*

Αποστολέας Θέμα: Αιτηση διορισμου  (Αναγνώστηκε 3836 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Αιτηση διορισμου
« στις: Δεκεμβρίου 05, 2007, 07:50:26 pm »
Αναμενω οτι απο το νεο ετος, θα εχω κι εγω δικαιωμα να κανω την πολυποθητη αιτηση για μονιμο διορισμο στην εκπαιδευση.
Προσπαθω λοιπον εγκαιρως, να διαλευκανω τις αποριες μου ωστε να μην ψαχνομαι οταν θα βγει η εγκυκλιος.

Πρωτα απ' ολα, μπορω να βρω καπου την περσινη εγκυκλιο και αιτηση? Κατα καιρους, ψαχνω διαφορα, και συνηθως πεφτω σε νεκρα links,  ειτε υλικο που το εχουν αφαιρεσει, αφου εχουν περασει πια οι προθεσμιες κλπ.
Οταν τα βρω θα τα μελετησω. Εκανα ενα search εδω στο pde, για 'αιτηση διορισμου' αλλα δεν βρηκα κατι διαφωτιστικο.

Επειτα, πολλα δεν ξερω για την αιτηση, εδω ομως πολλοι απο εσας σιγουρα κανετε αυτη την αιτηση(καλοτυχες να ειναι) αρκετα χρονια, οποτε ελπιζω θα μπορειτε να μου πειτε τα σχετικα.

Θα δω λοιπον τις αποριες που θα δημιουργηθουν διαβαζοντας τα καθεκαστα(εγκυκλιο-αιτηση).
Μεχρι τοτε, αυτο που με απασχολει, και νομιζω ειναι βασικο...για αρχη, ειναι περι των περιοχων διορισμου.

Εχω διαβασει διαφορα, σποραδικα εδω στο φορουμ, οτι δηλωνεις -για να εχεις ελπιδες- ολες τις περιοχες, κλπ

Μπορω να δηλωσω μια προς μια ολες τις περιοχες της Ελλαδας που θα με ενδιεφερε ενας διορισμος?
Τι πρεπει να γνωριζει κανεις, δηλωνοντας περιοχες?

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 05, 2007, 07:53:33 pm από minus »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Αιτηση διορισμου
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:38:32 »

Αποσυνδεδεμένος inspector

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • -
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 05, 2007, 08:10:51 pm »

Θα δω λοιπον τις αποριες που θα δημιουργηθουν διαβαζοντας τα καθεκαστα(εγκυκλιο-αιτηση).
Μεχρι τοτε, αυτο που με απασχολει, και νομιζω ειναι βασικο...για αρχη, ειναι περι των περιοχων διορισμου.

Εχω διαβασει διαφορα, σποραδικα εδω στο φορουμ, οτι δηλωνεις -για να εχεις ελπιδες- ολες τις περιοχες, κλπ

Μπορω να δηλωσω μια προς μια ολες τις περιοχες της Ελλαδας που θα με ενδιεφερε ενας διορισμος?

Στην εγκυκλιο που θα βγάλει για μόνιμους διορισμους αναφέρει ανα κλάδο και ειδικότητα τις περιοχές διορισμου. Μπορεις να επιλέξεις όλες τις περιοχές διορισμου του κλάδου σου.

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 07:50:23 am »
Μπορω τωρα(Δεκεμβριος 07) να βρω καπου την φετινη εγκυκλιο και αιτηση διορισμου?

Αποσυνδεδεμένος giotamike

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 08:50:52 am »
Η διαφορά της ιδιοφυίας από τη βλακεία είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:38:32 »

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 10:24:52 am »
Για κοίτα εδώ.

http://www.esos.gr/diafora/59/30-2007-2008----.htm

Αυτη η εγκυκλιος ειναι για 30μηνιτες. Δεν υπαρχει αλλη, για διορισμους με το 40% εκτος απο το 30μηνο?

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 12:00:20 pm »
Αναμενω οτι απο το νεο ετος, θα εχω κι εγω δικαιωμα να κανω την πολυποθητη αιτηση για μονιμο διορισμο στην εκπαιδευση.
Προσπαθω λοιπον εγκαιρως, να διαλευκανω τις αποριες μου ωστε να μην ψαχνομαι οταν θα βγει η εγκυκλιος.

Πρωτα απ' ολα, μπορω να βρω καπου την περσινη εγκυκλιο και αιτηση? Κατα καιρους, ψαχνω διαφορα, και συνηθως πεφτω σε νεκρα links,  ειτε υλικο που το εχουν αφαιρεσει, αφου εχουν περασει πια οι προθεσμιες κλπ.
Οταν τα βρω θα τα μελετησω. Εκανα ενα search εδω στο pde, για 'αιτηση διορισμου' αλλα δεν βρηκα κατι διαφωτιστικο.

Γιατί δεν έψαξες στο ypepth.gr;
http://www.ypepth.gr/el_ec_page3948.htm

Αυτή είναι για τη

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 12:14:31 pm »
ioanna89 ευχαριστω που μου υπεδειξες τη σελιδα με τις εγκυκλιος.
Ομως, το αρχειο που ειπες, και που ειναι αυτο που θελω να κατεβασω, για μια ακομη φορα την συμβαινει αυτο που ειπα και πιο πανω....δεν κατεβαινει.
Δεν καταλαβαινω, απαξ και περασε η προθεσμια, τοσο βαρος τους ειναι, τοσο χωρο τους πιανει, τι τα κατεβαζουν?
Που να την βρω την εγκυκλιο, αλλα και την αιτηση, για να τα μελετησω?

Αποσυνδεδεμένος giotamike

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 12:52:06 pm »
Η διαφορά της ιδιοφυίας από τη βλακεία είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 12:58:25 pm »
Δες εδώ:
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070731f.php
Η δεύτερη εγκύκλιος είναι για το 40%.

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 01:07:33 pm »
giotamike ευχαριστω για την προθεση σου.
Η Ioanna89 με καλυψε. (thanks once again :))

Οποτε προς το παρον...
Θα καθισω να τα δω με την ησυχια μου και αν μου μεινει κατι αδιευκρινιστο θα ποσταρω παλι.

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 01:45:47 pm »
Αποριες...

- Που θα δω ποιες περιοχες ανηκουν σε καθε 'περιοχη διορισμου'? Α Κυκλαδων δεν μου λεει πολλα αν δεν ξερω ποια νησια ειναι, και ουτω καθεξης. Υπαρχει καμια ιστοσελιδα να τα εξηγει αυτα?

- Οι πινακες που ειναι αμεσως μετα τον πινακα με τους κωδικους περιοχων, ειναι τα δυσπροσιτα? Γιατι δεν ειδα καμια επικεφαλιδα, αλλα το υποψιαζομαι.

- Στην αιτηση, η επιλογη 'δημοσιος υπαλληλος', ποιο σκοπο εξυπηρετει? Αν καποιος ειναι δ.υπαλληλος, προφανως και θα παραιτηθει για να αναλαβει θεση στην εκπαιδευση. Η' υποδηλωνει κατι αλλο?

- Μπορει καποιος να μου πει τι βαζουμε στα:
Κλαδος, ομαδοποιημενη ειδικοτητα, ειδικοτητα, λεκτικο ειδικο

- Εκει που λεει "Ειμαι υποψηφιος για διορισμο στον ...κλαδο με σειρα προτεραιοτητας, και εχει 3 κουτια, και...πινακα, ασεπ-ενιαιο" τι συμπληρωνω?

- 'Επιθυμω να διοριστω και στις λοιπες περιοχες της

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 02:07:51 pm »
Αποριες...

- Που θα δω ποιες περιοχες ανηκουν σε καθε 'περιοχη διορισμου'? Α Κυκλαδων δεν μου λεει πολλα αν δεν ξερω ποια νησια ειναι, και ουτω καθεξης. Υπαρχει καμια ιστοσελιδα να τα εξηγει αυτα?

http://users.att.sch.gr/ymalliaros

Παράθεση
- Οι πινακες που ειναι αμεσως μετα τον πινακα με τους κωδικους περιοχων, ειναι τα δυσπροσιτα? Γιατι δεν ειδα καμια επικεφαλιδα, αλλα το υποψιαζομαι.

Ναι.

Παράθεση
- Στην αιτηση, η επιλογη 'δημοσιος υπαλληλος', ποιο σκοπο εξυπηρετει? Αν καποιος ειναι δ.υπαλληλος, προφανως και θα παραιτηθει για να αναλαβει θεση στην εκπαιδευση. Η' υποδηλωνει κατι αλλο?

Όχι, δεν υποδηλώνει κάτι άλλο.

Παράθεση
- Μπορει καποιος να μου πει τι βαζουμε στα:
Κλαδος, ομαδοποιημενη ειδικοτητα, ειδικοτητα, λεκτικο ειδικο

Αν δεν κάνω λάθος, είσαι ΠΕ09, οπότε θα βάλεις:

Κλάδος ΠΕ09.00
Ομαδ. ειδικότητα ΠΕ0900
Ειδικότητα: πάλι ΠΕ09.00, εφόσον δεν υπάρχουν ειδικότητες στον κλάδο σου (όπως π.χ. στους ΠΕ04)
Λεκτικό ειδικότητας: Οικονομολόγων

Παράθεση
- Εκει που λεει "Ειμαι υποψηφιος για διορισμο στον ...κλαδο με σειρα προτεραιοτητας, και εχει 3 κουτια, και...πινακα, ασεπ-ενιαιο" τι συμπληρωνω?

Τα πρώτα κουτάκια αφορούν όσους κάνουν αίτηση και με δεύτερη ειδικότητα και τα δεύτερα όσους είναι σε σειρά διορισμού και με το ΑΣΕΠ και με το 40%. Εσύ δεν θα συμπληρώσεις τίποτα.

Παράθεση
- 'Επιθυμω να διοριστω και στις λοιπες περιοχες της
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 06, 2007, 02:38:53 pm από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος minus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 02:17:39 pm »
Ευχαριστω Ιωαννα! Να σαι καλα.

"Εκει που λεει "Ειμαι υποψηφιος για διορισμο στον ...κλαδο με σειρα προτεραιοτητας, και εχει 3 κουτια, και...πινακα, ασεπ-ενιαιο" τι συμπληρωνω?"

Αυτά αφορά όσους κάνουν αίτηση και με δεύτερη ειδικότητα και για όσους είναι σε σειρά διορισμού και με το ΑΣΕΠ και με το 40%. Εσύ δεν θα συμπληρώσεις τίποτα.

Μου εξηγεις λιγο γιατι εγω που επιθυμω διορισμο με το 40% (και μονο) δεν συμπληρωνω τιποτε? Πχ. εμενα θα μου πηγαινε στο μυαλο ενα τικ-τσεκ στο 'εναιαιο'

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 06, 2007, 02:24:14 pm »
Μου εξηγεις λιγο γιατι εγω που επιθυμω διορισμο με το 40% (και μονο) δεν συμπληρωνω τιποτε? Πχ. εμενα θα μου πηγαινε στο μυαλο ενα τικ-τσεκ στο 'εναιαιο'

Τα κουτάκια αυτά είναι για όσους έχουν να επιλέξουν από ποιον πίνακα θα διοριστούν (ΑΣΕΠ ή ενιαίο). Λέει η εγκύκλιος:
 Σημείωση VΙ: Υποψήφιοι διοριστέοι εκπαιδευτικοί από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, οι οποίοι είναι και διοριστέοι στον πίνακα του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2007, έχουν το δικαίωμα, εφόσον το επιθυμούν, να συμπληρώσουν στην ίδια αίτηση διορισμού και το αντίστοιχο πεδίο «ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ: ΑΣΕΠ».

Εσύ έχεις δυνατότητα να διοριστείς μόνο από τον ενιαίο, οπότε δεν συμπληρώνεις τίποτα. Το σύστημα θα βρει από ποιον πίνακα διορίζεσαι.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182656
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)