0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ (αν και είμαι απόφοιτος ΤΕΙ). Παρόλο που είμαι διορισμένος εκπαιδευτικός ΠΕ20 δεν μπορώ να κάνω αίτηση στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό!!! Κρίμα... Θα ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς που θέλουμε λίγη περισσότερη "κατάρτιση" σε παιδαγωγικά θέματα... Μήπως πρέπει να αλλάξουν οι προϋποθέσεις?
Παράθεση από: spooky στις Δεκεμβρίου 10, 2007, 04:22:00 pmΤο ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ (αν και είμαι απόφοιτος ΤΕΙ). Παρόλο που είμαι διορισμένος εκπαιδευτικός ΠΕ20 δεν μπορώ να κάνω αίτηση στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό!!! Κρίμα... Θα ήταν μια καλή ευκαιρία για εμάς που θέλουμε λίγη περισσότερη "κατάρτιση" σε παιδαγωγικά θέματα... Μήπως πρέπει να αλλάξουν οι προϋποθέσεις?Από που προκύπτει ότι το τμήμα "Σπουδές στην εκπαίδευση" του ΕΑΠ παρέχει κατάρτιση σε παιδαγωγικά θέματα;
Πότε είναι οι επόμενες αιτήσεις για μεταπτυχιακά του ΕΑΠ;
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=14838.0κ θα βρεις τις απαντήσεις σου.Ξεκινάω το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό τον άλλο μήνα .Διάβασε τα παραπανω posts κ αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι ακόμη,εδώ είμαστε.
Γνωρίζεις κανείς για το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ "Σπουδές στην εκπαίδευση"? Ποια είναι η άποψή σας?