουρα πρώτες, μετά επικρατεί το χάος.
Παράθεση από: Amarilis23 στις Ιουλίου 26, 2006, 04:42:59 pmΚαι εγώ θα δηλώσω τα πάντα και δυσπρόσιτα και απρόσιτα.... Μόνο να γίνουν οι συμπληρωματικοί διορισμοί. Πόσα μόρια έχεις και περιμένεις τους συμπληρωματικούς διορισμούς;ΠαράθεσηΟμολογώ πάντως ότι με προβλημάτισε το σημείο εκείνο της εγκυκλίου διορισμών ενιαίου πίνακα που λέει: " Επισημαίνεται ότι ο αριθμός των υποψηφίων που καλούνται να υποβάλουν αίτηση είναι μεγαλύτερος του αριθμού των υποψηφίων που πρόκειται να διοριστούν. "Πώς να το ερμηνεύσουμε αυτό; Πόσα άτομα άραγε θα διοριστούν στους συμπληρωματικούς διορισμούς;; Αν και είμαστε εκτός θέματος: Λογικό δεν είναι; Οι έχοντες προϋπηρεσία πάνω από 3,2 μόρια που είναι το όριο είναι Χ, αλλά αυτοί που θα διοριστούν είναι Υ όπου Υ < Χ
Και εγώ θα δηλώσω τα πάντα και δυσπρόσιτα και απρόσιτα.... Μόνο να γίνουν οι συμπληρωματικοί διορισμοί.
Ομολογώ πάντως ότι με προβλημάτισε το σημείο εκείνο της εγκυκλίου διορισμών ενιαίου πίνακα που λέει: " Επισημαίνεται ότι ο αριθμός των υποψηφίων που καλούνται να υποβάλουν αίτηση είναι μεγαλύτερος του αριθμού των υποψηφίων που πρόκειται να διοριστούν. "Πώς να το ερμηνεύσουμε αυτό; Πόσα άτομα άραγε θα διοριστούν στους συμπληρωματικούς διορισμούς;;
δεν θα διοριστούν όλοι, όσοι φτάνουν τα 3.58 μόρια διορίζονται σίγουρα. Απλά πάντα καλούν παραπάνω, το λέει και στην εγκύκλιο
Παράθεση από: sd123 στις Ιουλίου 26, 2006, 10:10:44 pmδεν θα διοριστούν όλοι, όσοι φτάνουν τα 3.58 μόρια διορίζονται σίγουρα. Απλά πάντα καλούν παραπάνω, το λέει και στην εγκύκλιοΠώς το γνωρίζουμε αυτό για τα 3.58 μόρια και πάνω;;
απορίαστην εγκύκλιο λέει ότι πρέπει να δηλώσουμε όλες τις περιοχές και όλα τα δυσπρόσιτααν είδατε στην αίτηση στην δευτερη σελίδα με τις επιλογές έχει μόνο 30 άρα δεν χωράνε (στους ΠΕ19 και 20 είναι 83 επιλογές μαζί με τα δυσπρόσιτα
Καλησπέρα κυρίες και κύριοιΥπάρχει αντίστοιχος πίνακας Περιοχών για Νηπιαγωγούς?