0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι την Τετάρτη που μας πέρασε η ΠΕΑΕ έστείλε έγγραφο στο ΥΠΕΠΘ ζητώντας παράταση στις ημερομηνίες κατάθεσης με αφορμή και αυτό που έγινε στην Κρήτη και τον χαμό στην Ά Αθήνας. Φυσικά και δεν το λέω με κάποια έπαρση, απλά και μόνο για να βλέπουμε πως αν πιέζουμε κάτι κάνουμε, έστω και μικρό.
Ξέρει κανείς πότε θα γίνουν αυτές οι εξετάσεις?Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι γράφαμε το ΑΦΜ μας φάτσα κάρτα στο φάκελο... αυτά δεν υποτίθεται οτι είναι ευαίσθητα δεδομένα?Δηλαδή αν κάποιος έχει και το ΑΔΤ μας, μπορεί να πάει να πάρει κανένα δάνειο από τοκογλύφους, και άντε μετά εμείς να βγάλουμε άκρη...
Παράθεση από: GiannisV στις Νοεμβρίου 11, 2008, 10:20:57 pmΞέρει κανείς πότε θα γίνουν αυτές οι εξετάσεις?Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οτι γράφαμε το ΑΦΜ μας φάτσα κάρτα στο φάκελο... αυτά δεν υποτίθεται οτι είναι ευαίσθητα δεδομένα?Δηλαδή αν κάποιος έχει και το ΑΔΤ μας, μπορεί να πάει να πάρει κανένα δάνειο από τοκογλύφους, και άντε μετά εμείς να βγάλουμε άκρη...Λογικοτατη απορια! Αληθεια αν καποιος τελειωσε τωρα το Πανεπιστημιο και δεν εχει δουλεψει, γιατι πρεπει να εχει ΑΦΜ;;;Δηλαδη αν καποιος δεν εχει δεν μπορει να δωσει;;;