0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πριν 3 χρόνια προσκόμισα ακτινογραφία θώρακος από ΙΚΑ, γνωμάτευση από ΙΚΑ και ψυχιάτρου από ΙΚΑ και δεν είχα κανένα πρόβλημα!!!
Παράθεση από: sikat στις Σεπτεμβρίου 22, 2012, 01:56:19 pmΑν υπάρχει νόμος (ΦΕΚ) και προβλέπει την χρήση του πέρα από τριετία γιατί να μην το δεχτούν; Το θέμα είναι ποια είναι η ερμηνεία του. Ζhto29 σε μένα είδαν ότι λήγει σε ένα μήνα η τριετία και μου ζήτησαν νέο. Προβλέπεται μάλιστα και απόλυση σε περίπτωση μη προσκόμησης κατά την υπάλληλο. Φυσικά και θα της πάω και εγώ το ΦΕΚ......λες να περιμενουν να περασει η υποχρεωτικη διετια εδω και να με σουταρουν μετα;;; παντως δεν εγινε ποτε καμια νυξη σχετικη...αν μου τη φερουν υπουλα, αλιμονο τους!
Αν υπάρχει νόμος (ΦΕΚ) και προβλέπει την χρήση του πέρα από τριετία γιατί να μην το δεχτούν; Το θέμα είναι ποια είναι η ερμηνεία του. Ζhto29 σε μένα είδαν ότι λήγει σε ένα μήνα η τριετία και μου ζήτησαν νέο. Προβλέπεται μάλιστα και απόλυση σε περίπτωση μη προσκόμησης κατά την υπάλληλο. Φυσικά και θα της πάω και εγώ το ΦΕΚ...
Επικοινώνησα με τη διεύθυνση υγείας της νομαρχίας για έκδοση πιστοποιητικού υγείας. Με ενημέρωσαν πως το πιστοποιητικό καταργήθηκε σύμφωνα με το ΦΕΚ 254 21/11/2013 (άρθρο 7). Το μόνο που χρειάζεται να καταθέσουμε πλέον στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας/δευτεροβάθμιας είναι γνωμάτευση ψυχιάτρου και παθολόγου(ακόμα και ιδιώτη). Επειδή είναι πρόσφατο οι διευθύνσεις δεν έχουν ενημερωθεί. Δοκίμασε κάποιος αναπληρωτής να εκδώσει πιστοποιητικό;