Σύνολο ψηφοφόρων: 113
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ πέρσυ ερχόταν μέρα που έκανα 480 χιλ την ημέρα 8 ώρες στο τιμόνι και 8 ώρες μάθημα..... καταλαβαίνεις......
Παράθεση από: utenar στις Νοεμβρίου 20, 2008, 08:02:36 pmΠαράθεση από: morgan στις Νοεμβρίου 19, 2008, 09:56:02 pmΝα ελπίζω ότι είναι πάνω από 12,03 μεικτά που είναι κανονικά;;;Στα περσινα εχεις μεινει! Φετος το ωρομισθιο ειναι 9,20 μικτα, οπως και για τους ωρομισθιους του κανονικου προγραμματος. Το ξέρω ότι άλλαξε, μου κάνει εντύπωση όμως που εγώ στη σύμβαση του ενός σχολείου υπέγραψα για 12,03 μεικτά. Μάλλον η υπεύθυνη έχει μαύρα μεσάνυχτα...
Παράθεση από: morgan στις Νοεμβρίου 19, 2008, 09:56:02 pmΝα ελπίζω ότι είναι πάνω από 12,03 μεικτά που είναι κανονικά;;;Στα περσινα εχεις μεινει! Φετος το ωρομισθιο ειναι 9,20 μικτα, οπως και για τους ωρομισθιους του κανονικου προγραμματος.
Να ελπίζω ότι είναι πάνω από 12,03 μεικτά που είναι κανονικά;;;
Πέρσι ολοήμερο ξεκίνησα με 9,κάτι μεικτά, έγινε 10 με το νέο έτος κ φέτος ενώ υπέγραψα με 9,κάτι μου είπαν ότι στην πραγματικότητα είναι 11 μεικτά. Μάλιστα ο υπεύθυνος των οικονομικών μου έδειξε την αναλυτική κατάσταση πληρωμής μου για το Σεπτέμβρη κ είναι όντως έτσι. Μπορείς να το τσεκάρεις στην πληρωμή( πόσα πήρες για κάποιο μήνα διά τις ώρες που δηλώθηκαν)