0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα δω λοιπον τις αποριες που θα δημιουργηθουν διαβαζοντας τα καθεκαστα(εγκυκλιο-αιτηση).Μεχρι τοτε, αυτο που με απασχολει, και νομιζω ειναι βασικο...για αρχη, ειναι περι των περιοχων διορισμου.Εχω διαβασει διαφορα, σποραδικα εδω στο φορουμ, οτι δηλωνεις -για να εχεις ελπιδες- ολες τις περιοχες, κλπΜπορω να δηλωσω μια προς μια ολες τις περιοχες της Ελλαδας που θα με ενδιεφερε ενας διορισμος?
Για κοίτα εδώ.http://www.esos.gr/diafora/59/30-2007-2008----.htm
Αναμενω οτι απο το νεο ετος, θα εχω κι εγω δικαιωμα να κανω την πολυποθητη αιτηση για μονιμο διορισμο στην εκπαιδευση.Προσπαθω λοιπον εγκαιρως, να διαλευκανω τις αποριες μου ωστε να μην ψαχνομαι οταν θα βγει η εγκυκλιος.Πρωτα απ' ολα, μπορω να βρω καπου την περσινη εγκυκλιο και αιτηση? Κατα καιρους, ψαχνω διαφορα, και συνηθως πεφτω σε νεκρα links, ειτε υλικο που το εχουν αφαιρεσει, αφου εχουν περασει πια οι προθεσμιες κλπ.Οταν τα βρω θα τα μελετησω. Εκανα ενα search εδω στο pde, για 'αιτηση διορισμου' αλλα δεν βρηκα κατι διαφωτιστικο.
Αποριες...- Που θα δω ποιες περιοχες ανηκουν σε καθε 'περιοχη διορισμου'? Α Κυκλαδων δεν μου λεει πολλα αν δεν ξερω ποια νησια ειναι, και ουτω καθεξης. Υπαρχει καμια ιστοσελιδα να τα εξηγει αυτα?
- Οι πινακες που ειναι αμεσως μετα τον πινακα με τους κωδικους περιοχων, ειναι τα δυσπροσιτα? Γιατι δεν ειδα καμια επικεφαλιδα, αλλα το υποψιαζομαι.
- Στην αιτηση, η επιλογη 'δημοσιος υπαλληλος', ποιο σκοπο εξυπηρετει? Αν καποιος ειναι δ.υπαλληλος, προφανως και θα παραιτηθει για να αναλαβει θεση στην εκπαιδευση. Η' υποδηλωνει κατι αλλο?
- Μπορει καποιος να μου πει τι βαζουμε στα: Κλαδος, ομαδοποιημενη ειδικοτητα, ειδικοτητα, λεκτικο ειδικο
- Εκει που λεει "Ειμαι υποψηφιος για διορισμο στον ...κλαδο με σειρα προτεραιοτητας, και εχει 3 κουτια, και...πινακα, ασεπ-ενιαιο" τι συμπληρωνω?
- 'Επιθυμω να διοριστω και στις λοιπες περιοχες της
Μου εξηγεις λιγο γιατι εγω που επιθυμω διορισμο με το 40% (και μονο) δεν συμπληρωνω τιποτε? Πχ. εμενα θα μου πηγαινε στο μυαλο ενα τικ-τσεκ στο 'εναιαιο'