0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράνομος δεν είναι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ κάνει ιδιαίτερα χωρίς άδεια ?Μόνο η μόνιμοι πρέπει να είναι συνεπείς με τους νόμους ?
ΣΑΦΩΣ !!!Αλλα παράνομο είναι να κάνεις και μαθήματα χωρίς άδεια και ακόμα δεν πήρα απάντηση αν ΕΣΥ τον τηρείς τον νόμο !!!!!!!
Μπράβο, προφανώς δεν είσαι διορισμένος στο δημόσιο για αυτό τα λες αυτά, και επίσης είναι προφανές ότι δεν έχεις ιδιαίτερα γιατί στην περιοχή σου τα έχουν πάρει όλα οι καθηγητές του δημοσίου. Γιατί άραγε, μήπως επειδή στην πραγματική αγορά επιβιώνει ο καλύτερος και αυτοί που κάνουν ιδιαίτερα είναι κατά πλειοψηφία (και πληρώνονται καλά) καθηγητές του δημοσίου? Αυτό φυσικά ενοχλεί τα φροντιστήρια και όσους δραστηριοποιούνται σαν ιδιώτες για αυτό υπάρχουν πολλοί καλοθελητές σαν και σένα. Τέτοιες αρχές να διδάσκεις στα παιδιά σου, ξεκίνα από την αρχή της ρουφιανιάς καλά τα πας. ΠαράθεσηΕγω παντως αν μπορουσα να το αποδειξω για καποιον οτι κανει ιδιαιτερα θα το εκανα με πολυ μεγάλη ευχαριστηση!!!! Δε σε αναγκαζει κανεις να δουλεψεις στο δημόσιο και δε νομιζω να σε ξεγελασε κανεις οτι ο μισθος ειναι υψηλός... Αν εισαι τοσο καλος καθηγητης βγαλε την αδεια οικοδιδασκαλίας για να μπορεις να εχεις και ασφάλιση.... Παρεπιπτόντος έχω και ιδιαίτερα και ΠΔΣ και είμαι μόνιμος, καλά είναι :-)
Εγω παντως αν μπορουσα να το αποδειξω για καποιον οτι κανει ιδιαιτερα θα το εκανα με πολυ μεγάλη ευχαριστηση!!!! Δε σε αναγκαζει κανεις να δουλεψεις στο δημόσιο και δε νομιζω να σε ξεγελασε κανεις οτι ο μισθος ειναι υψηλός... Αν εισαι τοσο καλος καθηγητης βγαλε την αδεια οικοδιδασκαλίας για να μπορεις να εχεις και ασφάλιση....
Παράθεση από: Siobaras στις Δεκεμβρίου 12, 2007, 04:32:34 pmΠαρόλ'αυτά, αν είσαι μόνιμος, δεν κάνεις ιδαίτερα, αλλά πάρεις ώρες ΠΔΣ, το μεγαλύτερο ποσοστό των αδιόριστων σε θεωρεί ανήθικο και χωρίς συναδελφικό πνεύμα.Δεκτο, αλλα αυτο τι σημαινει; Οτι πράγματι εισαι ανηθικος επειδη προτιμας να δουλευεις νομιμα και δε βγαινεις στην παρανομία κανοντας ιδιαίτερα οπως πιθανον αυτοι που σε κατηγορουν;Ουτως η αλλως υπαρχουν και αλλες θεσεις που μπορεις να διδαξεις νομιμα πχ ΙΕΚ
Παρόλ'αυτά, αν είσαι μόνιμος, δεν κάνεις ιδαίτερα, αλλά πάρεις ώρες ΠΔΣ, το μεγαλύτερο ποσοστό των αδιόριστων σε θεωρεί ανήθικο και χωρίς συναδελφικό πνεύμα.
Παράθεση από: k_k στις Δεκεμβρίου 12, 2007, 06:11:15 pmΣΑΦΩΣ !!!Αλλα παράνομο είναι να κάνεις και μαθήματα χωρίς άδεια και ακόμα δεν πήρα απάντηση αν ΕΣΥ τον τηρείς τον νόμο !!!!!!!Παρολο που ξαναπαμε οτι δεν ειναι αυτο το θεμα του τοπικ, ΕΓΩ δεν κανω ιδιαιτερα. Τι διαφορα σου κανει τωρα που το εμαθες? Αν εκανα ιδιαιτερα χωρις αδεια, θα δικαιολογουσε η δικη μου παρανομια τη δικη σου? Ή θα ενιωθες οτι εχεις το δικαιωμα να πεις "αφου εισαι κι εσυ παρανομος, γιατι κατηγορεις τους υπολοιπους παρανομους?" Ναι, κυριε προεδρε, εκλεψα αλλά τι σημασια εχει, αφου κι ο αλλος εκλεψε?
Όπως λέει και κάποιος φίλος μου κάνουν ότι μας πληρώνουν και κάνουμε ότι δουλεύουμε
η δωρεαν παιδεια ειναι για τα σκουπιδια.
Μήπως οι καθηγητές των ιδιωτικών σχολείων δεν κάνουν ιδιαίτερα? αυτοί τι είναι νόμιμοι?