0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι στη θέση 38 στους Π20, αν δε δηλώσω καθόλου δυσπρόσιτα λέτε να χάσω το διορισμό;Καλός ο διορισμός δε λέω αλλά 2 χρόνια σε δυσπρόσιτο νησί είναι πολύ δύσκολα.
Ισχύει αυτό που λένε ότι για τους νεοδιόριστους δεν ισχύει 2πλασιασμός μορίων στα δυσπρόσιτα?Σίγουρα όχι. Ο διπλασιασμός μορίων στα δυσπρόσιτα ισχύει αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση της αναπλήρωσης ή της ωρομισθίας, καταγράφεται στον Ενιαίο πίνακα αναπληρωτών αλλά δεν υπολογίζεται ως πραγματική προϋπηρεσία.Αν είναι έτσι τότε για ποιο λόγο να γίνεται τόσος ντόρος? Τα μόρια είναι από μόνα τους αρκετά για να λειτουργήσουν ως κίνητρο.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι όσο το σκαλίζω τόσο περισσότερο αμφιβάλλω για τις επιλογές μου.Γεγονός ... Αντι να ξεκαθαρίσει το τοπίο γίνεται όλο και πιο σύνθετο. Σύνεχεια βγαίνουν καινούργιες απορίες.Μελέτησα τις περιοχές και βρήκα ότι υπάρχουν μερικές που ενώ είναι δυσπρόσιτες, δεν τις έχουνβάλει στον πίνακα δυσπρόσιτων ξεχωριστά(βλ. Δ' Έβρου - Σαμοθράκη). Όταν μια περιοχή δε βρίσκεται καταχωρημένη στον πίνακα των δυσπρόσιτων δεν είσαι υποχρεωμένος να παραμείνεις εκείδύο χρόνια.Νομίζω ότι αρκετοί μπορεί να δήλωσαν δυσπρόσιτα χωρίς να το κατάλαβαν. Δεν πειράζει, διορισμός είναι οπότε ας τον απολαύσουμε, ακόμα και αν μείνουμε 2-3χρονάκιασε νησάκι.
Παράθεση από: Autaras στις Ιουλίου 28, 2006, 11:19:11 pmΙσχύει αυτό που λένε ότι για τους νεοδιόριστους δεν ισχύει 2πλασιασμός μορίων στα δυσπρόσιτα?Σίγουρα όχι. Ο διπλασιασμός μορίων στα δυσπρόσιτα ισχύει αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση της αναπλήρωσης ή της ωρομισθίας, καταγράφεται στον Ενιαίο πίνακα αναπληρωτών αλλά δεν υπολογίζεται ως πραγματική προϋπηρεσία.Αν είναι έτσι τότε για ποιο λόγο να γίνεται τόσος ντόρος? Τα μόρια είναι από μόνα τους αρκετά για να λειτουργήσουν ως κίνητρο.Παράθεση από: Autaras στις Ιουλίου 29, 2006, 08:25:17 amΑυτό που κατάλαβα είναι ότι όσο το σκαλίζω τόσο περισσότερο αμφιβάλλω για τις επιλογές μου.Γεγονός ... Αντι να ξεκαθαρίσει το τοπίο γίνεται όλο και πιο σύνθετο. Σύνεχεια βγαίνουν καινούργιες απορίες.Μελέτησα τις περιοχές και βρήκα ότι υπάρχουν μερικές που ενώ είναι δυσπρόσιτες, δεν τις έχουνβάλει στον πίνακα δυσπρόσιτων ξεχωριστά(βλ. Δ' Έβρου - Σαμοθράκη). Όταν μια περιοχή δε βρίσκεται καταχωρημένη στον πίνακα των δυσπρόσιτων δεν είσαι υποχρεωμένος να παραμείνεις εκείδύο χρόνια.Νομίζω ότι αρκετοί μπορεί να δήλωσαν δυσπρόσιτα χωρίς να το κατάλαβαν. Δεν πειράζει, διορισμός είναι οπότε ας τον απολαύσουμε, ακόμα και αν μείνουμε 2-3χρονάκιασε νησάκι. Κατά τη γνώμη μου ρωτώντας πας στην Πόλη. Χθες συνομίλησα με συνάδελφο διορισμένη με την α φουρνιά ΑΣΕΠ 2004 στη Δ Δωδεκανήσου και μου εξήγησε πολλά. Περιττό να σου πω ότι άλλαξα και την δήλωσή μου!!! Γιατί να μην κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές όσο περνάει από το χέρι μας;
Παράθεση από: kasta στις Ιουλίου 29, 2006, 10:05:17 amΠαράθεση από: Autaras στις Ιουλίου 28, 2006, 11:19:11 pmΙσχύει αυτό που λένε ότι για τους νεοδιόριστους δεν ισχύει 2πλασιασμός μορίων στα δυσπρόσιτα?Σίγουρα όχι. Ο διπλασιασμός μορίων στα δυσπρόσιτα ισχύει αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση της αναπλήρωσης ή της ωρομισθίας, καταγράφεται στον Ενιαίο πίνακα αναπληρωτών αλλά δεν υπολογίζεται ως πραγματική προϋπηρεσία.Αν είναι έτσι τότε για ποιο λόγο να γίνεται τόσος ντόρος? Τα μόρια είναι από μόνα τους αρκετά για να λειτουργήσουν ως κίνητρο.Παράθεση από: Autaras στις Ιουλίου 29, 2006, 08:25:17 amΑυτό που κατάλαβα είναι ότι όσο το σκαλίζω τόσο περισσότερο αμφιβάλλω για τις επιλογές μου.Γεγονός ... Αντι να ξεκαθαρίσει το τοπίο γίνεται όλο και πιο σύνθετο. Σύνεχεια βγαίνουν καινούργιες απορίες.Μελέτησα τις περιοχές και βρήκα ότι υπάρχουν μερικές που ενώ είναι δυσπρόσιτες, δεν τις έχουνβάλει στον πίνακα δυσπρόσιτων ξεχωριστά(βλ. Δ' Έβρου - Σαμοθράκη). Όταν μια περιοχή δε βρίσκεται καταχωρημένη στον πίνακα των δυσπρόσιτων δεν είσαι υποχρεωμένος να παραμείνεις εκείδύο χρόνια.Νομίζω ότι αρκετοί μπορεί να δήλωσαν δυσπρόσιτα χωρίς να το κατάλαβαν. Δεν πειράζει, διορισμός είναι οπότε ας τον απολαύσουμε, ακόμα και αν μείνουμε 2-3χρονάκιασε νησάκι. Κατά τη γνώμη μου ρωτώντας πας στην Πόλη. Χθες συνομίλησα με συνάδελφο διορισμένη με την α φουρνιά ΑΣΕΠ 2004 στη Δ Δωδεκανήσου και μου εξήγησε πολλά. Περιττό να σου πω ότι άλλαξα και την δήλωσή μου!!! Γιατί να μην κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές όσο περνάει από το χέρι μας; Θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη, να μας διαφωτίσεις και εμάς; Τι σου είπε δηλαδή η συνάδελφος για τη Δ Δωδεκανήσου; Λέγοντας "καλύτερες δυνατές επιλογές " τι εννοείς; 'Οχι δυσπρόσιτα;
Παιδιά τα γράμματα "ΛΤ" στον πίνακα με τις δυσπρόσιτες περιοχές δίπλα από κάποια γυμνάσια μήπως γνωρίζετε τι σημαίνουν;
Παράθεση από: nia στις Ιουλίου 27, 2006, 01:44:54 pmΚαλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανεις, αν στις περιοχές που βγήκαν εμπεριεχονται και τα δυσπρόσιτα σχολεία. Δηλαδή π.χ Δ Δωδεκανήσου όλες οι περιοχές θεωρούνται δυσπρόσιτες, στον πίνακα με τα κενά σε αυτές τις θέσεις αναφέρονται; Αν δηλαδή δηλώσεις Δ Δωδεκανήσου που θα σε στείλουν;Ναι εμπεριέχονται και τα δυσπρόσιτα. Για τα κενά των δυσπρόσιτων έχει βγει πίνακας για κάθε ειδικότητα. Για να δεις ποιες υποπεριοχές απαρτίζουν την κάθε περιοχή τότε δες εδώ: http://users.sch.gr/lkarak/xartis_Elladas.htm Αφορά περιοχές δευτεροβάθμιας όμως.Και κάτι ακόμα, όσοι είστε καινούριοι στο forum πριν κάνετε κάποια ερώτηση, καλό θα ήταν να κάνετε πρώτα μια αναζήτηση. Το λέω αυτό γιατί το συγκεκριμένο αναφέρθηκε προηγούμενα στο ίδιο θέμα. Και αυτό το λέω φιλικά για να μην γιγαντώνεται χωρίς λόγο το κάθε θέμα .
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζει κανεις, αν στις περιοχές που βγήκαν εμπεριεχονται και τα δυσπρόσιτα σχολεία. Δηλαδή π.χ Δ Δωδεκανήσου όλες οι περιοχές θεωρούνται δυσπρόσιτες, στον πίνακα με τα κενά σε αυτές τις θέσεις αναφέρονται; Αν δηλαδή δηλώσεις Δ Δωδεκανήσου που θα σε στείλουν;
Παράθεση από: Amarilis23 στις Ιουλίου 29, 2006, 04:47:25 pmΠαιδιά τα γράμματα "ΛΤ" στον πίνακα με τις δυσπρόσιτες περιοχές δίπλα από κάποια γυμνάσια μήπως γνωρίζετε τι σημαίνουν; Λυκειακές Τάξεις.