0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορούν όλοι οι γονείς να πιάνουν δουλειά μετά τις 8:15 + ( ωσπου να φτάσεις) και να βρίσκονται πίσω στο σχολείο στις 15:45 ; Και από την άλλη πείτε μου για ποιό λόγο να μην υπάρχει και μία ακόμη προαιρετική ζώνη 13:30 -14:00 περίπου για γονείς που μπορούν να πάρουν τα παιδία τους εκείνη την ώρα και να μείνουν τα υπόλοιπα για αργότερα ; [/quoteοντως δεν προλαβαίνουν, όπως ούτε οι εκπαιδευτικοί θα προλαβαίνουν να πανε τα δικά τους παιδια στο σχολείο αν αρχιζουμε από 7.οσο για το 13 -14 00 αποχώρηση, πολύ απλά δεν είμαστε φύλαξη αλλα εκπαιδευση. μεγααααλη διαφορά.φανταζομαι ότι αν δουλευεις σε τραπεζα κ ερθω όταν εχει κλεισει η πόρτα για το κοινό, δεν θα με εξυπηρετήσεις.. ετσι δεν είναι;
Και από την άλλη πείτε μου για ποιό λόγο να μην υπάρχει και μία ακόμη προαιρετική ζώνη 13:30 -14:00 περίπου για γονείς που μπορούν να πάρουν τα παιδία τους εκείνη την ώρα και να μείνουν τα υπόλοιπα για αργότερα ;
θέλω να θεσπιστεί η προαιρετική ζώνη 13.30-14.00 και για εμάς που έχουμε πρόβλημα σοβαρό !!!!
Στα εργοστάσια που δουλεύουν πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να αλλάξουμε το ωράριό μας, αυτό είναι το ωράριο κυρία μου λέει ο προσωπάρχης και αν θέλεις τι κάνουμε εμείς λοιπόν που είμαστε έξω από τον χορό!!!;
Συμφωνώ με όλα αυτά και ειδικά σε ότι αφορά τις λύσεις μην ξεχνάμε όμως ότι για να βρεθούν αυτές πρέπει να υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν στο να βρεθούν αυτές οι λύσεις.