Σύνολο ψηφοφόρων: 32
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[Μιλαμε βεβαια παντα για την περιπτωση που εχεις βαλει ναι σε ολα, ετσι;Αλλιως, αν εχεις βαλει 30 επιλογες και μονο αυτες, δεν πας πουθενα, σωστα;
Παιδιά ένα πράγμα δεν εχω καταλάβει...υπάρχει περίπτωση κάποιος που είναι στους διοριστέους (Α φουρνιας προς το τέλος) και δηλώσει όλους τους νομούς που έχουν κενά να μη διοριστεί σε κάποιον από αυτούς? Δηλαδή θα πρέπει να δηλώσουμε και δυσπρόσιτα μπας και γεμίσουν όλα τα κενά όλων των νομών?Αν ξέρει κάποιος που έχει κάνει αίτηση διορισμού τα τελευταία χρόνια ας μας πει!!!
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 03, 2009, 02:41:04 pmΠαιδιά ένα πράγμα δεν εχω καταλάβει...υπάρχει περίπτωση κάποιος που είναι στους διοριστέους (Α φουρνιας προς το τέλος) και δηλώσει όλους τους νομούς που έχουν κενά να μη διοριστεί σε κάποιον από αυτούς? Δηλαδή θα πρέπει να δηλώσουμε και δυσπρόσιτα μπας και γεμίσουν όλα τα κενά όλων των νομών?Αν ξέρει κάποιος που έχει κάνει αίτηση διορισμού τα τελευταία χρόνια ας μας πει!!! Αν είσαι προς τους τελευταίους μπορεί δηλώνοντας αυτέςτις 30 περιοχές να μη διοριστείς. Μπορείς όμως να βάλεις ναι σε όλα (έχει δύο κουτάκια:ναι για όλες τις περιοχές, ναι:για δυπρόσιτα). Αν βάλεις ναι σε όλες τις περιοχές (χωρίς να βάλεις ναι στα δυπρόσιτα) θα σε πάρουν οπωσδήποτε.
Δηλαδή σύμφωνα με τα κενά στους νομούς δεν υπολογίζονται και οι διοριστέοι? Τότε πως γίνεται να μείνει κάποιος απ'εξω από την στιγμή που έχει δηλώσει όλους τους νομούς και όχι δυσπρόσιτα? Είναι ρητορική η τελευταία ερώτηση αλλά δεν είναι λογικό το σκεπτικό μου?
Παράθεση από: blethalassa στις Αυγούστου 03, 2009, 12:59:46 pmθεωρείται συνηθισμένο να μην πας κάπου στις 30 που δήλωσες (με αίτηση χωρίς αστικά κέντρα και πολλές "δημοφιλείς στεριές"), αν είσαι από τους τελευταίους του ασεπ ?Στους περσινούς διορισμούς των πε3 αν είχες στις 30 επιλογές π.χ. Κυκλάδες τότε πήγαινες σίγουρα σε μια από τις 30 περιοχές που δήλωσες .
θεωρείται συνηθισμένο να μην πας κάπου στις 30 που δήλωσες (με αίτηση χωρίς αστικά κέντρα και πολλές "δημοφιλείς στεριές"), αν είσαι από τους τελευταίους του ασεπ ?
Με το περιοχές διορισμού εννοούν τις ευρύτερες περιοχές που καθεμιά τους έχει πολλά σχολεία (π.χ. Α' Αθήνας κτλ.)Με το δυσπρόσιτα εννοούν συγκεκριμένα σχολεία. Αν έχεις βάλει 'ναι' μόνο στις λοιπές περιοχές και όχι στα δυσπρόσιτα. και δεν μείνει κενή καμία περιοχή, δεν διορίζεσαι.
Sorry αν είμαι τόσο άσχετη αλλά παρατηρώντας την περσινή αίτηση διορισμού δεν είδα κανένα κουτάκι από αυτά που λέτε!!!Τι γίνεται αλλού κοιτάω?