*

Ψηφοφορία

Τι λέτε για τον Κούγια; Θα τα καταφέρουμε; (Για όλες τις κατηγορίες).

Ναι
12 (37.5%)
Όχι
20 (62.5%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 32

Αποστολέας Θέμα: Απορίες νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 137718 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kateri

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Απ: Απορίες νεοδιόριστων
« Απάντηση #168 στις: Ιουλίου 21, 2009, 04:39:47 pm »
Συναδελφοι, απο οτι εχω καταλαβει γυρω στο Νοεμβρη κανουμε τα χαρτια για μεταθεση. Η απορια μου ειναι η εξης: αν καποιου το παιδι γεννηθει πχ Φλεβαρη, μπορει να κανει συμπληρωματικη δηλωση τοτε για να ληφθουν υποψη και τα επιπλεον 4 μορια λογω του παιδιου?
Φέτος η προθεσμία έληγε 30 Νοέμβρη...Τα δικαιολογητικά έπρεπε να έχουν ημερομηνία το αργότερο μέχρι 30 Νοεμβρίου...Ακόμη και 1η Δεκέμβρη να έφερνες χαρτί δεν πιανότανε...
Το πιστοποιητικό οικ. κατάστασης μπορείς να το καταθέσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή και να μπει στο φάκελό σου...Δεν μπορείς όμως να κάνεις συμπληρωματική αίτηση όσον αφορά στις μεταθέσεις...
Οπότε συνάδελφοι να ξέρετε, γάμοι - παιδιά, πριν τις προθεσμίες  ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:02:43 »

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Ιουλίου 21, 2009, 04:56:28 pm »
irene.a,  κάθε φορά που παιρνεις μετάθεση για μια νέα περιοχή δεν έχεις οριστική-οργανική θέση.Ζητάς οργανική θέση  και μπορεί αν έχεις πολλά μορια να τοποθετηθείς οριστικά από την αρχή.
όμως όταν μένεις στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ, τότε πρέπει να κάνεις αίτσηση το Νοέμβριο για οριστική τοποθέτηση.Και αυτο το κάνεις κάθε χρόνο μέχρι να πάρεις οργανική.
Όμως ο νεοδιόριστος δεν μπορει από την πρώτη χρονια να πάρει οργανική, αλλά μονο προσωρινή τοποθέτηση.
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Ιουλίου 21, 2009, 06:43:24 pm »
δηλαδή αν πάνω στην αίτηση συμπληρώσουμε το κουτάκι ναι σε όλα, είναι σαν να δηλώνουμε και τα δυσπρόσιτα; Αν κάποιος δε θέλει δυσπρόσιτα δεν πρέπει να συμπληρώσει το κουτάκι ναι σε όλα;

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Ιουλίου 21, 2009, 07:04:19 pm »
H αίτηση έχει τις εξής επιλογές:

1.Επιθυμώ να διοριστώ και στις λοιπές περιοχές της
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:02:43 »

Αποσυνδεδεμένος resident

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ01
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Ιουλίου 21, 2009, 07:23:30 pm »
Συναδελφοι, απο οτι εχω καταλαβει γυρω στο Νοεμβρη κανουμε τα χαρτια για μεταθεση. Η απορια μου ειναι η εξης: αν καποιου το παιδι γεννηθει πχ Φλεβαρη, μπορει να κανει συμπληρωματικη δηλωση τοτε για να ληφθουν υποψη και τα επιπλεον 4 μορια λογω του παιδιου?
ολα τα δικαιολογητικα(και του γαμου) κατατιθενται το Νοεμβριο.Το μονο που δεχονται αργοτερα ειναι το πιστοποιητικο γεννησης παιδιου ,κι αυτο μεχρι 31 Ιανουαριου.Αν το παιδι γεννηθει απο 1 Φεβρουαριου και μετα,δεν θα υπολογιστουν τα 4 μορια τη χρονια εκεινη

Αποσυνδεδεμένος aisana

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Ιουλίου 22, 2009, 01:05:31 am »
εγω διοριζομαι φετος με το 24μηνο και ειμαι νηπιαγωγος.μπορει καποιος να μου πει αν εμεις οι νεοδιοριστοι εχουμε δικαιωμα για αποσπαση σε γραφεια ,ΙΕΚ, ΚΠΕ κ.α.; γνωριζω ατομα που εχουν παρει από τηνπρωτη χρονια και υπηρετησαν ετσι την οργανικη τους. μηπως δοθει και για μας τους νεους αυτη η δυνατότητα.

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Ιουλίου 22, 2009, 07:47:46 am »
irene.a,  κάθε φορά που παιρνεις μετάθεση για μια νέα περιοχή δεν έχεις οριστική-οργανική θέση.Ζητάς οργανική θέση  και μπορεί αν έχεις πολλά μορια να τοποθετηθείς οριστικά από την αρχή.
όμως όταν μένεις στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ, τότε πρέπει να κάνεις αίτσηση το Νοέμβριο για οριστική τοποθέτηση.Και αυτο το κάνεις κάθε χρόνο μέχρι να πάρεις οργανική.
Όμως ο νεοδιόριστος δεν μπορει από την πρώτη χρονια να πάρει οργανική, αλλά μονο προσωρινή τοποθέτηση.

Οποτε το Νοεμβριο, οι κινησεις μπορουν να ειναι:
1. αν μου αρεσει εκει που ειμαι κανω αιτηση για οριστικη τοποθετηση δλδ οργανικη
2. αν δε μου αρεσει κανω αιτηση και για μεταθεση και για οριστικη τοποθετηση, κι αν εχω πολλα μορια (απο που το κρινουμε αυτο αληθεια; τα μορια τη στιγμη της αιτησης η στο τελος της χρονιας μαζι με τα μορια της σχολικης χρονιας;) παιρνω και οργανικη. Αν δε με τοποθετησουν οριστικα, αλλα με κρατησουν στο ιδιο σχολειο, κανω καθε χρονο αιτηση μεχρι να μου δωσουν οργανικη.

μαλιστα, ευχαριστω! Τελικα το "ευκολο" ηταν ο ΑΣΕΠ!  ;D

Αποσυνδεδεμένος soul

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Ιουλίου 22, 2009, 09:57:18 am »
καλημέρα  irene.a.

Καλά τα έχεις καταλάβει.
Αν δεν πάρεις οργανική μπορεί να παραμείνεις στο σχολειο που ήσουν την προηγούμενη χρονιά μπορει όμως να είσαι και σε άλλο σχολειο.
Όσον αφορα τα μόρια, το Νοέμβρη θα μετρηθούν μόρια αν έχεις προυπηρεσία ως αναπληρώτρια+τα μόρια του σχολειο στο οποιο θα υπηρετείς+ 2 μόρια που παιρνεις κάθε χρονιά+μόρια γάμου, τέκνων, εντοπιότητας, συνηπηρέτησης(αν έχεις).
“Η ευτυχία δημιουργεί φίλους, Η δυστυχία τους δοκιμάζει”

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Ιουλίου 22, 2009, 10:15:47 am »
καλημέρα  irene.a.

Καλά τα έχεις καταλάβει.

Επιτελους!!!  ;D ;D ;D Μου πηρε αρκετο καιρο και αρκετη βοηθεια!! Να'σαι καλα!

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Ιουλίου 22, 2009, 10:21:40 am »
H αίτηση έχει τις εξής επιλογές:

1.Επιθυμώ να διοριστώ και στις λοιπές περιοχές της

Αποσυνδεδεμένος irene.a

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06, I love my job!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Ιουλίου 22, 2009, 10:28:36 am »
Αν κανεις αιτηση την πρωτη χρονια, εχεις περιθωριο και για τη δευτερη. Αν κανεις και τη δευτερη, και βαλεις μονο συγκεκριμενες περιοχες, και αυτες καταληφθουν απο αλλους πριν απο εσενα στον πινακα, και δεν εχεις δηλωσει οτι δεχεσαι και σε αλλες περιοχες (δηλαδη οπου υπαρχει κενο) χανεις το διορισμο. Γι'αυτο λεει και στην εγκυκλιο οτι οσοι επιθυμουν να διοριστουν οπωσδηποτε, πρεπει να βαλουν ολες τις περιοχες και ολα τα δυσπροσιτα (δηλαδη αυτες τις 2 επιλογες που εχει κατω κατω)

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Ιουλίου 22, 2009, 12:00:15 pm »
Αν κανεις αιτηση την πρωτη χρονια, εχεις περιθωριο και για τη δευτερη. Αν κανεις και τη δευτερη, και βαλεις μονο συγκεκριμενες περιοχες, και αυτες καταληφθουν απο αλλους πριν απο εσενα στον πινακα, και δεν εχεις δηλωσει οτι δεχεσαι και σε αλλες περιοχες (δηλαδη οπου υπαρχει κενο) χανεις το διορισμο. Γι'αυτο λεει και στην εγκυκλιο οτι οσοι επιθυμουν να διοριστουν οπωσδηποτε, πρεπει να βαλουν ολες τις περιοχες και ολα τα δυσπροσιτα (δηλαδη αυτες τις 2 επιλογες που εχει κατω κατω)
ναι, αλλά για να συμβεί αυτό δεν πρέπει λογικά να είσαι στους τελευταίους της β' φουρνιάς; υπάρχει πιθανότητα να είσαι στους πρώτους της β' φουρνιάς και αν δεν βάλεις ναι στα δυσπρόσιτα να χάσεις το διορισμό;

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Ιουλίου 22, 2009, 02:33:53 pm »
ναι, αλλά για να συμβεί αυτό δεν πρέπει λογικά να είσαι στους τελευταίους της β' φουρνιάς; υπάρχει πιθανότητα να είσαι στους πρώτους της β' φουρνιάς και αν δεν βάλεις ναι στα δυσπρόσιτα να χάσεις το διορισμό;

1) αν ο αριθμός αυτών που είναι πιο πίσω από σένα είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των ονομαστικών δυσπρόσιτων και εσύ δεν δηλώσεις ονομαστικό δυσπρόσιτο τότε δεν υπάρχει περίπτωση να διοριστείς σε ονομαστικό δυσπρόσιτο .
2) αλλά και πολύ χειρότερη θέση από αυτή που περιέγραψα να έχεις πάλι μπορεί να μην διοριστείς σε δυσπρόσιτο αφου και κάποιοι πιο μπροστα απο σένα μπορεί να θέλουν δυσπρόσιτο .
3) γενικά ο κανόνας είναι . την 2η χρονιά βάζουν τικ στο ναι σε όλα  .... όλοι μα όλοι !!! 

Αποσυνδεδεμένος πε04.04

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Ιουλίου 22, 2009, 02:55:02 pm »
Να ρωτήσω και εγω τις απορίες μου...
Τα κενά μας θα βγουν μαζί με την εγκύκλιο διορισμου;
όταν με το καλό βγουν οι περιοχές που θα έχουν κενές θέσεις θα ξέρουμε πόσεςσε αριθμό είναι οι θέσεις αυές και σε ποιο χωριό ακριβώς;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182678
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 673
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)