0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για την Αθήνα ξέρω οτι θέλουν ακτινολόγο, παθολόγο και ψυχίατρο. Αυτό για τον νευρολόγο (αντι ψυχιάτρου) δεν είχα ακούσει. Το ίδιο πράγμα είναι απο όποιον και να πάρεις γνωμάτευση;
Ανάλογα με το που μένεις ανήκεις σε μια Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή. Θα πρέπει να εντοπίσεις ποια είναι, να πάρεις τηλέφωνο και να σου πούνε αυτοί τι ακριβώς θέλουνε. Και ναι αν πιστεύεις οτι θα είσαι αναπληρώτρια κάντα απο τώρα γιατί μετά......πολύ τρέξιμο και δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα
Παράθεση από: Χριστίνα στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 02:37:38 pmΑνάλογα με το που μένεις ανήκεις σε μια Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή. Θα πρέπει να εντοπίσεις ποια είναι, να πάρεις τηλέφωνο και να σου πούνε αυτοί τι ακριβώς θέλουνε. Και ναι αν πιστεύεις οτι θα είσαι αναπληρώτρια κάντα απο τώρα γιατί μετά......πολύ τρέξιμο και δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποταναι αυτο σκεφτηκα κ εγω.οταν λες αναλογα με το που μενω,εννοεις την πολη που ειμαι τωρα η την πολη που θα με στειλουν?γιατι εννοειται πως,εφοσον με παρουν,την πολη δεν την γνωριζω ακομα...ζητω συγγνωμη αν προκειται για χαζη ερωτηση!blondie βλεπεις!
Το Πιστοποιητικό Υγείας μπορείς να το βγάλεις είτε από εκεί που μένεις είτε από εκεί που θα διοριστείς. Για να μην τρέχεις, πήγαινε στη Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή της περιοχής που ανήκεις (εκεί που μένεις) ρώτα τι χρειάζεται και βγάλτο από εκεί για να το έχεις έτοιμο.
Παράθεση από: popai στις Σεπτεμβρίου 29, 2010, 03:04:15 pmΤο Πιστοποιητικό Υγείας μπορείς να το βγάλεις είτε από εκεί που μένεις είτε από εκεί που θα διοριστείς. Για να μην τρέχεις, πήγαινε στη Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή της περιοχής που ανήκεις (εκεί που μένεις) ρώτα τι χρειάζεται και βγάλτο από εκεί για να το έχεις έτοιμο. θα ειναι ομως τα ιδια δικαιολογητικα η θα τρεχω μετα παλι λες?με αυτα που διαβασα πιο πανω εχει φοβηθει το ματι μου...σε ευχαριστω παντως!