0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ισχυει για 2 χρονια...ετσι μου ειπαν...
Αυτό σε ποιο γραφείο στο είπαν; Νομίζω πως ισχύει για 3 χρόνια και πιστεύω ότι αυτό είναι η αντίληψη της πλειοψηφίας...Εκτός και αν κάτι άλλαξε(
Παράθεση από: mathstavros στις Οκτωβρίου 09, 2011, 05:34:21 pmΑυτό σε ποιο γραφείο στο είπαν; Νομίζω πως ισχύει για 3 χρόνια και πιστεύω ότι αυτό είναι η αντίληψη της πλειοψηφίας...Εκτός και αν κάτι άλλαξε(Κυκλάδες...σε συναδελφο που δουλευει για 3η χρονια και το ειχε βγαλει την 1η χρονια που δουλεψε του ειπαν πως δεν το δεχονται...[/qμήπως ήταν ιατρική βεβαίωση χωρίς φωτογραφία και όχι κανονικό πιστοποιητικο ?
Παράθεση από: dinateacher στις Οκτωβρίου 09, 2011, 05:42:59 pmΠαράθεση από: mathstavros στις Οκτωβρίου 09, 2011, 05:34:21 pmΑυτό σε ποιο γραφείο στο είπαν; Νομίζω πως ισχύει για 3 χρόνια και πιστεύω ότι αυτό είναι η αντίληψη της πλειοψηφίας...Εκτός και αν κάτι άλλαξε(Κυκλάδες...σε συναδελφο που δουλευει για 3η χρονια και το ειχε βγαλει την 1η χρονια που δουλεψε του ειπαν πως δεν το δεχονται...[/qμήπως ήταν ιατρική βεβαίωση χωρίς φωτογραφία και όχι κανονικό πιστοποιητικο ?το πιστοποιητικο ειναι για 2 χρονια.. μετα πρεπει να βγαλεισ καινουργιο.
Έβγαλε κανείς πρόσφατα πιστ. υγείας; Από που; Νοσοκομείο ή ικα; Για Θεσ/νίκη ενδιαφέρομαι. Ευχαριστώ
Παράθεση από: Jen στις Νοεμβρίου 04, 2011, 09:22:45 amΈβγαλε κανείς πρόσφατα πιστ. υγείας; Από που; Νοσοκομείο ή ικα; Για Θεσ/νίκη ενδιαφέρομαι. ΕυχαριστώΠας σε νοσοκομείο ( εγώ την τελευταία φορά είχα πάει στο Γεννηματά) βγάζεις ακτινογραφία και δίνεις ούρα, πας την άλλη μέρα παίρνεις τα αποτελέσματα και μ'αυτά και μια φωτογραφία πας στην Μοναστηρίου που είναι η πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή και απο εκεί παίρνεις το πιστοποιητικό.