Σύνολο ψηφοφόρων: 113
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vasg στις Νοεμβρίου 10, 2008, 11:21:41 pmΕίμαι από Ηλεία και ήρθα ωρομίσθια στην Ροδόπη.Απίστευτα χιλίομετρα.Αφού στην Ηλεία και στην Δυτική Ελλάδα γενικότερα δεν προσλαμβανουν πρωινούς ωρομίσθιους με 11ωρο.Εδώ με πήραν από την αρχή της χρονιάς. Μπορούσα να πω όχι;δηλαδη δηλωσες απο την αρχη ροδοπη και οχι την περιφερεια τη δικη σου η καποια πιο κοντινη ή ειχες περιθωριο να δηλωσεις ολη την ελλαδα? γιατι στην αθηνα δηλωνουμε περιφερεια αττικης μονο.
Είμαι από Ηλεία και ήρθα ωρομίσθια στην Ροδόπη.Απίστευτα χιλίομετρα.Αφού στην Ηλεία και στην Δυτική Ελλάδα γενικότερα δεν προσλαμβανουν πρωινούς ωρομίσθιους με 11ωρο.Εδώ με πήραν από την αρχή της χρονιάς. Μπορούσα να πω όχι;
Εγώ κάνω ΠΔΣ 2 ώρες σ'ενα χωριό 40 χλμ μακριά και σήμερα ξεκίνησα 2 ώρες ΠΔΣ σε δυσπρόσιτο 80 χλμ από το σπίτι μου. Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο ε'ιναι το ωρομίσθιο της ΠΔΣ σε δυσπρόσιτα. Στη σύμβαση που υπέγραψα ο διευθυντής δεν ήξερε και το άφησε κενό για να το συμπληρώσουν από τη διεύθυνση. Να ελπίζω ότι είναι πάνω από 12,03 μεικτά που είναι κανονικά;;; Θέλω 20 ευρώ βενζίνη κάθε φορά!
Για τα μόρια το ξέρω (αλλιώς δεν θα πήγαινα!). Δεν δίνουν όμως καθόλου οδοιπορικά;;;
Παράθεση από: morgan στις Νοεμβρίου 19, 2008, 10:03:16 pmΓια τα μόρια το ξέρω (αλλιώς δεν θα πήγαινα!). Δεν δίνουν όμως καθόλου οδοιπορικά;;; να καταλάβεις ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ.
Να ελπίζω ότι είναι πάνω από 12,03 μεικτά που είναι κανονικά;;;
Παράθεση από: morgan στις Νοεμβρίου 19, 2008, 09:56:02 pmΝα ελπίζω ότι είναι πάνω από 12,03 μεικτά που είναι κανονικά;;;Στα περσινα εχεις μεινει! Φετος το ωρομισθιο ειναι 9,20 μικτα, οπως και για τους ωρομισθιους του κανονικου προγραμματος.